Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Champion Rengar!

zablej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na bocie trzymałem lane po gangu.

staty na pvp, gra długa, 70+ minut.

gralismy 5v5 ale support nieogarniał totalnie mając lamestaty. mniejsza w szczegóły.

tanky rengar w TF zbija ad carry, ucieka, leczy się z W + stacki pasiva, i bije się dalej :D

Nadal nie wierzę .... albo grałeś z ludźmi którzy mają 2 lvl na normalnym lolu albo kłamiesz i to były boty.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja do tej pory budowałem go podobnie jak irelke

Buty merce , latarnia , koniec rozumu , trinity , paszcza malmortiliusa , frozen mallet i szło jak poebane , 500 mov z ulti , 2.0 AS z włączonym Q , chyba 354 ad z full stack BT (zamieniasz za latarnie)

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Jak wyjdzie na Normalnego Lol'a to po tygodniu support znerfi go przeciez tak nie moze byc Ja nim dzisiaj gralem i rozwalilem 4 graczy po kolei ;D przeciez to istna maszyna do zabijania dosłownie predator w Lol'u xD

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

mam proble z zarejestrowaniem się Pbe.

juz mam pobranego klienta ale nie mogę konta załozyc.

Pomoże mi ktos ? Albo założy ktoś mi konto i da mi je ?

Sorry za spam ale potrzebuje konta

Opublikowano

Nie wiem czy oplaca sie ryzykowac , bo na poczatku bdzie op jak kazdy nowy champ ostatnio, ale moze szybko dostac nerfa i nie wiadomo jak wtedy bdzie sie sprawowal.

Opublikowano

Jak wyjdzie na Normalnego Lol'a to po tygodniu support znerfi go przeciez tak nie moze byc Ja nim dzisiaj gralem i rozwalilem 4 graczy po kolei ;D przeciez to istna maszyna do zabijania dosłownie predator w Lol'u xD

Nie ekscytuj się tak.

Postać jest dopiero na PBE a Riot nawet nie udzielił o tym informacji.

Postać jeszcze zmieni się i to dużo, na 99 % będzie zmniejszony dmg.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Przecież postać po reworku można sprzedać, co za problem ?

Grałem na pbe, zniszczyłem yoricka na solo 5:1 (first blood dla niego)

Op w ciul

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Noo a CS sam się nabija.

Widzę twój drugi post i sądzę że jedyny ogar w tym temacie...

To jest PBE! Czyli serwer testowy! zanim wejdzie na official to może jeszcze się 5 razy zmienić więc na chwile obecną nie srajcie żarem .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ludzie to jest PBE nie ma oficjalnych informacji... Bedą jeszcze nad nim pracować co znaczy że nie musi być taki jaki jest teraz. Przestańcie płakać bo tylko narzekacie że OP istny ban o jeju! Nie umiecie kontrować i tyle.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ludzie to jest PBE nie ma oficjalnych informacji... Bedą jeszcze nad nim pracować co znaczy że nie musi być taki jaki jest teraz. Przestańcie płakać bo tylko narzekacie że OP istny ban o jeju! Nie umiecie kontrować i tyle.

Zgadzam sie z upem po to jest Pbe zeby gracze potestowali postacie przed wstawieniem Na oficjalnego Lola juz serwer PBE wylaczyli mozliwe ze juz cos z nim robia :P

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Oficjalne info ( krótkie ) od riotu

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/zwiastun-bohatera-rengar-%C5%82owca?rid=sidebar 

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...