Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] League of Legends FAQ

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w FAQ'u League of Legends. Znajdą się tutaj najczęściej zadawane pytania w dziale wraz z odpowiedziami.

Temat będzie uzupełniany dodatkowymi pytaniami wraz z czasem. Jeżeli masz odpowiedź na pytanie, którego tutaj nie ma, pisz na PW, śmiało.

Q: Jaki jest maksymalny poziom w grze?

A: Maksymalny poziom przywoływacza to 30, natomiast podczas gry: bohatera, 18.

Q: Co to jest system refferali? Czy można się na nim wzbogacić?

A: System refferali to system polecających, dzięki któremu możesz zyskać interesujące nagrody, całą listę znajdziesz TU.

Q: Chciałbym kupić championa lub znaleźć build do niego, lecz nie wiem co wybrać, możecie mi doradzić?

A: Oczywiście, możesz założyć temat TU pamiętając o zastosowaniu wzoru i stosowaniu się do regulaminu działu.

Q: Jaka jest najlepsza postać w grze?

A: W grze nie istnieje postać najlepsza. Każda postać ma zalety, ale również wady. Niektóre postacie mogą być nieco silniejsze od niektórych.

Q: Jak mogę szybko zarobić IP?

A: Jedynym sposobem jest wygrywanie gier. Aby ułatwić zdobywanie punktów możesz zakupić IP Boost'a ze sklepu za RP.

Q: Czy mogę zdobyć RP za darmo?

A: Tak, zazwyczaj za wygraną w turniejach/konkursach można wygrać satysfakcjonujące nagrody, w tym także RP.

Q: Czy istnieją prywatne serwery do LoLa?

A: Nie, takie serwery nie istnieją. Jednakże, możesz przetestować nowe postacie, które jeszcze nie weszły do gry, lub też inne na PBE, jak zagrać? Wejdź TU

Q: Czy do LoLa są cheat'y?

A: Nie, do LoLa nie istnieją cheat'y. Jedynym działającym programem 'ułatwiającym' grę jest Zoom Hack.

Q: Gra mi nie działa i nie znalazłem tematu z odpowiedzią, czy mogę założyć nowy?

A: Tak, lecz pamiętaj, aby podać w nim wszystkie informacje dot. problemu, wraz z technikami naprawy, które wykorzystałeś.

Q: 'Zapraszam do klanu!'

A: Zaproszenia do klanu możecie oferować w podpiętym temacie.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...