Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival Mine [27/7][500slotów][1.3.1][Wojny Gildi][No Lag][Działa TNT][Profesjonalna Maszyna!][Serwer ma pare min. Więc wchodz i bądz najlepszy!]

tahras1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie, zapomniałem dodać najwazniejszego, jak nie chce wam sie kopac diaxów, to, TAK, jest tam bug, na kopiowanie, bardzo prosty.

kładziesz dispenser ( nie wiem czy dobrze napisałem), przed dispenser płyte naciskowa, i obok 2 redstony,

Wkładasz diaxy i aktywujesz plytki, i topisz sie w diaxach!. Admini dodają vipy zeby trzepać kase, a bugów nie chce usunąć :D

Opublikowano

chciałem podsumować, ja Tekken, rozdałem ponad 40 stacków bloków diaxow :D, na serwer nie ma po co wchodzić :D, kazdy diax eq, i kazdy kopiuje,

Opublikowano

zawsze się znajdą jakieś dzieci co zazdroszczą serwera w tym wypadku jest to DoYouWannaFight

zawsze się znajdą jakieś dzieci co zazdroszczą serwera w tym wypadku jest to DoYouWannaFight

zazdroszcza serwera ? o ktorym mowa ten niby 500 slotow a ma 100 Slotow ? to juz lepszy serwer ja zrobie chociaz bede mial 30 slotow wiesz 100 slotow na machine 8 gb to powodzenia maksymalnie powinno byc okolo 75

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

zazdroszcza serwera ? o ktorym mowa ten niby 500 slotow a ma 100 Slotow ? to juz lepszy serwer ja zrobie chociaz bede mial 30 slotow wiesz 100 slotow na machine 8 gb to powodzenia maksymalnie powinno byc okolo 75

Nie rozumiem ciebie, po co mialoby byc 500 slotow skoro gralo po 30 osob ?

001.gif

Opublikowano

Nie rozumiem ciebie, po co mialoby byc 500 slotow skoro gralo po 30 osob ?

Mnie nie trzeba rozumiec ale nie zrozumiały jest temat 500 Slotów i się pytam gdzie one są?

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Opublikowano

Admini dodają vipy zeby trzepać kase

Hahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

żebym jeszcze miał zamiar na minecrafcie zarobić jak w innej grze zarabiam tysiące miesięcznie hahahahahhaha

zanim napiszesz cokolwiek to zbierz więcej informacji bo narazie to się śmiejemy z takich ludzi jak Ty.

Opublikowano

Hahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

żebym jeszcze miał zamiar na minecrafcie zarobić jak w innej grze zarabiam tysiące miesięcznie hahahahahhaha

zanim napiszesz cokolwiek to zbierz więcej informacji bo narazie to się śmiejemy z takich ludzi jak Ty.

Nastały czasy głupoty 1 pokazałeś że jesteś dzieckiem 2 "W innej grze zarabiam tysiące miesięcznie" Wiesz kasa w biedronce się nie liczy lecz to* Survival

Opublikowano

Skoro nawet na serwerze nie byles to jak mozesz wyrazac opinie ?

Po opiniach innych graczy po co ma tracic czas ?

Opublikowano

to są idioci, wystarczy zobaczyć poziom wypowiedzi adminów i h@, masakra ;d

zamiast zarabiać "tysiące" to weź wróć do gimnazjum.

Opublikowano

Spokojnie Zapraszam na Mój profil i zobaczec zapowiedz :) a ten ich serwer to dla dzieci w wieku 10-13 lata taka prawda niestety

Opublikowano

Najebane macie.

Czy to do mnie ta odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...