Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FactoryCraft [Tekkit 3.1.2] [Gildie] [IC|RP|BC] [40 slotów] [No-Premium] [1.2.5] [Dedyk]

Hussar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Nie musisz mieć .minecraft - wystarczy, że masz to:

http://www.mediafire.com/?f86xvklnfmu5h6h

579571423327107377857.png

Opublikowano

@up

Nie musisz mieć .minecraft - wystarczy, że masz to:

http://www.mediafire.com/?f86xvklnfmu5h6h

Gościu nie rozumiesz ze mi to nie działa i prosze o podanie .minecraft Omg bądz dobry i to zrób

Opublikowano

Siemka, sluchajcie mam no premium i chce grac co sie okazuje ? gdy wlaczam launcher no premium to nie moge wejsc bo co? wymaga hasla ...|

A jak wpisze haslo to laczy sie z minecraft.net..... :/ Pomocy!!!

Można się zarejestrować na minecraft.net za darmo nie musisz mieć gifta, ja tak zrobiłem i gram na non premium :)

A co do serwera, wymiata! Administracja ogarnia, miła, czasem nawet obserwuje jak gracze tworzą swoje dzieła. Gracze z początku mogą się wydawać wredni, ale wbrew pozorom są mili i potrafią pomóc :)

Opublikowano

Szczerze nie wiem dlaczego, ale już ON. Przepraszam, że mnie nie było, ale też mam życie prywatne.

Pozdrawiam, Huss4r.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Serwer OFF, gdyż zmieniamy platformę na bukkit, dlatego że wielu z was ma problemy z logowaniem się przez tekkit zwłaszcza konta no premium. My jako odpowiedzialna administracja wyjdziemy wam na przeciw i stworzymy dla was specjalny launcher, przez którego bez najmniejszych problemów będziecie mogli się zalogować i czerpać przyjemność z gry.

Opublikowano

serwer polecam

miła ogarnięta administracja (z którą da się rade podyskutować i bana nie dostać) mili gracze którzy (w większości) pomagają innym

nic dodać nic ująć polecam

signature.png

Opublikowano

Po pracach technicznych na serwerze, ta jedna przeszkoda została o której nikt nie pamiętał ;x

Musimy czekać na opiekuna serwera, aż wyłączy wl.

Opublikowano

Głównie zostały zablokowane itemy które niszczą mapę (na działkach), klonujace przedmioty (kondenser, tablet) oraz ze względu że jest to serwer z gildiami został zablokowany quantum set. Nie wliczając w to te mniej ważne itemy np. z RedPower'a, bądź IndustrialCraft'a.

Opublikowano

Żal... po tym waszym ulepszeniu ściągłem all wypakowałem gdzie trzeba i jak odpalam MC wyskakuje błąd i nie wbije ...

Nie rozumiem dlaczego zmieniliście z tekkita jak git all chodziło..

Opublikowano

Szkoda, że na servie nie ma zbroi quantum. Ale jak by tak pomyślec to Cieszko by było np. Zabic gildię co mają set quantum ; D

Wielki plus dla graczy. Dobrze, że administracja o tym pomyślała. Mozna na poziomie porozmawiac z ludziami na servie ! !

Polecam wszystkim graczą ten oto server :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...