Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Build in Survival][Zero pluginów][Zero modyfikacji][Zero działek][Czysty survival][Czysta mapa]

chojnasiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staż w Minecraft: Gram Od Alpha 1.2.6

Dlaczego chcę zostac op'em: Znam się na ludziach. Jestem bardzo tolerancyjny jeżeli chodzi o graczy jak i swoich rówieśników ;) (Czcionka mi się zmieniła o.O) Może według Ciebie się nie nadaję na admina... Ale się mylisz. Jeżeli chodzi o cheaterów to... NIENAWIDZĘ!!!

Coś o sobie: Posiadam skype, które mogę podać na PW. Piszę po prawnie po Polsku ^.^ Moja znajomość Komend to 95%. Adminowałem już na wielu, wielu serwerach... Ale najbardziej lubię te FULL SV!

Znam jeden plugin, który KONIECZNIE będziesz musiał wgrać mimo iż to FULL SV ;) Zajął bym się reklamowaniem takiego serwera i kręceniem serii z niego z właścicielem (Chojnasiu) co by pomogło go rozreklamować. Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;D

A jeżeli chodzi o jakieś wpłacanie kasy to dopiero we pazdzierniku będę gotowy przeznaczyć smsem 15 zł bo rodzeństwo wtedy starsze przyjeżdża i... No ;)

Sam jestes!

Opublikowano

@ref UP nie mam skype....

Szukamy WebMastera, który ogarnia język HTML, który stworzy forum godne tego serwera.

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

Możecie swoje propozycje zgłaszać w komentarzach i jeśli jest taka możliwość dać parę ss tych textur

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

tak jak pisałem w komentarzach 1wrzesień

@piterka

w jakim sensie chcesz tego launchera użyczyć?

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

@ref

Szukam w miarę dobrego grafika ogarniającego GIMPA lub PHOTOSHOPA, który wykonałby grafikę do launchera!

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

ten serwer jest unikalny w swoim rodzaju tak jak w temacie PanDiabel jest zero pluginów zero modów czysty survival bez frakcji.Premium-nie wymagane

Zdejmijcie trochę %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...