Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam modnych bransoletek dla mężczyzn .

SpecTPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przeraża mnie inteligencja dzisiejszych dzieci, którzy nie mają zielonego pojęcia, co to znaczy męskość i potrafią wyzwać od homoseksualistów nawet kogoś, kto szuka zwykłej bransoletki. To, że u was koledzy w podstawówce, czy gimnazjum takich nie noszą, oznacza tylko, że nie dorośli do końca. Już sobie wyobrażam, jaki poszedł by hejt na faceta, który nosi obrączkę. Chryste! Gej! Nosi biżuterie! Ale cóż..trzeba się pocieszać, że to krótkoterminowe i z tego wyrosną...

Kobiety muszą być piękne, dlatego noszą te wszystkie gówna na twarzach etc. Minispódniczka, cycki (nie deska) i jakaś koszulka.

Faceci musza być silni i twardzi, a nie pedałami w rurkach, które ściskają cojones, bransoletkami czy innymi tego typu gównami. Garnek, dresy albo goła klata. Garnek - klasa, Dresy - wygodne, ale źle się kojarzą przez dzieci JP i polski rap, goła klata - kaloryfer.

Sama nazywasz nas dziećmi(nie każdy tutaj jest gimbusem np. ja), choć sama nie znasz podstawowych pojęć, jaki powinien być mężczyzna, a jaka kobieta :) Nie dorośliśmy do konća, bo nie tolerujemy pedalstwa? Zmień swój tok myślenia, inaczej zrezygnuj z rang na MPC i idź do psychologa, dokądkolwiek. Nie trawisz ludzi nietolerancyjnych. Dlaczego? To jest Polska, nie Bruksela. Nikt tu zboczeń NIE POPIERA! Chcesz takie coś tolerować to wyjedź do Belgii. I jeszcze jedno(jeśli wierzysz w Boga, szkoda dla takich gimbusów to łamać)

Nie wzywaj imienia Pana Boga nadaremno :)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poza tym widzę że ty GMko sugerujesz sie tym że jak nie lubię pedałów to jestem dresem ta? Aha. Ok. Wiesz są specjalne sklepy gdzie można dostać MĘSKIE jeansy a nie rurki... Ale nie wiem czy wiesz że owe istnieją.

Naprawdę nie spodziewałem się że rozumowanie wyższej osoby na tym forum (teoretycznie) która ma wpisane w profil 20 parę lat jest takie płytkie.

Tak jak kolega 'JakSieMacie' napisał... Niedługo naprawdę będzie trudno rozróżnić kobiete od... no własnie chłopaczka (boje się użyć pojęcia mężczyzna). Jak byłem w wieku gimnazjalnym to za wszelką cenę chciałem wyglądać jak najmężniej a teraz to jest tak że człowiek za wszelką cenę chce się upodobnić do kobiety, albo jakiegoś stwora kobietopodobnego.

@Cass

Moje życie właśnie nie jest nudne, ja nie żyje sklepami, zakupami, fryzjerem i robieniem z siebie dziewczyny ja żyję tak jak chce ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jak chce niech ma jego sprawa, lecz bransoletka nie daje takiego wypasu jak zloty lancuch dla psa

Opublikowano
Sama nazywasz nas dziećmi(nie każdy tutaj jest gimbusem np. ja), choć sama nie znasz podstawowych pojęć, jaki powinien być mężczyzna, a jaka kobieta :) Nie dorośliśmy do konća, bo nie tolerujemy pedalstwa?

Może i nie jesteście dziećmi ze względu na wiek, ale pojęcie orientacji seksualnej jest dla was jeszcze nie do końca znana. Facet, który np założy bransoletkę i się tego nie wstydzi jest o wiele bardziej męski, niż ten, który nie toleruje tego typu dekoracji i wyzywa od brzydko pisząc pedałów, a wiesz dlaczego? Bo ma świadomość swojej seksualności. Zauważ, że w tym temacie wypowiedziały się aż trzy kobiety- ja, Cass oraz Aurille. Czy którakolwiek z nas była zniesmaczona jego pytaniem? Uznałyśmy, że należy do homoseksualistów, albo wyśmiałyśmy? Może warto się zastanowić, czy wasz obraz "męskości" nie jest stereotypem.

Poza tym widzę że ty GMko sugerujesz sie tym że jak nie lubię pedałów to jestem dresem ta? Aha. Ok. Wiesz są specjalne sklepy gdzie można dostać MĘSKIE jeansy a nie rurki... Ale nie wiem czy wiesz że owe istnieją.

Nic takiego nie napisałam.

TOPIC:

Polecam ci jeszcze tego typu bransoletkę:

exxw.jpg

Kiedyś mój szef w starej pracy miał takąj i dośc ciekawie to wygląda na ręce. Tylko, że on miał styl taki lekko "skate", więc nie wiem, czy do twoich ubrań będzie pasować.

Opublikowano

Może i nie jesteście dziećmi ze względu na wiek, ale pojęcie orientacji seksualnej jest dla was jeszcze nie do końca znana. Facet, który np założy bransoletkę i się tego nie wstydzi jest o wiele bardziej męski, niż ten, który nie toleruje tego typu dekoracji i wyzywa od brzydko pisząc pedałów, a wiesz dlaczego? Bo ma świadomość swojej seksualności. Zauważ, że w tym temacie wypowiedziały się aż trzy kobiety- ja, Cass oraz Aurille. Czy którakolwiek z nas była zniesmaczona jego pytaniem? Uznałyśmy, że należy do homoseksualistów, albo wyśmiałyśmy? Może warto się zastanowić, czy wasz obraz "męskości" nie jest stereotypem.

Nie stereotypem ale już od wielu wielu pokoleń zawsze było tak że facet ma wyglądać jak facet a kobieta jak kobieta. Myślę że i tobie by nie było miło jakby twój "menszysna" siedział dzień w dzień w łazience dłużej od Ciebie hmm? Ja w to nie wnikam bo ciebie nie znam ale dam sobie łapę uciąć że nie jedna kobieta byłaby tym zniesmaczona ;- )

Druga sprawa... Biorąc pod uwagę nasz piękny kraj. Od ZAWSZE byliśmy uważani za nietolerancyjnych. Tak prawda. Ale z drugiej strony mamy przyjmować na siłę jakąś kulturę z zachodu? My o dziwo mamy własną w której są przez większość uznawane takie a nie inne zasady ;- )

Teraz to się trochę zapędziliśmy bo ja już pisząc to nie mam na myśli ogółem jakiś tam pojedynczych bransoletek ani innych rzeczy, tylko robienia z chłopców dziewczyn. Wiesz co, rzadko naprawdę rzadko widuję szczęśliwe rodziny w których jest kobieta, facet jako jak my to mówimy "pedałek" i dziecko.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Czasy się zmieniają, moda się zmienia, ale nie oznacza od razu, że teraz np bransoletka, czy też rurki są objawem pedalstwa ;-) W czasach kiedy nasi rodzice byli młodzi (przynajmniej większości z nas) mężczyźni nosili długie włosy, a kobiety wielki poduszki na ramionach, w których wyglądały jak napakowani football'iści. Nikt wtedy nie traktował tego, jak przejaw homoseksualizmu, czy też brak męskości/kobiecości. Chce wam przede wszystkim uświadomić, że czasami patrzenie poprzez stereotyp, jak tutaj w tym przypadku jest błędem i do niczego nie prowadzi. Bardzo ładnie to opisałeś:

Teraz to się trochę zapędziliśmy bo ja już pisząc to nie mam na myśli ogółem jakiś tam pojedynczych bransoletek ani innych rzeczy, tylko robienia z chłopców dziewczyn.

Widzisz, tutaj akurat padły oskarżenia ze względu na jedną głupią bransoletkę. Ja jestem osobą cholernie tolerancyjną. Żadne mniejszości seksualne, czy subkultury nie maja dla mnie znaczenia, ani tez nie wzbudzają gniewu czy obrazy, Dlatego dziwi mnie i w pewnym sensie denerwuje, że nasze społeczeństwo coraz bardziej zapomina co to tolerancja i bez namysłu oskarża. W swoim otoczeniu mam mężczyzn o różnych stylach ubierania się. Niektórzy noszą długie włosy, inni kolczyki w uszach, a jeszcze inni bransoletki, czy nawet tak znienawidzone przez was rurki. Nigdy by mi nawet do głowy nie przyszło, by uznać, że wyglądają w tym mało męsko. A wydaje mi się, że ja jako kobieta, potrafię ocenić wygląd faceta ;-)

Dlatego też następnym razem proszę o zastanowienie się, czy poprzez oskarżanie na pewno postępujecie słusznie. Bo równie dobrze, można by oskarżać kobietę, która nosi spodnie zamiast sukienek i spódnic, że jest mało kobieca. ;-)

Opublikowano

Czasy się zmieniają, moda się zmienia, ale nie oznacza od razu, że teraz np bransoletka, czy też rurki są objawem pedalstwa ;-) W czasach kiedy nasi rodzice byli młodzi (przynajmniej większości z nas) mężczyźni nosili długie włosy, a kobiety wielki poduszki na ramionach, w których wyglądały jak napakowani football'iści. Nikt wtedy nie traktował tego, jak przejaw homoseksualizmu, czy też brak męskości/kobiecości. Chce wam przede wszystkim uświadomić, że czasami patrzenie poprzez stereotyp, jak tutaj w tym przypadku jest błędem i do niczego nie prowadzi. Bardzo ładnie to opisałeś:

Widzisz, tutaj akurat padły oskarżenia ze względu na jedną głupią bransoletkę. Ja jestem osobą cholernie tolerancyjną. Żadne mniejszości seksualne, czy subkultury nie maja dla mnie znaczenia, ani tez nie wzbudzają gniewu czy obrazy, Dlatego dziwi mnie i w pewnym sensie denerwuje, że nasze społeczeństwo coraz bardziej zapomina co to tolerancja i bez namysłu oskarża. W swoim otoczeniu mam mężczyzn o różnych stylach ubierania się. Niektórzy noszą długie włosy, inni kolczyki w uszach, a jeszcze inni bransoletki, czy nawet tak znienawidzone przez was rurki. Nigdy by mi nawet do głowy nie przyszło, by uznać, że wyglądają w tym mało męsko. A wydaje mi się, że ja jako kobieta, potrafię ocenić wygląd faceta ;-)

Dlatego też następnym razem proszę o zastanowienie się, czy poprzez oskarżanie na pewno postępujecie słusznie. Bo równie dobrze, można by oskarżać kobietę, która nosi spodnie zamiast sukienek i spódnic, że jest mało kobieca. ;-)

Co racja to racja. Ale powiedz mi... Bierzemy typową rodzinę... Jest mężczyzna zarabia na nią i dba o swoich bliskich, to teraz podstawiamy w jego miejsce naszego głównego bohatera, jak ty teraz to sobie wyobrażasz bo mi naprawdę ciężko to znieść. Ja niestety do osób tolerancyjnych nie należę bo tak jak osoby o innym kolorze skóry jeszcze jakoś zniosę tak osoby które psujące nam święta narodowe to nie.

Po co mamy przyjmować kulturę zachodniej europy jak oni nas dymają na każdym kroku? Dla mnie to jest chore że teraz nastolatki dożą do tego aby zaimponować dziewczynom swoim wyglądem, za pamiętnych czasów młodości to się imponowało jakąś tam sprawnością fizyczna czy tym że dobrze się gra w piłkę - wiem głupie, ale tak było. Teraz to chłopaczek włoży jajognioty, kolczyk w dupę i się panoszy po mieście.

Tak żałuję że z tego tematu o głupiej bransoletce stał się temat o pedalstwie i "nowoczesnym" stylu ubierania sie.

1xbQbvo.png

Opublikowano

ojjjj tam możecie mi dać nawet 20% jeżeli coś nie tak, chciałem aby pare spraw było wyjaśnione i myślę że nikt nie ma za złe. Teraz gdy emocje opadły można smiało stwierdzić że każdy na ten temat powiedział co miał do powiedzenia i przynajmniej już nie będzie trzeba takich tematów zakładać.

ADIOS!

1xbQbvo.png

Opublikowano

Z uwagi na późną godzinę nie będę wnikał w dyskusje a bardzo chętnie wymieniłbym kilka zdań.

Następnym razem pamiętajcie o treści tematu, kolega chciał bransoletke nie wywody na temat tego czy jest 100% Polakiem i czy jego styl ubierania nie odbiega od normy, wytycznych i regulaminu.

Załóżcie sobie nowy topik i tam możecie dokończyć wymiane zdań skoro zależy Wam na tym żeby rozmowa toczyła się "publicznie".

Modne bransoletki - ostatnio widziałem chłopaków z takimi wiązanymi :

material.JPG

Pozdrawiam. 5

f.png

Opublikowano

@adix112

Wnioskując z twoich zainteresowań wyciągam, że stereotypowy "mężczyzna" to :

dresyo.jpg

Cóż, trzeba być wyjątkowo ograniczonym, żeby twierdzić, że wygląd zewnętrzny odzwierciedla osobiste upodobania seksualne danej osoby. Stwierdzenie o "pedałach noszących bransolety jest tak samo trafne jak np. "każda brzydka kobieta jest lesbijką".

Takie ograniczone osoby jak ty padają ofiarą mediów i subkultur, które kształtują takie idiotyczne stereotypy, każdy sam ocenia, czy mu się coś podoba czy nie i naprawdę, nikt nie ma prawa oceniać niczyjich upodobań

TOPIC

Polecam wszelkie skórzane wyroby, ja noszę coś podobnego do tego.

1944_640_480.jpg

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie stereotypem ale już od wielu wielu pokoleń zawsze było tak że facet ma wyglądać jak facet a kobieta jak kobieta. Myślę że i tobie by nie było miło jakby twój "menszysna" siedział dzień w dzień w łazience dłużej od Ciebie hmm? Ja w to nie wnikam bo ciebie nie znam ale dam sobie łapę uciąć że nie jedna kobieta byłaby tym zniesmaczona ;- )

Mam co do tego jedno pytanie.

Jeśli widziałbyś dwóch facetów na mieście wyglądających zgodnie z "normami, tradycjami i Bóg wie jeszcze z czym" trzymających się za ręce (co nie byłoby jak to uwielbiają mówić politycy prawicy "obnoszeniem się ze swoją seksualnością" - chyba, że są zaślepionymi stereotypami hipokrytami) to też byś rzucał w ich stronę wszystkimi możliwymi inwektywami, które by Ci ślina na język przyniosła?

Niecierpliwie wręcz czekam na odpowiedź.

Zaś co do męskich ozdób na rękę polecam ten link http://meskabizuteria.pl/bransoletki_meskie,1,0.html

Pozdrawiam

Vene

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Mam co do tego jedno pytanie.

Jeśli widziałbyś dwóch facetów na mieście wyglądających zgodnie z "normami, tradycjami i Bóg wie jeszcze z czym" trzymających się za ręce (co nie byłoby jak to uwielbiają mówić politycy prawicy "obnoszeniem się ze swoją seksualnością" - chyba, że są zaślepionymi stereotypami hipokrytami) to też byś rzucał w ich stronę wszystkimi możliwymi inwektywami, które by Ci ślina na język przyniosła?

Niecierpliwie wręcz czekam na odpowiedź.

Zaś co do męskich ozdób na rękę polecam ten link http://meskabizuteri...meskie,1,0.html

Pozdrawiam

Vene

A co to ma do znaczenia kto jak wygląda czy pedał ma dres czy rurki, ja po prostu takich ludzi nie toleruje... I mam raczej do tego prawo bo nikt mi tego nie zakazuje.

1xbQbvo.png

Opublikowano

A co to ma do znaczenia kto jak wygląda czy pedał ma dres czy rurki, ja po prostu takich ludzi nie toleruje... I mam raczej do tego prawo bo nikt mi tego nie zakazuje.

Prawo i wolność słowa, a plucie swoimi opiniami innym w twarz to dwie rożne rzeczy...

Opublikowano

Ponyville STFU and GTFU.

Cóż, trzeba być wyjątkowo ograniczonym, żeby twierdzić, że wygląd zewnętrzny odzwierciedla osobiste upodobania seksualne danej osoby

Właśnie :) Dresy też mają uczucia etc tylko tak chodzą bo wygodne ubrania są. To że wyrobił się taki stereotyp o łysych dresach to przez tych dzieci i niedorozwojów. Ty uważasz dresy za popierdoleńców, a ja uważam takich pedałów z jajogniotami etc za popierdoleńców.

Łap tutaj:

http://lmgtfy.com/?q=Garnitur

Opublikowano

Ponyville STFU and GTFU.

Właśnie :) Dresy też mają uczucia etc tylko tak chodzą bo wygodne ubrania są. To że wyrobił się taki stereotyp o łysych dresach to przez tych dzieci i niedorozwojów. Ty uważasz dresy za popierdoleńców, a ja uważam takich pedałów z jajogniotami etc za popierdoleńców.

Łap tutaj:

http://lmgtfy.com/?q=Garnitur

Tutaj znowu rzucasz błędnymi stereotypami. Dam ci mały przykład. Neil Patrick Harris, aktor występujący np. w "jak poznałem waszą matkę" nosi garnitur non stop a jest homoseksualistą.

Nigdzie nie powiedziałem, że dresy są złe, popierdolone. Ja po prostu staram się wytłumaczyć, że wygląd zewnętrzny nie ma nic wspólnego z osobowością człowieka ;)

Ponyville STFU and GTFU.

Tutaj kolejny stereotyp, jednak zapewnianie o mojej orientacji i tłumaczenie się z czegokolwiek uważam za zbędne - mimo wszystko jesteś w błędzie.

Nie ma sensu obrzucać się oskarżeniami, kto jest lepszy etc. Po prostu musimy zrozumieć, że nie wolno nam oceniać ludzi po wyglądzie, bo zwyczajnie nie mamy do tego prawa :)a

Opublikowano
Nie ma sensu obrzucać się oskarżeniami, kto jest lepszy etc. Po prostu musimy zrozumieć, że nie wolno nam oceniać ludzi po wyglądzie, bo zwyczajnie nie mamy do tego prawa :)a

Nie mamy prawa do oceniania kogoś po wyglądzie? A to ci ciekawe. Może najlepiej niech nie będzie wolności słowa? Mamy prawo do oceniania kogoś po wyglądzie, bo jest wolność słowa inteligencie z ponyville

Opublikowano

Nie mamy prawa do oceniania kogoś po wyglądzie? A to ci ciekawe. Może najlepiej niech nie będzie wolności słowa? Mamy prawo do oceniania kogoś po wyglądzie, bo jest wolność słowa inteligencie z ponyville

Może i mamy prawo do oceny, ale na pewno nie możemy rozpowszechniać swoich opinii o innym człowieku wyciąganych na podstawie tak błahej sprawy jak wyglądu tej osoby.

Wolność słowa swoją drogą, ale obraza czci i uwłaczanie komuś to druga sprawa.

Opublikowano

O, chyba znalazłem pana autora.

Proszę:

pedal_zboczona_swinka.jpg

Tak wiem, dostanę bana albo pierdyliard %.... ale cóż...

To jest Polska, nie Bruksela, tu się zboczeń nie popiera.

Opublikowano

O, chyba znalazłem pana autora.

Proszę:

pedal_zboczona_swinka.jpg

Tak wiem, dostanę bana albo pierdyliard %.... ale cóż...

To jest Polska, nie Bruksela, tu się zboczeń nie popiera.

Nie śmieszne ....

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Nie śmieszne ....

Z osób cierpiących na choroby psychiczne (w tym przypadku tego pedałka ze zdjęcia) nie należy się śmiać :< To nie miało być śmieszne:<

BTW. Temat trzeba zamknąć bo się syf jeszcze większy zrobi.

Opublikowano

Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem, bo ja homoseksualizm tak jak grypę i socjalizm wciąż uważam za chorobę.

Myślę że wystarczająco dużo napisałem w tej sprawie i nie mam zamiaru wmawiać wam czemu pedałów trzeba tępic.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem, bo ja homoseksualizm tak jak grypę i socjalizm wciąż uważam za chorobę.

Myślę że wystarczająco dużo napisałem w tej sprawie i nie mam zamiaru wmawiać wam czemu pedałów trzeba tępic.

100% racji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...