Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FactoryCraft [Tekkit 3.1.2] [Gildie] [IC|RP|BC] [40 slotów] [No-Premium] [1.2.5] [Dedyk]

Hussar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę skasować. Nowe modyfikacje weszły. Na tyle duże, że muszę zmienić główny Title tematu.

579571423327107377857.png

Opublikowano

zycze powodzenie w utrzymaniu tego serwera z taka administracja...

ale moze sie zapowiadac fajnie, tez mialem, ale dlugo nie zaciagnal :D

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Serwer jest super. Duże możliwości na serwerze: sklep, eventy i wiele więcej. Administracja jest miła i kompetentna. Polecam ten serwer.

Opublikowano

Serwer naprawde swietny, ogarnieta i mila administracja oraz atmosfera. Wspanialy spawn :D. POLECAM i zapraszam nowych graczy do rozgrywki na FactoryCraft. Serwer swiezy, narazie malo osob ale mam nadziaje ze szybko sie rozwinie :). Jescze raz naprawde POLECAM ,,Chicken,,

Opublikowano

Niepolecam servera nudny moze Administracja mila ale gracze nie jak wbilem na server powiedzialem ze niebede tu grac to jakis koles do mnie wypad a admin nic administracja spoko ale niezalezy im na graczach niema frakcji bo nieumia wgrac to tyle ;/

Opublikowano

Siemka, sluchajcie mam no premium i chce grac co sie okazuje ? gdy wlaczam launcher no premium to nie moge wejsc bo co? wymaga hasla ...|

A jak wpisze haslo to laczy sie z minecraft.net..... :/ Pomocy!!!

Opublikowano

@2up

Nie wliczając tego, że jak dobrze pamiętam twój wiek nie przekracza 14lat i jak zawsze krytykujesz serwer. Jakbyś był łaskawy przeczytać regulamin to do takiej opini by nie doszło. Wyraźnie jest napisane: "Za ostrą krytykę serwera, grozi kick lub ban. Na graczach nam zależy i to bardzo. Staramy się jak najbardziej. Wypowiadasz się na temat pluginów, jak nawet nie wiesz, jak zrobić taki serwer. Nie masz pojęcia, że Factions, ani żaden inny plugin nie jest kompatybilny z modami. Następnym razem, jak będziesz się wypowiadał, przemyśl co piszesz i przeczytaj wszystko na temat serwera, nie jego 1/4. Tyle na twój temat.

@up

Słuchaj, spróbuj ściągnąć z Google TekkitShafter. Wrzuć do folderu naszego clienta. Tutaj masz szybciej:

http://mineshafter.tr0l.it/download/RTM/Technicshafter-Squared/exe

Nie daje scana, bo to jest zawarte w paczce naszego klienta.

Opublikowano

@News

Dzisiaj w nocy spróbujemy wgrać plugin SimpleClans, nie został on jeszcze testowany. Factions nie działa, Guilds nie działa, EraGuild nie działa.. Oby to zadziałało ;)

@up

Rozumiem, wiem o tym, że każdy ma do tego prawo. Ale nie musi swoim zdaniem spamować na cały czas ;) O to mi chodzi.

Opublikowano

@News

Mała przerwa techniczna. Dodajemy BukkitSpeak i SimpleClans. Kończymy konfiguracje BukkitSpeaka i serwer wraca do życia. Przepraszamy za utrudnienia. Administracja FactoryCraft.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...