Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]T1 Heavy vs KW-1

JoJoY

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który twoim zdaniem czo?g jest lepszy ?

• T1 heavy
      12
    • KW-1
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po Pz IV masz do wyboru VK3601H i VK3001P, nie wiem jak jest na 3001P i dalej, bo ja poszedłem w drugą stronę :P

VK3601H to wspaniały czołg (ale dopiero po wymaksowaniu) Gdy załoga będzie miała już um na 100% i dasz mu jakieś moduły, to na kompaniach będzie koksem zastępuje inne medy wytrzymałością, pancerzem, i mobilnością jedyny minus tego czołgu to V-maks tylko 39 km/h

Penetracja działa zostawia wiele do życzenia, zaledwie 133 (pisze z pamięci może być mniej lub więcej o 3) DMG i szybko szczelność jest bardzo dobra.

Nie wiadomo kiedy, ale kiedyś VK3601H będzie heavy, za pewne podniosą mu wtedy penetracje działa itd.

Później jest zajebisty Tiger oczywiście jak każdy czołg na stocku, jest nie do wytrzymania, ja nie miałem nerwów i zbadałem za free EXP long 88.

Ale po wymaksowaniu czołg to cud miód i malinki :D

Super penetracja, DMG znośny, ROF może być.

Po Tigerze jest jeszcze lepszy KT, moim skromnym zdaniem najlepszy czołg tieru 8, niesamowicie się nim kontuje, E75 nie może go przebić gdy kątujemy.

Ma dobry zasięg widzenia (402m)

Działo long 105 też jest niczego sobie, dobry DMG i dobra penetracja.

Jedynym minusem jest mobilność, może i szybko rozpędza się do maksymalnej prędkości, (28 km/h) ale czasem można przez niski V-maks nie dojechać na czas do bazy żeby ją obronić.

Pierdole gram Niemcami bo byle chuj do mnie strzela a ja dupa nic..

PS. Flap masz ode mnie plusa za to że rozpisałeś się tak i za pomoc.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posłuchaj.Ja miałem oba czołgi i z radością ci mówię że KV-1 jest zarąbiste (po kupieniu działa i wieżyczki) a T1 Heavy to po prostu Jakaś KUPA A NIE CZOŁG (nawet po ulepszeniu) :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Posłuchaj.Ja miałem oba czołgi i z radością ci mówię że KV-1 jest zarąbiste (po kupieniu działa i wieżyczki) a T1 Heavy to po prostu Jakaś KUPA A NIE CZOŁG (nawet po ulepszeniu) :)

Pozdrawiam

Gratuluję otrzymujesz odznakę górnika...

Ludzie proszę, nie odkopujcie tak tych tematów...

cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...