Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Xymha

Wydris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj możecie zamieszczać swoje myśli na temat tego servera,a także pytania. Tylko prosze o niezamieszczanie spamu i zbędnego ciśnięcia,bo nie chce,żeby ten temat szybko zamknęli . ><

Według mnie każda minuta przedłużana,tylko odciąga graczy od serverów,a jak wy sądzicie ?

Opublikowano

Pic na wodę fotomontaż, pierdolenie kota w bambuko.

@zamiast dać info to traktują graczy jak bezinteresownych.Żeby im tam kurwa tą pralkę hosting przepaliło.

Pohamuj troszkę emocję proszę was... Bez wulgaryzmów . Sh4ke

@przepraszam "jusz nie bende"

"A W GAZECIE NAPISALI, ŻE PRĄD BĘDĄ UKRADAĆ Z KRAKOWA"

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

10 Sierpnia 18:32 a tu nawet downloadu nie ma <normalne> Delma moglbys przynajmniej cos napisac.

To chuj ;p bd uzywal wulgaryzmow nad toba. A tak naprawde to i tam ktos napisze cos obrazliwego.

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

Może ja się wypowiem , wczoraj z rofdziem długo gadałem i ich serwerownia ma jakiś tam problem . Mogę zostawić temat jeden spam od rzeczy i close macie wybór. Serwer powinien być dzisiaj już online , mają wszystko zrobione tylko dedyk odpalić trzeba.

1 spam poniżej mojego postu jakieś wulgaryzmy i temat close.

Niech napiszę coś obrażającego administrację / serwer to temat zamknę proszę bardzo . Cieszcie się że nie zrobiłem tego od razu.

Opublikowano

Czy pisanie że czekacie już x godzin x dni coś wam da? Nic wam to nie da , ani nie przyspieszy startu także bez sensu pisać takie coś . Ipakillah to się przygotuj że nie zagrasz na starcie , jeżeli mieszkasz w krakowie...

Opublikowano

Zatrudnijcie piarowca, bo za nic nie idzie wam komunikacja z graczami.

No a co do pierwszego postu, server, który ma miesięczny poślizg ze startem-można sobie wyobrazić jaki poślizg będzie przy jakiejkolwiek inspekcji, albo po próbie ddosowania innych serverów ("przepraszamy, padł nam dedyk, nie nasza wina"). Powstać, powstanie, mają na to w końcu 18miesięcy. Poszukajcie drugiego, alternatywnego, servera, albo ten weźcie jako alternatywny i grajcie na dwóch, przynajmniej nie będziecie się spinać, że tu czy tam jest inspekcja, która trwa juz ileś tam czasu.

Ipakillah to się przygotuj że nie zagrasz na starcie , jeżeli mieszkasz w krakowie...

Z profesjonalizmem to nie ma nic wspólnego. Takie komentarze zachowaj dla siebie typku. ;)

Wyśmiewanie o to ci chodzi?Sh4ke

Robiąc coś, co jest publiczne, liczymy się z tym, że podlega to opinii (tej negatywnej i tej pozytywnej), a mieszanie prywatnych interesów, bo ktoś śmieje sie z servera, który ma miesięczny poślizg w starcie, do profesjonalizmu nie należy. W skrócie-może on sobie bluzgać, hejtować, wyśmiewać, nikt nie zabroni mu grać tam, jeżeli będzie przestrzegał regulaminu w grze.

Ja mu nie bronię ale dlaczego hejtować , czy coś to da? Niech sobie porozmawia z Cherno / Hazem / Rofdziem na PW / GG /Skype to mu wyjaśnią wszystko , a sam dobrze wiesz jak jest że jak się coś opóźni chociaż 1 dzień to wszyscy hejcą , ja też jestem tam tylko graczem i również czekam i nie mogę przyspieszyć startu . Jestem neutralny w tej sprawie hejtu , też jestem lekko podminowany że czemu tak długo ale nic z tym nie zrobię chcę wam to tylko uświadomić.Sh4ke

No jak to dlaczego hejtować ... Przez ignorancje. Zapowiadając start na 7sierpnia, zrobił z graczy idiotów, a w oczach mądrzejszych graczy zrobił z siebie kretyna, wciskając kit o awarii, która trwała ~12h, a poślizg był 2 dniowy, a raczej planowany poślizg był 2dniowy, no i na sam koniec, zgłosił temat, robiąc graczy w ciula, nie podając żadnych szczegółów. Nie interesuje mnie ten server, nie mam zamiaru robić mu antyreklamy, pewnie coś tam przygram na nim, ale takie traktowanie graczy jest conajmniej śmieszne. :) pis joł

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nie mam po co wbijać na ts , bo wiem niewiele więcej niż wy , musimy czekać , komuś się nie podoba niech zajrzy do spisu serwerów polecanych sobie zagra gdzieś indziej i tyle . Ktoś pisać będzie , że serwer do dupy to po co siedzi tutaj i czeka oraz pisze głupie komentarze ? Także Wydris nie mam po co wbijać na ts3.

Opublikowano

Nie chodziło mi o to,a o WIERNIE CZEKAMY NA OTWARCIE SERVERA NA TS"IE,a nie na ciebie. Mój błąd,przepraszam.A co do servera,to zastanawia mnie to,czy powinny być otwarte kilkudniowe"Beta testy",żeby jak najwięcej błędów wyłapać i żeby potem nie było ispy przez tydzień ._.

@Edit

@Amika,jeżeli interesuje cie pt, zapraszam cie na ts'a

ts.nighthunters.eu

k :23

Opublikowano

Jestem prawie w 100% pewny że nie ma żadnych bugów . Sprawdzali wszystko przez ten " miesiąc " przekładania. Także czekamy spokojnie na start.

Opublikowano

Wydris to Ty zakladales te party? wcisne sie jakos moze? ktos zrezygnowal?(bardzo prawdopodobne po ostatnich akcjach xDDD) anyway podaj tsa jak mozesz...

A co do tematu ( albo servera jak kto woli ) to nie wiem dlaczego ale ciagle czekam-.- zapowiedz na epvpers byla wrecz ,,zaje------,, mam nadzieje ze post nie zoostanie uznany jako spamm.

#edit

No to byloby troche dziwne jesli bylyby jakies buggi, nie sadzisz?

Opublikowano

Wydris to Ty zakladales te party? wcisne sie jakos moze? ktos zrezygnowal?(bardzo prawdopodobne po ostatnich akcjach xDDD) anyway podaj tsa jak mozesz...

A co do tematu ( albo servera jak kto woli ) to nie wiem dlaczego ale ciagle czekam-.- zapowiedz na epvpers byla wrecz ,,zaje------,, mam nadzieje ze post nie zoostanie uznany jako spamm.

#edit

No to byloby troche dziwne jesli bylyby jakies buggi, nie sadzisz?

haha, brawo dla Ciebie - jeden z wiekszych hejterów tego serwera, a chce do party dołączyć, buhaha, brawo dla Ciebie!

@Topic

Mają problemy, zdarza się, poczekamy, zobaczymy:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...