Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OMG..Prosze o odpowiedz..

ZłotyMnich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup nowy komputer... Jak ma 7 lat to się nie dziw. Format co najmniej powinien pomóc.

Żadne wytłumaczenie. Mój stary komputer też ma około tego, jak mi w laptopie dysk padł, to bezproblemowo jechałem na nim.

Apropo tematu

Podaj specyfikacje swojego komputera

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to wszystko nic nie dało, do może masz coś ustawione źle w opcjach komputera, ja też po formacie miałem ustawione, że po pewnym czasie komputer ma się wyłączyć, a jak i to nic nie da, to zainstaluj program CClener, popraw pliki w rejestratorze i przeczyść dyski, możesz też przeczyścić kompa ot środka z kurzu.

Opublikowano

Użyj mvc (minecraft version changer), i zmień wersję na alphę, zobaczymy czy ci wogóle pójdzie (jeśli nie, to wiedz, że coś się dzieje xD), jak nie pójdzie, to zacznij zbierać na kompa, jeśli będzie działała, to powoli zmieniaj wersję w górę, może to przez 1.3.2? Mi laguje komp nawet na singlu, a mam dość dobry. Pozostanie ci czekać, aż zrobią nowy update, ew. zainstaluj optifine, jakiś texturepack na słabe kompy, może mgłę na tiny. Powodzenia w misji xD

Opublikowano

przeinstaluj Java 7

force update minecrafta

update DirectX 8.2 / DirectX 8 / DirectX 9

Zainstaluj Net Farmwork (przydaje się)

morze masz za mało ramu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...