Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Xymha

Wydris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze otworza jutro :) tak mozna ciagle rozmyslac... Najbardziej denerwuje ten brak informacji-.-

Ile razy mam powtarzać nawet oni nie wiedzą kiedy dedyk włączy serwerownia . Obecnie czekam na odpowiedź rofdzia__
Opublikowano

Sh4ke moj post chyba wyraznie pokazuje ,że to rozumiem? hm? ,,moze byc nawet jutro,, gdybym nie rozumiał to byloby cos w stylu ,,powinien byc dzis,, albo jutro ...

I skoncz mi te spammy wysylac(5%)

Opublikowano

Witam moi drodzy gracze ! Przepraszamy za obsuwe no ale niestety wyjebało nam server a konkretnie to był nalot na serverownie, terroryści przejeli budynek no i jeb wszystko psu w dupe poszło sie jebać 100 tysięcy baksów

SZUKAMY SPONSORA

Poszło wszystko w pizdu tyle roboty

Opublikowano

@Podszywka

Lubisz tak się podszyć czasami ? Marnie...

@TOPIC

Ludzie ja już wam pisałem żebyście jeżeli najeżdzacie aż tak ostro na server na nim niegrali . Nie mówie że nie możecie swojej opini wyraźić ale bez przesady.

Od RackSpace dostaliśmy wiadomość iż są jakieś nieprawidłowośći z płatnością i musimy to teraz sprostować

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ale nierozumiem po co to wyduszać? Niewiem o czymś ? że nici z servera?

My skończyliśmy swoją robote. Czekam na Odpowiedź rackspace dot. problemu

TIOiE.jpg

Opublikowano

wlasnie

@Podszywka

Lubisz tak się podszyć czasami ? Marnie...

@TOPIC

Ludzie ja już wam pisałem żebyście jeżeli najeżdzacie aż tak ostro na server na nim niegrali . Nie mówie że nie możecie swojej opini wyraźić ale bez przesady.

Od RackSpace dostaliśmy wiadomość iż są jakieś nieprawidłowośći z płatnością i musimy to teraz sprostować

No to mozecie sie ich zapytac o jakie nieprawidlowosci chodzi i kiedy to sprostojecie.

Wy czekacie powinniscie na nich troche najechac bo ich to nie obchodzi ze ludzie czekaja.

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

Zamykam szansa ostatnia została niestety utracona . Jakikolwiek temat o serwerze będzie zamykany , bo się tylko spam szerzy . Będzie otwarcie się napisze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...