Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Build in Survival][Zero pluginów][Zero modyfikacji][Zero działek][Czysty survival][Czysta mapa]

chojnasiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przepraszam za ten błąd niki jeżeli czujesz się urażony ja także staram dbać o naszą polszczyznę ale czasami jeden byk zawsze wyjdzie

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

Jeżeli byłby ktoś chętny do pomocy z opłaceniem serwera na hosting dedykowany można się zgłaszać to nie będą jakieś kolosalne kwoty 5 góra 7zł

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

Ależ to non sens. To autmatycznie traci graczy. To działa jak reakcja łańcuchowa z zerująca sie liczbą graczy.

Jeden wejdzie i coś wybuduje -> Drugi wejdzie i rozpierdoli -> Pierwszy sie wkurwi i wyjdzie z serwra na zawsze -> Drugi wybuje -> wejdzie trzeci i rozpierodli drugiem -> drugi sie wkurwi i wyjdzie z serwera.

To błędne koło będzie sie zataczać aż serwer straci graczy. Nie ma sensu kupować dedyka i płacic za takie cos pieniądze.

Ludzie nie są tacy , że jak im powiesz nei bij to nie bedą bić. Wiekszą będzie miała wyjebane na to czy na takim prostym serwerze dostanie bana/kick i poprostu zapomni

Opublikowano

UP i to jest właśnie urok survivalu a płacic nie trzeba można ale nie trzeba

dzięki za wyrażenie swojej opini każdy widzi w przyszłaści tego serwera co innego i o to właśnie mi chodzi!

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

UP i to jest właśnie urok survivalu a płacic nie trzeba można ale nie trzeba

dzięki za wyrażenie swojej opini każdy widzi w przyszłaści tego serwera co innego i o to właśnie mi chodzi!

Tak wiem każdy serwer to ryzyko może i ztego coś się rozkręci.

Ale poprostu chcialbym cie uchronic przed wydaniem kasy , na coś , co prawdopodobnie wbiją jakies kozaczkowe dzieciaki z premium , zobaczą i tak jak wyżej w moim poscie , i pójdą.

Także nie stracam odrazu serwera , żadnego serwera nie stracam odrazu. Zobaczymy co z tego wykręcisz , łap powodzenia ode mnie.

Opublikowano

st1m jak dla mnie to jest urok survivalu grałeś kiedyś na takim servie? Ja tak tylko, że tam były cupoidy jeżeli ktoś chciał. I cupoidy to był błąd! Miałem konflikt z jetnym graczem nie ważne lava diaxy. To zrobiliśmy żeby tak zabezpieczyć swój dom (cupoid był zakazany). A on go zabespieczył cupoidem chiter, a i tak okazało się, że X-ray

Pozdrawiam,

Przeme

Opublikowano

UP ha ha dobre ale serwer bedzie na 1.3.1 bo już zacząłem robić pliki pod tą wersje

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

@refresz

Zapraszam do wyrażania swoich opini!

Zapraszam do udziału w ankiecie!

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

@UP dzięki ja także za grania za na serwerach szukałem takiego lecz owego serwera nie znalazłem postanowiłem właśnie taki stowrzyc!

Jest to prawdopodobnie jedyny serwer na, którym możecie sobie pograć w prawdziwy survival!

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

Trwa nabór na grafika i pomocnika-programiste! Podania możecie pisać w komentarzach

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

Witam. Znam się jedynie na pluginach i konfiguracjach ich ;> Coś tam potrafię zrobić w photoshopie/gimpie ;)

Może dał byś jakiś wzór, który bym wypełnił? (chodzi mi o Adm/Moderator)

Sam jestes!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...