Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek

MrJigoro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Znam grę NOSTALE na wylot jednak w LoLu jestem nowy. Ponieważ chcę zacząć grę proszę was o podanie mi linków do przydatnych tematów dla ZIELONYCH ;)

POZDRO..

MPC 4EVER

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

moge jedynie ci doradzic zebys gral na EU West niz na EU Nordic&East. Dlaczego? Mniej trolli noobow i wgl. O wiele przyjemniejsza gra niz z dziecmi NEO!!!

Jeśli pomogłem?! Daj Lajka :D

Opublikowano

moge jedynie ci doradzic zebys gral na EU West niz na EU Nordic&East. Dlaczego? Mniej trolli noobow i wgl. O wiele przyjemniejsza gra niz z dziecmi NEO!!!

To czemu tam nie grasz? Pasował byś.

Graj spokojnie na obojetnym serwie różnicy praktycznie nie ma.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ta, ciekawe. Grałem na Nordicu i koledzy namówili mnie żebym się przeniósł na Westa.. moim zdaniem jeszcze więcej trolli niż na eascie.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Jeju Ludzie Uspokójcie Się MrJigoro Powiedz i czy wybrałeś już serwer jeśli nie to ci na pw powie wszystko o LoLu a jeśli nie wiesz jaki to Eu West

Opublikowano

Serwa jeszcze nie wybrałem. A co do jednej z odpowiedzi to ja nie mówie że NT jest podobne do LoLa. Jak widzicie jestem KIDmodem NOSTALE więc tylko napisałem że na nos się znam jak mało kto ( skormność ;) ) ale w lolu jestem zielony

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Powiem jedno , 2000 Elo nordic to jest elo hell Westa.... byl kiedys turniej zorganizowany przez graczy dla najlepszych z Nordica i najlepszych z Westa , nordic objebany 84:34 to juz chyba duzo mówi..

czy tylko ja mam problem z pisaniem polskich znaków na MPC?

4aee87141cc7dd616f9fc8925329382e.jpg?1344626817

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Chyba tylko ty. Mi czasami jak kasuje coś to się cofa do 1 liniki xD

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Powiem jedno , 2000 Elo nordic to jest elo hell Westa.... byl kiedys turniej zorganizowany przez graczy dla najlepszych z Nordica i najlepszych z Westa , nordic objebany 84:34 to juz chyba duzo mówi..

czy tylko ja mam problem z pisaniem polskich znaków na MPC?

4aee87141cc7dd616f9fc8925329382e.jpg?1344626817

Tylko trzeba zaznaczyć, że na west grają takie teamy jak fnatic, mym, m5 czy crs.

A na east ?

I drugi fakt to, że na west gra dużo więcej osób.

A chyba oczywiste jest, że np. 10 najlepszych z 1 000 000 000 > 10 najlepszych z 1 000 000.

Grałem kiedyś na west i jest tylko 1 znacząca różnica, na niskim elo są bardziej ogarnięci ludzie,

Ale na 1400-1500+ jest podobnie.

Opublikowano

Tak naprawdę nie ma różnicy między serwerem nordic a west ponieważ na tym i na tamtym zdarzają się trolle i gracze którzy ciągle wyzywają i narzekają.

NIE MUSZĘ MIEĆ FAJNEJ SYGNATURY I TAK JESTEM ZAJE*****

Opublikowano

Jak chcesz się dobrze nauczyć grać to oglądaj streamy o tu

http://www.own3d.tv/ 

Najlepiej oglądaj takich streamerów jak Guardsman Bob , SK ocelote , Phantom Lord

nie dość że bardzo dobrze grają to jeszcze cały czas gadają tz. tłumaczą co robić w danej sytuacji a czego nie .

Niestety po angielsku .

Aha jak będziesz szukał buildów do championów to tylko i wyłącznie na

http://solomid.net/ 

mobfire i inne strony to gówno

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja Ci poradze żebyś grał tam gdzie grają twoi koledzy, bo gra samemu się szybko nudzi. Polecam Ci również oglądać streamy jak napisał kolega wyżej i według mnie warto by było na twoim miejscu zajrzeć na stronę: http://leagueoflegends.pl/forum/forumdisplay.php?fid=116 . Możesz znaleźć tam buildy/porady/triki/opinie na temat championów. Poradniki z mpc jak grać jakim mchampionem są chujowe :X

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

E tam, graj na serwerze gdzie masz kolegów, nie ma różnicy czy west czy nordic, jak to mówił mokatte "wszystkie pro'sy zaczynały na Nordicu"

Opublikowano

Najlepiej graj między 1-10 lvl na botach bo na tych lvlach sporo osób nabija refy i dla zielonego to może być problem.

Buildy możesz sprawdzać w dziale tutoriale lub na stronie

www.solomid.net

Nie polecam mobafire bo tam buildy wrzucają gracze z niskim elo.

Opublikowano

Polecam ci oglądać dużo streamów jak i turniejów z lola. Najlepiej na stronach own3d.tv/solomid.net

Dyrus-top/TheOddOne-jungle/PhantomL0rd-mid/SK Ocelote-mid/Aphromoo-ad carry

Tutaj podałem ci kilka dobrych streamerów na high elo.

Aktualnie jest turniej na gamescomie dzisiaj jest finał m5 vs SK Gaming.

Opublikowano

ja polecam obejrzec poradnik gimerra. Tlumaczy tam mase rzeczy, slownictwo, klasy postaci tp.

Czemu wszyscy mowicie ze mobafire to gowno? Ja kozystam z ich buildow od dawna i nie czuje sie zawiedziony. WTF?!

Opublikowano

ja polecam obejrzec poradnik gimerra. Tlumaczy tam mase rzeczy, slownictwo, klasy postaci tp.

Czemu wszyscy mowicie ze mobafire to gowno? Ja kozystam z ich buildow od dawna i nie czuje sie zawiedziony. WTF?!

Im chodzi o to, że poradnik do mobafire może napisać każdy [nawet unrankedy] a na solomid podobno jest inaczej....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...