Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Furmeq Co tu teraz robić ?:-P

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie w temacie :P

Chciał bym was zapytać co tu robić na forum ? :P Czasami zadam jakieś pytanie i to na tyle

:) Za wszystko się łapie warna xD

Satusami się bawią prawa obcinają i warny rozdają

:D

Co tu teraz robić ? Nawet nie ma z kim popisać bo każdy próbuje trolować lub pokazać swoją wyższość zazwyczaj nie udolnie

;)

A co wy teraz robicie na forum ?

P.S.

o8k7q6.jpg

P.S.1

Nie możesz zamknąć tematu a co najważniejsze dać mi warna

Tak mi przykro

1341421186_by_Vinyle_inner.gif

Temat w żaden sposób nie łamie regulaminu

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@Up

I za to dostaniesz warna, jak zawsze.

@top

ja już tylko przeglądam tematy, przestałem pomagać i się wypowiadać, bo i tak dostaje warna ;o.

Opublikowano

wygrywaj w konkursach od seldka miałem przez długi czas -2 punkty ostrzeżeń teraz tylko 3 (Całuski dla Farexa)

A i nie wież w głupoty że poradniki ściągają punkty ostrzeżeń.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Pierdol warny i hejć, a czasem napisz coś mądrego

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

A i nie wież w głupoty że poradniki ściągają punkty ostrzeżeń.

To, że Ty w dole poradnika napiszesz "Zdejmijcie mi pare % warna" to Ci nic nie da. Musisz się z tym zgłosić do Administratora. Myślicie, że Administracja czy też moderatorzy będą za wami gonić żeby wam warny ściągnąć. To jest wasz zasrany obowiązek jeśli chcesz mieć mniej %. Jeśli już będziesz pisać w tej sprawie do Administracji to zapytaj się czy Ci nie podeślą słownika, bo "wież" ( czyt. wieże ) to możesz odkryć w Skyrimie.

@TOP

Zajmij się programowaniem. Kiedy już coś będziesz umiał napisz jakiś ciekawy i przydatny program bądź napisz gre. Zależy w czym się będziesz lepiej czuć.

Kocham mame

Opublikowano

Kolejny topik do spamu, ah nie ma co ...-.-

Po pierwsze: zaprzestać tworzyć takie tematy..Dobry początek. Jeżeli chcesz coś tutaj osiągnąć, to chyba powinieneś wiedzieć c masz robić

9368_gold.png

Opublikowano

Nie możesz zamknąć tematu a co najważniejsze dać mi warna

Beka przyjdzie rmcf dostaniesz perma i nikt ci perma nie zdejmie ani u nikogo się nie odwołasz

Opublikowano

Beka przyjdzie rmcf dostaniesz perma i nikt ci perma nie zdejmie ani u nikogo się nie odwołasz

Najlepsze jest że omek zlajkował ten post xD

Teraz pisze posta. Bierz udział w konkursach, pomagaj innym, możesz też pohejtować ,wybór jest spory....

W konkursach ? a na co mi te plakietki ? nawet nimi się podetrzeć nie można bo wirtualne :P

To, że Ty w dole poradnika napiszesz "Zdejmijcie mi pare % warna" to Ci nic nie da. Musisz się z tym zgłosić do Administratora. Myślicie, że Administracja czy też moderatorzy będą za wami gonić żeby wam warny ściągnąć. To jest wasz zasrany obowiązek jeśli chcesz mieć mniej %. Jeśli już będziesz pisać w tej sprawie do Administracji to zapytaj się czy Ci nie podeślą słownika, bo "wież" ( czyt. wieże ) to możesz odkryć w Skyrimie.

@TOP

Zajmij się programowaniem. Kiedy już coś będziesz umiał napisz jakiś ciekawy i przydatny program bądź napisz gre. Zależy w czym się będziesz lepiej czuć.

Warna dają a by ściągnęli to już nasz obowiązek niezły masz tok myślenia poczekamy aż komuś nie pasujesz ;)

Kolejny topik do spamu, ah nie ma co ... -.-

Po pierwsze: zaprzestać tworzyć takie tematy..Dobry początek. Jeżeli chcesz coś tutaj osiągnąć, to chyba powinieneś wiedzieć c masz robić

Do jakiego spamu ? Pogaduszki to pogaduszki chcę popisać co o tym myślicie.

Osiągnąć coś na tym forum ? hmmm ja nie będę lizał by dostać rangę :) nie pisz o swoim przypadku bo go znam i to było dawno:P

Biały Wujek Omek:P

Pomagać innym

I dostane za pomoc % xD

Opublikowano

A weź kurwa lataj z działu do działu pooglądaj trochę tu i tu. Tak jak ja. Pisz jakieś bezsensowne posty tak jak ja teraz. Rozwijaj je do max 3 zdań 15-20 wyrazów i nie będzie spamu tak jak ja :P

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

W konkursach ? a na co mi te plakietki ? nawet nimi się podetrzeć nie można bo wirtualne :P

Warna dają a by ściągnęli to już nasz obowiązek niezły masz tok myślenia poczekamy aż komuś nie pasujesz ;)

Osiągnąć coś na tym forum ? hmmm ja nie będę lizał by dostać rangę :) nie pisz o swoim przypadku bo go znam i to było dawno:P

I dostane za pomoc % xD

Jak udzielisz precyzyjnej odpowiedzi to nikt Cię nie skrzywdzi.

@Top

Jak nie masz co robić na forum to po uj tu siedzisz? Trzyma Cię tu ktoś? Forum jest po to żeby się dzielić wiedzą i doświadczeniem, jeśli takowego nie posiadasz nie masz tu po co siedzieć.

Opublikowano

Rob to co ja pisz byle gowno i nabijaj posty i miej satysfakcje ze jestes zajebisty bo masz 2k postow ho ho ho

Tak wgl nie wychodze z domu od 4 miesiecy tylko spamuje !!! Kolegow nie mam a rodzina mnie opuscila !!!

Jezeli ktos nie wierzy moge mu dac nr mojej mamy napewno powie ze mnie nie kocha.

@Top Napewno dostane za to warna a napisalem prawde.

Opublikowano

taki ciężki żywot zwykłego usera, dostajesz warna, bo nie liżesz dupy żadnemu z modów :D

Ja napisałem post ze starą komórką i dostałem warna, jak widzisz w sygnaturze.

Więc, jestem stary z tobą... Ja też co chwilę łapię warny...

Ale biorę udział w konkursach i jakoś znikają :)

Opublikowano

Nie dostaniesz za to warna bo jestes wysoko w hierarhi i mod z 3k postow nie odwazy sie dac ci warna

xDDD Ale tekst xDDD

taki ciężki żywot zwykłego usera, dostajesz warna, bo nie liżesz dupy żadnemu z modów :D

Ja napisałem post ze starą komórką i dostałem warna, jak widzisz w sygnaturze.

Więc, jestem stary z tobą... Ja też co chwilę łapię warny...

Ale biorę udział w konkursach i jakoś znikają :)

Tu też musiałeś przy spamić ? Gościu pisz blogi xD

Opublikowano

Jakoś ja zbyt dużo warnów nie dostaje. Jeżeli offtopujecie bądź bluzgacie macie warny.

Ja od 1-2 spamuje w pogaduszkach i metin2 :D

Opublikowano

Pogaduszki są po to żeby spamić :D

@Top Bierz udział w konkursach żeby talony zebrać i potem 5% nic Ci nie zrobi.

Opublikowano

I dostane za pomoc % xD

Zrobiłem pare tutków, na liście zalogowanych znalazłem pierwszego lepszego Global Moderatora i napisałem. Po 10 minutach miałem zdjęte 5% od każdego napisanego poradnika. To nie jest mój "tok myślenia" tylko taka jest prawda.

Kocham mame

Opublikowano

Ja ostatnio jakoś postów nie pisze, ale możecie być Pewni że je czytam. Warna dostałem tylko raz, nawet od razu zrobiłem tuta i od tego czasu mam 0%. Na forum teraz tylko pogaduszki czytam, bo Czasami fajnie się pośmiać.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

h3h3h3h3h, ja raz dostałem bo koleś napisał jaka gra a ja napisałem jakąś tam a to nie była ta , napisałem do tego co mi dał,że mi się tak wydawało i mi zdjął, ale

Aa i jeszcze założyłem temat o piwie a modek do mnie.

Temat do nabijania postów proszę nie twórzcie takich tematów wypowiedzi w tym temacie wyglądały by tak

"piłem zajebiste"

"nie piłem tego gówna "

" Ile masz lat "

h3h3h3h a ja mu na to,że pytanie jak pytanie i też zdjął.

nie dostane warna h3h3h3h3h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...