Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam modnych bransoletek dla mężczyzn .

SpecTPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20120520151910.jpg

tyle w temacie.

topic.

jedyne co można polecić to sylikonowe opaski jak np. ta:

0m.jpg

;)

z tego właśnie to oto wziąłem szalika, który mi wisi obok mojego klubowego ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O, chyba znalazłem pana autora.

Proszę:

pedal_zboczona_swinka.jpg

Tak wiem, dostanę bana albo pierdyliard %.... ale cóż...

To jest Polska, nie Bruksela, tu się zboczeń nie popiera.

hufx.jpg

20120520151910.jpg

tyle w temacie.

Dziwny zbieg okoliczności, że te szaliki noszą łyse dresy... o.O

adix, napisałeś, że kiedyś dziewczynom wystarczyło zaimponować sprawnością fizyczną lub dobrą grą w piłkę. I teraz jest tak samo! Tylko pojawiły się kibole. W tych czasach dziewczyny nie jarają się zgolonym łbem na 0, szalikiem klubu, dresem i walką dresów z dresami.

Umięśniony łysy dres: Nie ma dziewczyny, a jak już to zapewne jakąś kurwę, większość czasu spędza z innymi kolegami dresami, często spotykany w stadach, ponieważ będąc sam traci swą siłę.

Chłopak noszący bransoletkę: Ma dziewczynę, większość czasu spędza z koleżankami i kolegami, nie czerpie radości z rozpierdalania przystanków, dojrzał wystarczająco, aby działać psychicznie, a nie fizycznie.

Teraz wystarczy stwierdzić kto jest bliżej gejostwa? Wydaje mi się, że ten co ma kontakt tylko z płcią męską i pokazuję swą "męskość" wyżyciem się na czymś słabszym lub na tym co mu nie pasuje.

Nie mogę założyć bransoletki bo zostanę pedałem. :(

Opublikowano

hufx.jpg

Dziwny zbieg okoliczności, że te szaliki noszą łyse dresy... o.O

adix, napisałeś, że kiedyś dziewczynom wystarczyło zaimponować sprawnością fizyczną lub dobrą grą w piłkę. I teraz jest tak samo! Tylko pojawiły się kibole. W tych czasach dziewczyny nie jarają się zgolonym łbem na 0, szalikiem klubu, dresem i walką dresów z dresami.

Umięśniony łysy dres: Nie ma dziewczyny, a jak już to zapewne jakąś kurwę, większość czasu spędza z innymi kolegami dresami, często spotykany w stadach, ponieważ będąc sam traci swą siłę.

Chłopak noszący bransoletkę: Ma dziewczynę, większość czasu spędza z koleżankami i kolegami, nie czerpie radości z rozpierdalania przystanków, dojrzał wystarczająco, aby działać psychicznie, a nie fizycznie.

Teraz wystarczy stwierdzić kto jest bliżej gejostwa? Wydaje mi się, że ten co ma kontakt tylko z płcią męską i pokazuję swą "męskość" wyżyciem się na czymś słabszym lub na tym co mu nie pasuje.

Nie mogę założyć bransoletki bo zostanę pedałem. :(

Sorry Endymion wiem ze ty z arki ale nie zwracaj uwagi na barwy :P

78538.jpg

Hools nie?

łysi, "kibole" to najbardziej honorowi ludzie, i podaj mi zdjęcie młyna w którym są sami łysi dresiarze. Nie ma takiej foty (nie chodzi mi o ekipy sportowe tylko o mlyny na stadionach)

Nawet jest takie powiedzenie:

Dziewczyno kochaj kibica,

jeśli pokocha Cię tak samo jak swój Klub

będziesz najszczęśliwszą kobietą na świecie.

Pedały z tego co widze to zmieniają kobitki jak rękawiczki pfu sory jak rurki i kolczyki z dupy. Jesteście zakałą tego narodu! Zamiast świętować rocznice takie jak 11.11 to wolicie ubrać się na różowo i razem z Antifą krzyczeć to jakie życie jest niesprawiedliwe że nie możecie się w dupe pchać i ubierać jak pedały .

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

O kurde xD

Jakoś zapomniałem całkowicie o tym temacie

Może małe sprostowanie . Nie jestem żadnym pedałem i ubieram sie całkowicie normalnie ...

Poprostu chciałem zobaczyć czy taka bransoletka bedzie do mnie pasowała ...

Opublikowano

O kurde xD

Jakoś zapomniałem całkowicie o tym temacie

Może małe sprostowanie . Nie jestem żadnym pedałem i ubieram sie całkowicie normalnie ...

Poprostu chciałem zobaczyć czy taka bransoletka bedzie do mnie pasowała ...

Jak widzisz twój temat troche sobie pożyczliśmy do innych rozmów mam nadzieje ze sie nie gniewasz :>

1xbQbvo.png

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? Że taki "Pedałek" przerucha więcej "Panienek" w rok niż wy w całym życiu :) Pis Joł.

To jest dla ciebie najlepsze? Ja chce miec JEDNA dziewczyne na cale zycie ;) Tym postem podkreśliłeś tok myślenia zjebanego "rurka" i przekonałeś mnie w tym że takie kurwy trzeba jeszcze konkretniej tępić ;- ) Czekamy 11.11.12 ciekawe czy wyjdziecie na ulice tak samo jak rok temu ADIOS!

(P)iona!

1xbQbvo.png

Opublikowano

To jest dla ciebie najlepsze? Ja chce miec JEDNA dziewczyne na cale zycie ;) Tym postem podkreśliłeś tok myślenia zjebanego "rurka" i przekonałeś mnie w tym że takie kurwy trzeba jeszcze konkretniej tępić ;- ) Czekamy 11.11.12 ciekawe czy wyjdziecie na ulice tak samo jak rok temu ADIOS!

(P)iona!

Haha, kolego teraz to dojebałeś. Ja i Rurki? Haha xD Dobre ziom :) Ty możesz chcieć tą jedną, ale pytanie jest takie.. Czy ona chce ciebie?

Piona :)

Poza tym tamten post nie był do ciebie :P

1351788161-U286260.png

Opublikowano

WTF?! Przeczytałem kilka postów i poziom debilizmu w internecie z każdym kolejnym rokiem/miesiącem/dniem itd. mnie zadziwia... Ludzie trochę tolerancji, gość poprosił o bransoletkę, a wy go od pedała... Mamy XXI wiek i nadal większość nie potrafi się ogarnąć.

http://www.youtube.com/watch?v=LrTrC-B50sQ

Polecam sobie obejrzeć.

Co do tematu to lepszy jest moim zdaniem zegarek.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

źle sformułowałem post chodziło mi o wiare nie kościół bo dla mnie też kościół to jednostka która na chwilę obecną nie najlepsze ma o sobie zdanie a ten ksiądz miał tylko pokazać typkowi że kibol to nie musi być łysy dres itp itd.

Roshti to nie wpierdalaj się tam gdzie wody nie dają. O to czy mnie jakaś chce czy nie to się nie martw ja jestem szczęśliwy - jak ci to coś pomoże ;->

z takiego ładnego miasta jesteś - Płock, Petra, układy ze Stomilem, szkoda że niektóre osoby te stosunki psują.

@ UP gdybyś czytał dokładnie to byś wiedizał że z tego tematu zrobiliśmy sobie ogólnoforumową dyskusję na temat takich ludzi a bransoletka poszła na dalszy plan

1xbQbvo.png

Opublikowano

Cieszę się :) Bądź szczęśliwy, ale chodziło mi o to że ziomek tylko spytał się o jedną rzecz. A to odrazu go zacząłeś wyzywać, nawet nie wiesz jak wygląda.

Ja nic nie psuję. Ale zobacz, ciebie ktoś wyzywa od dresów? (Nie wnikam czy jesteś, czy nie) Właśnie, raczej nikt. Więc zachowaj to dla siebie. Proszę :)

I dobranoc :P

A co do mojego tamtego posta, to chodziło mi o to że takie niektóre "pedałki" są bardziej hetero od tych dresów itp :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jest wiele grup społecznych i zawsze jest między nimi konflikt. Ale po co?

Niech każdy robi co chcę i robi z sobą co chcę. To jego życie.

A to, że ktoś nie dorósł albo tak został wychowany a nie inaczej nie jego wina.

Zawsze się ktoś znajdzie, kto pierwszy obrazi drugą osobę.

Inaczej ubierającą, wyglądającą od siebie itp. To jest normalne. Wystarczy to olać.

@@@

Z mojej strony najlepsza bransoletka dla chłopaka czy mężczyzny to po prostu jakiś ładny zegarek.

Może też być coś z materiału w kolorkach Rasta, Jamaica. Tego typu ;)

; )

Opublikowano

Cieszę się :) Bądź szczęśliwy, ale chodziło mi o to że ziomek tylko spytał się o jedną rzecz. A to odrazu go zacząłeś wyzywać, nawet nie wiesz jak wygląda.

Ja nic nie psuję. Ale zobacz, ciebie ktoś wyzywa od dresów? (Nie wnikam czy jesteś, czy nie) Właśnie, raczej nikt. Więc zachowaj to dla siebie. Proszę :)

I dobranoc :P

A co do mojego tamtego posta, to chodziło mi o to że takie niektóre "pedałki" są bardziej hetero od tych dresów itp :)

Ja juz napisałem że temat zrobiliśmy OGÓLNY a nie o tylko jednej bransoletce.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Ja juz napisałem że temat zrobiliśmy OGÓLNY a nie o tylko jednej bransoletce.

To zrób drugi temat ogólny, ten jest o bransoletce dla tego gościa...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...