Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RealLife/FB][24/7]RealCraft - Realne życie! Oryginalny pomysł, automatyczne działki!

Logitech.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj, nie ważne kto. Na pewno sa to osoby którym ufam. A po 2 ja sam widziałem. Latałeś przy alei skinów... Po 3 to nie jest miejsce na takie dyskusje. Zapraszam forum serwera lub GG 40710934.

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sloty będą powiększone jednak jutro. Avaterysowi sie nie chce dzisiaj zapłacić... Pobijcie go... x D

Jutro rano obiecuję , że będzie 25 slotów. Zapraszam na forum! mało się tam dzieje a szkoda. CS-Smile.xaa.pl

Opublikowano

Zachęcam do wyrażania opinii po zagraniu na serwerze!

To wiele znaczy.

A już jutro około 11 podamy nowe IP. Będzie 25 slotów także problemów z wbiciem na serwer nie będzie. ;)

O lagach także będziecie mogli zapomnieć. Będzie to profesjonalna maszyna!

Oprócz tego dorobiłem kilka działek tak, żebyście nie mieli problemu.

Pozdrawiam,

Avaterys.

Opublikowano

Ja dorobię działki jak bedę mógł tylko. AKtualnie na wakacjach jestem ale się zobaczy. Może coś ogarnę. A Avy sie doproś to będziesz zajebisty...

Leń z niego w cholere x D

Opublikowano

Slotow nie ma i nie gralem lagi miejsca nie ma ale co tu widze na forum po komentarzach jeszcze sie zobaczy ja moge zostac budowlancem budowy przerwalem tera troche gry w minectafta ale ogolnie gram 2 lata dobre mam doswiadczenie w byciu adminem itp ale nie stac mnie na niego :D a wiec moglbym zostac typem od budowania :P

xD juz godzine czekam na tego 1 wolnego slota :P

2435676187.png

Opublikowano

Jak już powiedział Logitech. nastąpiła zmiana IP!

Teraz nie ma mowy o zadnych lagach, czy full server i nie da sie wbic!

Gdy bedzie full znowu powiekszymy!

Dodam jeszcze , ze przygotowywane jest nowe forum!!!

Opublikowano

co sie stalo z serwerem?

czemu byl off?

ale dobrze ze powiekszyliscie te sloty. teraz wiecej graczy i wiekszy ubaw ; D

ale dorobcie dzialki ; >

Opublikowano

no fakt. jak powiekszyli sloty to lepiej jest ;> ale i tak jak ja wbijalem bylo full 20/20

ale mniejsze lagi sa. tylko dorobcie tych dzialek bo spamuja...

Opublikowano

gralem na poczatku ale malo slotow bylo ;p teraz jest wiecej i jest git. wiecej ludzi mozna sie niezle pobawic, zawsze mozna wbic chociaz tez sie zaczynaja problemy a Pedovsky to swietny gosciu, tak samo Ava. zawsze odpowiadaja na pytania i w ogole. no i ta mapa... zajebiste budowle, bankomaty super ;p

tylko naprawcie tego Jobsa ; >

Opublikowano

Serwer taki sobie. Dużo bugów nie naprawionych. Budowle komendą //set oraz //sphere .

To widać. Admin nie ogarnia, bo jest sam i nie chce nikogo do teamu.

Neutral.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...