Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ok juz byłam z kolezanka w tej opuszczonej fabrycexd

Schettesune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO JEST TROLL IDIOCI, pokazujecie swój poziom wdawająć się z nim w dyskusje ( idioci ;)).

@top:

nobody cares your life as explorer so WYPIERDALAJ

Dziękujemy za odkrycie, nikt z nas o tym wcześniej nie wiedział. Gratuluję spostrzegawczości.

21bps1.png

Reklama.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jezu.. jak mam wam udowodnić ze jestem zwykła 13-latką która też lubi sobie pyknąc w metka bądź lola? No powiedzcie, jak?

przykre że kazdy tutaj jest tak postrzegany. zrobie wszystko zebyscie mi uwierzyli

Opublikowano

Każdy chce przyspamić posta

-.-

DARONIAN HAKER CIASTECZEK!!!

Wcześniej napisałeś że hakuje lodówki. Nie może hakować ciastek i lodówek jednocześnie.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

jezu.. jak mam wam udowodnić ze jestem zwykła 13-latką która też lubi sobie pyknąc w metka bądź lola? No powiedzcie, jak?

przykre że kazdy tutaj jest tak postrzegany. zrobie wszystko zebyscie mi uwierzyli

[troll] Pokaż dupe, to uwierzę. [/troll] ;*

Opublikowano

@Top

Następnym razem zróbcie sobie tam sesje zdjęciową z tym panem ;)

@Skorpionq

LooL, ale tematy :O

MPC to raj dla trolli i hejterów, więc po co piszesz takie tematy?

Widzisz sama, jakie odpowiedzi tu są.

Radze takie rzeczy pisać na blogu, zrób go sobie i przynajmniej zaoszczędzisz pracy moderatorom, którzy muszą warnować spam w tym temacie :D

Kpisz? Ostatnio nawet RMCF nie zagląda do pogaduszek i powoli pogaduszki zamieniają się w spamduszki. Pełno tu cwaniaczków w wieku plus, minus 12 lat, którzy nabijają posty jak... nabijacze postów.

tu nie ma spamu ; ))

pisałem, że to bot

Tu masz autentyczny przykład.

@Top

Następnym razem zróbcie sobie tam sesje zdjęciową z tym panem ;)

@Skorpionq

Kpisz? Ostatnio nawet RMCF nie zagląda do pogaduszek i powoli pogaduszki zamieniają się w spamduszki. Pełno tu cwaniaczków w wieku plus, minus 12 lat, którzy nabijają posty jak... nabijacze postów.

Tu masz autentyczny przykład.

@specanz

Specanz, ofiaro, jeszcze ci nie przeszło wyzywanie darioniana? Zapewne wiesz tylko tyle ,że ddosował mpc forum i jest złym gimbusem, script-kidde lub innym wynalazkiem.

Nabijasz posty gorzej niż autorka tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...