Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OMG..Prosze o odpowiedz..

ZłotyMnich

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Minecraft Demo - nie ma czegoś takiego jak na razie, jakby coś takiego była, wersja by się mało czym różniła.

Reset kompa i spróbuj jeszcze raz, tylko nic przed minecraftem nie uruchamiaj.

Jak nie pomoże to graj na demo / oryginale

W czym mu ma niby pomóc granie na oryginale/demo? Przecież to są te same pliki gry, jedynie musi sie zalogować poprzez minecraft.net, w niczym mu to nie pomoże, nie tędy droga.

Opublikowano
Minecraft Demo - nie ma czegoś takiego jak na razie, jakby coś takiego była, wersja by się mało czym różniła.

W czym mu ma niby pomóc granie na oryginale/demo? Przecież to są te same pliki gry, jedynie musi sie zalogować poprzez minecraft.net, w niczym mu to nie pomoże, nie tędy droga.

Z doświadczenia wiem że ten błąd najczęściej rozwiązuje się przez reset kompa, sam tak miałem na innym kompie.

Minecraft demo jest - pełna wersja z ograniczeniem czasowym - wystarczy ściągnąć najnowszy launcher i zalogować się z normalnego konta bez premium.

Poza tym wyskakuje mu błąd przy włączaniu mc z tego co napisał - wiec wychodzi na problem z launcherem lub javą.

:)
Opublikowano

Z doświadczenia wiem że ten błąd najczęściej rozwiązuje się przez reset kompa, sam tak miałem na innym kompie.

Minecraft demo jest - pełna wersja z ograniczeniem czasowym - wystarczy ściągnąć najnowszy launcher i zalogować się z normalnego konta bez premium.

Poza tym wyskakuje mu błąd przy włączaniu mc z tego co napisał - wiec wychodzi na problem z launcherem lub javą.

Nie, gram w Minecraft'a tak z 5 min i bez żadnego błędu, nic wyłącza mi się i na pulpicie ten plik mi się tworzy :/

Opublikowano

To masz za słaby komputer ;P

Kolega też tak miał i dopiero jak kupił intel i7 (kompa pod gry robił) to mu odpaliło ;) chociaż z drugiej strony to nie wiem bo chyba procesor nie musi być jakiś Potwór bo sam mam intela i3 i wiesz ;)

próbuj z formatem, może się uda ;)

ps. Komputer kupowałeś na części czy w sklepie? i ile ma lat?

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

Miałem to kilka dni temu lecz to mi samo przeszło bo kiedy instalujesz odpoczątku całego minecraft'a to Ci się tak robi.

Możesz klikać Force Update ale nie pobieraj z neta nowego minecraft'a ja to miałem przez 40-50 dni.

Opublikowano

Kup nowy komputer... Jak ma 7 lat to się nie dziw. Format co najmniej powinien pomóc.

Opublikowano

Zainstaluj mineshafter'a może pomoże ;)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...