Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam modnych bransoletek dla mężczyzn .

SpecTPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

Szukam jakichś modnych bransoletek dla mężczyzn . Nie chodzi mi o srebrne bransoletki , takie do mnie całkowicie nie pasują . Myślałem o czyms z materiału .

moze ktoś z was nosi cos takiego ?

Mozecie cos doradzic ?

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Choroba nieużywania google rozprzestrzenia się...

https://www.google.pl/#hl=pl&sclient=psy-ab&q=bransoletki+dla+m%C4%99%C5%BCczyzn&oq=bransoletki+dla+&gs_l=hp.3.1.0l4.3877.7597.0.9158.13.12.0.0.0.0.228.1712.0j10j2.12.0...0.0...1c._RHsDNYrtWA&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=a29a0684fbb294ea&biw=1440&bih=775

I sobie coś kurwa wybierz

Opublikowano

Daniel prosiłem o doradzenie konkretnej branzoletki ... W goolge to ja sam sobie moge pooglądać geniuszu .

Aurille Chyba własnie o takie coś mi chodzi

A jeszcze jedno pytanie . W jakim sklepie mozna kupic tego typu branzoletki ?

Opublikowano

Daniel prosiłem o doradzenie konkretnej branzoletki ... W goolge to ja sam sobie moge pooglądać geniuszu .

Aurille Chyba własnie o takie coś mi chodzi

A jeszcze jedno pytanie . W jakim sklepie mozna kupic tego typu branzoletki ?

W męskiej pasmanterii, kur**. Jak chcesz wyrywać panienki to musisz wiedzieć to i owo, a przynajmniej co to jest pasmanteria.

//Uwaga informacja z ostatniej chwili - takie pro branzy +10 można kupić tylko w strefie kibica na podkarpaciu i śląsku!

@Sopel

bransoletki dla mężczyzn? modne? co się kurwa dzieje na tym świecie?

Jak odrośniesz od tej ziemi to zobaczysz o co tutaj chodzi, sopelq.

Opublikowano
Opublikowano

bransoletki ? a pierścionki jakieś lub kolczyki ?

wez se kawalek sznura i obwiaz reke ...

Opublikowano

Bransoletkę? Polecam z niebiańskich łez z wkładami. I obcisłe rurki do tego.

A tak serio, nie pedalizuj się. Kup sobie zegarek.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Ja pierdole. Do czego to doszło że facet chcę sobie kupować bransoletki. Może najlepiej kup sobie jeszcze naszyjnik i kolczyki ze złota jak kobieta...

STOP PEDALIZACJI.

Opublikowano

TO POLSKA NIE BRUKSELA NIKT TU ZBOCZEŃ NIE POPIERA!

rozumiem doskonale kolegów że go nazywają tak a nie inaczej bo jednak nie oszukujmy się TO NAS wychowano na normalnych ludzi a nie was co nosicie jakieś bransoletki, kolczyki w dupie i jajognioty na nogach.. Małolatki z gimnazjum lecą na pedałów ale to do pewnego czasu. Możesz wybierać albo mieć pełno dziewczyn albo być traktowanym w naszym pięknym panśtwie jak szmata.

Kup sobie silikonówke klubowi któremu kibicujesz

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wiem ,że łamie w jakimś stopniu regulamin ("nie informujemy o raportach") ale zgłaszam cały temat ponieważ to co się tutaj dzieje to pedałowanie mózgu, moje pedały.

Mam nadzieję ,że jak wam mózgi dorosną to będziecie bardziej tolerancyjni w stosunku do innych, chociaż nie wiem czego tutaj można nie tolerować.

//Jak ktoś jest brzydkim pedałem to nic mu nie leży.

//Pewnie dlatego nie lubicie męskich pasmanterii :F

Opublikowano

bla bla bla trzeba ludziom uświadomić że pedałów tutaj nie tolerujemy.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Przeraża mnie inteligencja dzisiejszych dzieci, którzy nie mają zielonego pojęcia, co to znaczy męskość i potrafią wyzwać od homoseksualistów nawet kogoś, kto szuka zwykłej bransoletki. To, że u was koledzy w podstawówce, czy gimnazjum takich nie noszą, oznacza tylko, że nie dorośli do końca. Już sobie wyobrażam, jaki poszedł by hejt na faceta, który nosi obrączkę. Chryste! Gej! Nosi biżuterie! Ale cóż..trzeba się pocieszać, że to krótkoterminowe i z tego wyrosną...

SpecTPL@

Napisz jaki preferujesz styl, bym przypadkiem nie proponowała ci zakupić pieszczoch :P Ja ostatnio zauważyłam u znajomych z pracy, że zaczęły być znowu modne bransoletki z tak jakby gumki.

3575_1154939030_b1d9_p.jpeg

W internecie mona znaleźć różnego rodzaju organizacje charytatywne, które poprzez sprzedaż tego typ bransoletek pomagają różnym ośródkom zdrowia, czy fundacjom.

Chyba, że preferujesz rzemyki.

Opublikowano

Przeraża mnie inteligencja dzisiejszych dzieci, którzy nie mają zielonego pojęcia, co to znaczy męskość i potrafią wyzwać od homoseksualistów nawet kogoś, kto szuka zwykłej bransoletki. To, że u was koledzy w podstawówce, czy gimnazjum takich nie noszą, oznacza tylko, że nie dorośli do końca. Już sobie wyobrażam, jaki poszedł by hejt na faceta, który nosi obrączkę. Chryste! Gej! Nosi biżuterie! Ale cóż..trzeba się pocieszać, że to krótkoterminowe i z tego wyrosną...

SpecTPL@

Napisz jaki preferujesz styl, bym przypadkiem nie proponowała ci zakupić pieszczoch :P Ja ostatnio zauważyłam u znajomych z pracy, że zaczęły być znowu modne bransoletki z tak jakby gumki.

3575_1154939030_b1d9_p.jpeg

W internecie mona znaleźć różnego rodzaju organizacje charytatywne, które poprzez sprzedaż tego typ bransoletek pomagają różnym ośródkom zdrowia, czy fundacjom.

Chyba, że preferujesz rzemyki.

za 5 lat będą nosić spódniczki to też powiesz że to nie jest nic dziwnego no tak, dzieci - i tutaj objawia się twoje płytkie rozumowanie kochana. Bo ten który głośno mówi co mu się nie podoba, i uznaję biżuterie za objaw pedalstwa to dziecko? No sorry z tymi POpapranymi poglądami to na inne forum. Nie tolerujemy po prostu jak z Polski można robić kraj pedałów. Po co nasz kraj ma się kojarzyć z chłopczykami w rurkach, kolczykach i kondomach na głowie? Nie tędy droga.

Jesteś mężczyzną to ubieraj się jak on, albo w cholere wykastrować wszystkich niech będzie tylko jedna płeć : )

Do tych silikonowych co podalaś nic nie mam bo to jest taki rodzaj co każdy może nosić, wspieranie akcji charytatywnych OK niech będzie ale jakieś rzemyki nosić to lekka przesada.

I nie gadaj że jacyś nietolerancyjni jesteśmy bo gdyby nasz naród był tolerancyjny to skończylibyśmy jak Czechy podczas II wojny ; )

ADIOS!

1xbQbvo.png

Opublikowano

Ciągle używasz liczby mnogiej, ale tylko ty tutaj najeżdżasz na wszystko i wszystkich, mówiąc, że to jest pedalskie, to też itd. Koleś chce sobie kupić bransoletkę, więc jak nie masz nic do dodania poza hejtem, to proszę PRZESTAŃ! Rozumiem, że można nazwać kogoś pedałem, jak wyjedzie na ulice w rurkach, różowej koszulce i damskich butach, ale przy czymś takim? Gdzie niby sznurek na ręce jest pedalski? Wszystko to pedalstwo, ale spodnie, wyglądające jak worki po ziemniakach, za duże bluzy, szeroki kark i IQ na poziomie +/- 60 to już przejaw męstwa i zajebistości -.-.

@Top: Od siebie polecę bransoletki, które podała Wredna. Szczególnie z jakichś akcji charytatywnych, bo zawsze jakoś mozna pomóc i chyba najlepiej te bransoletki wyglądają.

7m9a.png

Opublikowano

Ciągle używasz liczby mnogiej, ale tylko ty tutaj najeżdżasz na wszystko i wszystkich, mówiąc, że to jest pedalskie, to też itd. Koleś chce sobie kupić bransoletkę, więc jak nie masz nic do dodania poza hejtem, to proszę PRZESTAŃ! Rozumiem, że można nazwać kogoś pedałem, jak wyjedzie na ulice w rurkach, różowej koszulce i damskich butach, ale przy czymś takim? Gdzie niby sznurek na ręce jest pedalski? Wszystko to pedalstwo, ale spodnie, wyglądające jak worki po ziemniakach, za duże bluzy, szeroki kark i IQ na poziomie +/- 60 to już przejaw męstwa i zajebistości -.-.

@Top: Od siebie polecę bransoletki, które podała Wredna. Szczególnie z jakichś akcji charytatywnych, bo zawsze jakoś mozna pomóc i chyba najlepiej te bransoletki wyglądają.

No tak przecież wszyscy mogą być jednej płci ;)

1xbQbvo.png

Opublikowano

@adix112

Twoje życie musi być szalenie nudne, że przeszkadza Ci bransoletka na ręce kogoś, kogo nawet nie znasz.

@topic

Poszukaj koleżanki, która potrafi robić bransoletki z muliny. ;)

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...