Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SkyBlock CO-OP][Zadania][1.3.1] MineSKY [Dedyk][60slotow][NoWL]

neksi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest boski moja ocena to 9/10 ponieważ sklep mógłby byc bardziej dopracowany.

Admini i atmosfera miła. Dużo graczy pomaga tym mniej doświadczonym, oraz podoba mi sie mobarena i miejsce gdzie można robic pvp(taka arena). :D

zachęcam wsyzstkich do grania na tym skajblock'u. Można grac maxymalnie w 4 na 1 mapce wpisujac /party invite (niock gracza).

Jeszcze raz GORACO ZACHECAM DO ZAGRANIA!.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer. Widać ,ze administracja ogarnia, a gracze? Mili jak nigdzie

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@neski

Interesuje mnie nazwa pluginu odpowiadająca za unoszenie się itemków przed adminshopem.

@Anty warn

Server bardzo fajny godny polecenia nawet najgorszym znajomym.

Opublikowano

@neski

Interesuje mnie nazwa pluginu odpowiadająca za unoszenie się itemków przed adminshopem.

Plugin ShowCaseStandalone :)

Zapraszam na serwer.

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

Dzięki wielkie i jeszcze raz Mega Pro Olbrzymi + dla administracji napisałem a nawet przy ogromnym spamie admin mi pomógł.

Opublikowano

1. Pluginki dodawane na pałę (quests - może i są ale nieskonfigurowane ani troszkę... W zadaniu trzeba zrobić 1 sztukę Crafting Table, po zrobieniu 15-tu, nadal trzeba zrobić 1 sztukę ;))

2. 0 pomocy od Administratorów/KidModów. Admini Spamują na czacie po 15 razy jakąś wiadomość. Gracze to samo. Po moim zapytaniu czy można spamować, otrzymałem odpowiedź przeczącą. Jednak spam był dalej...

3. Jednak trzeba przyznać, że Admini są "ogarnięci". Jakiś gracz dostał BANA na 10 minut za latanie ;) Pozdrawiam szanowne grono Administracyjne.

Kto lubi chaos, i ma kasy na VIPa, żeby mógł wszystko robić - wbijajcie na serwer. Jak dla mnie to lipa.

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

1. Pluginki dodawane na pałę (quests - może i są ale nieskonfigurowane ani troszkę... W zadaniu trzeba zrobić 1 sztukę Crafting Table, po zrobieniu 15-tu, nadal trzeba zrobić 1 sztukę ;))

2. 0 pomocy od Administratorów/KidModów. Admini Spamują na czacie po 15 razy jakąś wiadomość. Gracze to samo. Po moim zapytaniu czy można spamować, otrzymałem odpowiedź przeczącą. Jednak spam był dalej...

3. Jednak trzeba przyznać, że Admini są "ogarnięci". Jakiś gracz dostał BANA na 10 minut za latanie ;) Pozdrawiam szanowne grono Administracyjne.

Kto lubi chaos, i ma kasy na VIPa, żeby mógł wszystko robić - wbijajcie na serwer. Jak dla mnie to lipa.

1. W zadaniu pisze co trzeba zrobic, i pisze ze trzeba miec to w ekwipunku - nie potrafisz czytać? Twój problem. Nikt inny nie ma takich problemów :)

2. Spamują na czacie? Czym? Jeśli chcesz, aby administracja Ci pomogła to pisz na specjalny kanał od tego (/modreq). Pytania/problemy z tego kanału są brane jako pierwsze pod uwage :)

3. Poproszę nick tej osoby która została zbanowana i nick administratora który zbanował. Skąd wiesz, że dostał na 10 min, jak nie pokazuje normalnemu graczowi informacji, że użytkownik został zbanowany. Dziwne..

Po twojej opinie sądzę że nie grałeś nawet na tym serwerze.

pozdrawiam i zapraszam na serwer, neksi.

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

Bardzo fajny serwer.

Nie widziałem....

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Serwer jest super! Wszystko dopracowane, brak bug'ow itp :)

Atmosfera super, gracze sobie wspólnie pomagają, administracja równiez spoko :D

Serwer 10/10 ;D

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, polecam. :)

Super administracja, mili gracze.

Super atmosfera i zabawa zabewniona na 100% :D Wbijać!

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Ref. Dzisiaj naprawiliśmy resztę bugow oraz dodaliśmy nowe rzeczy w skyblock'u :)

Zapraszam.

Serwery:
-SkyBlock.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...