Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SkyBlock CO-OP][Zadania][1.3.1] MineSKY [Dedyk][60slotow][NoWL]

neksi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server beznadziejny admin +10 powiedzialem mu ze jest dziecko bo niewie co to frakcje i ban "szukaj szczescia gdzie indziej" widac ze dziecko !!!

+10 raczej jest każdy, poniżej wieku nie widziałem. Nie, nie jestem dziecko, poczułem się urażony Twoim spamem i.. "niewiem" dlaczego masz do mnie pretensje.

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+10 raczej jest każdy, poniżej wieku nie widziałem. Nie, nie jestem dziecko, poczułem się urażony Twoim spamem i.. "niewiem" dlaczego masz do mnie pretensje.

heheheh pretensje ban za nic za podsuniecie pomyslu by zrobi Skyblock z frakcjami

i wez odbanuj bo zbanowales praktycznie za nic , no ok niby za spam ahahaha masz SS ?? banujesz za to ze napisalem 3 zdania a inny pisza caly czas i banow niedostaja albo blokuja bankomaty no troche cos nietego !!!

Opublikowano

heheheh pretensje ban za nic za podsuniecie pomyslu by zrobi Skyblock z frakcjami

i wez odbanuj bo zbanowales praktycznie za nic , no ok niby za spam ahahaha masz SS ?? banujesz za to ze napisalem 3 zdania a inny pisza caly czas i banow niedostaja albo blokuja bankomaty no troche cos nietego !!!

Na naszym serwerze stawiamy przede wszystkim na kulturę, bez tego ani rusz. Nie chcemy aby po prostu inni czuli się obrażani. Ban słuszny, wieczorem zdejme.

Opublikowano

zaczynasz mnie rozsmieszac naprawde kultura obowiazuje ahahhahahha udowodnij mi ze przeklnolem aha sorka ty masz 10 lat wiedz dla ciebie "Dziecko" to wulgaryzm przepraszam moze cukierka ?

Opublikowano

Admini trochę nie pomyśleli lekko mówiąc - zostawili naturalny teren pod wyspami. Mozna sobie w wodę zeskoczyć i farmić itemy na ladzie.

Opublikowano

Po przerwie technicznej serwer został uruchomiony. Wszystkie bugi zostały naprawione!

Zapraszamy

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

A ja czekam i czekam i doczekac sie nie moge "Ban słuszny, wieczorem zdejme. i wieczor a ja dalej czekam ... i ile jeszcze czekac bende ?!...

Opublikowano

A ja czekam i czekam i doczekac sie nie moge "Ban słuszny, wieczorem zdejme. i wieczor a ja dalej czekam ... i ile jeszcze czekac bende ?!...

Jaki nick?

--

@F5

Wczoraj został powiększony ram na serwerze, nie powinno teraz być lagów.

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

Podaj pełny nick :)

Opublikowano

Po wczorajszej przerwie serwer nie ma lagów, teren spod wysp zniknął oraz bugi znikneły!!!

Polecam.

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Serwer Dobry 4/5 .

Zapraszam na serwer .

Edit:Serwer Naprawde Godny Uwagi Gram juz na nim Bardzo dlugo i nie bede szukal innego serwera jak juz znalazlem Jedyny w swoim rodzaju ,

Like !

Czekam na Wieksza ludnosc na serwer :}

LordKrusher - Moj nick w grze , kto chce moze dolaczyc do mojej wyspy

Opublikowano

Naprawde polecam serwer gram od nie dawna i już mi się podoba tam mam z kolegą fajną wyspę:DNaprawde polecem .Pozdro :)

11-AwardImgIcon-1361145417.png Masz sprawe? Pisz na PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...