Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Relaunch Katarina, the Sinister blade

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Był twitch, eve to teraz czas na katarine. Wszystko opisane jest tutaj:

http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-relaunch-katarina-sinister-blade

Co wy o tym sądzicie? o.O

@Edit dla tych ciekawskich natychmiast.

Skille:

Nowe umiejętności Katariny

Chciwość (Pasywna): Po zabiciu bohatera lub asyście, czas odnowienia Lotosu Śmierci jest obniżony, a podstawowe umiejętności zostają odświeżone.

Skaczące Ostrze: Katarina rzuca sztyletem, który odbija się od kilku przeciwników, zadając obrażenia magiczne i naznaczając ich. Uderzenie naznaczonego celu przy użyciu umiejętności lub podstawowego ataku, zużyje naznaczenie jednocześnie zadając dodatkowe obrażenia magiczne.

Nikczemna Stal: Sztylety Katariny wirują wokół niej, zadając obrażenia magiczne wszystkim przeciwnikom w obszarze. Jeżeli trafi wrogiego bohatera, Prędkość Ruchu Katariny zostaje zwiększona na krótki okres czasu.

Shunpo: Katarina natychmiast przemiesza się ku celowi i otrzymuje mniejsze obrażenia przez krótki okres czasu. Jeżeli celem jest przeciwnik, Katarina zadaje mu obrażenia.

Lotos Śmierci (Superumiejętność): Katarina staje się wirem ostrzy, rzucając sztyletami z niezrównaną szybkością w maksymalnie trzech bohaterów znajdujących się w pobliżu. Sztylety zadają obrażenia magiczne i zmniejszają skuteczność efektów leczących na trafionych celach.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Wydaje mi się, że coraz więcej championów teraz zmieniają ; p

Naprawde to "W" będzie teraz coś działać, bo wcześniejsze dawanie "randomowych" efektów to było dno ; x

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Ten champ jest największym gównem w grze imo.

Blitzcrank podbija bach z E i po ulti :D

To Q będzie miała podobne do Akali

OndteAw.png
Opublikowano

Mogę rozumieć że po najbliższym patchu mogę wysłać ticketa do Riot że po relaunchu postać mi się nie podoba i sprzedadzą mi ją? W gruncie rzeczy mi się nawet podoba, ale i tak Katariną nie gram :)

PS. Kiedy patch?

Game Over

Opublikowano

Zmiany mi sie nie podobaja po co maja ja zmieniac gralo mi sie nia dobrze

Teraz cos dziwnego zrobili z q i w

Kolejna akali

Katarina jest dobra postacia na 10 lvl jak ludzie nie wiedza co to stun

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

"q" - akali

"w" - diana

Nie umieją wymyśleć nic nowego...

Jedynie "w" tak naprawdę zmieniają, moim zdaniem katarina jest dobra taka, jaka jest. Może po tej zmianie będzie trochę lepsza, ale ona na pewno tej zmiany nie wymagała.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Każdy gracz grający już troszkę dłużej w lol'a pewnie widzi to, gdy wchodzi na tę ich główną stronę, i myśle, że takie tematy są po prostu bez sensu, ale skoro już jest...

Zgadzam się z kolegą wyżej, te całe remake to dno jak narazie. Nic nowego. Twitch jest jeszcze gorszy moim zdaniem tak jak i evelynn. Jedynie Xinowi, którego tu nie dodałeś, że został ponownie tak jakby wydany, moim zdaniem wyszło mu na korzyść.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Katarina i bez tego re-worku miotała każdym jak szatan.

Oczywiście jeżeli ktoś był na tyle brainless, że nie wiedział co to stun i że może zatrzymać ulti katy.

No cóż mi się owe zmiany podobają, trzeba poczekać na rezultaty.

Opublikowano

@eMode,

Serio ?

Jak mają ponad 100 postaci wymyślonych to ciężko stworzyć postać, która będzie całkowicie inna od reszty o.O A co do zmiany, to może i wymagała, może nie, to na pewno nie jest wasza decyzja.

@top

Takie zmiany są wg. mnie w porządku, gdyż nie muszą tworzyć nowych postaci, a ulepszać stare, które są już lekko znudzone :) Nigdy nie wyjdzie nowy champion za 1350 albo 3150, tak więc odświeżanie postaci jest jak najbardziej przydatne.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ten champ jest największym gównem w grze imo.

Blitzcrank podbija bach z E i po ulti :D

To Q będzie miała podobne do Akali

Jak sie nie umie grac, to oczywiscie ze jest gownem.

@top mi sie remake nie podoba. Teraz granie kata to juz nie bedzie to samo :(

Tutaj macie filmik:

;)

Opublikowano

Wooo teraz jej q przypomina mi dźwięk rzucanych shurikenów przez assasina w SMNC.

Ogółem to jej nowy in-game art się średnio podoba.

Opublikowano

Wreszcie zrobili coś z tym W (wreszcie się przyda :D ). Jak na razie remake champów wychodzi na plus.

R.I.P.

Opublikowano

Wooo teraz jej q przypomina mi dźwięk rzucanych shurikenów przez assasina w SMNC.

Ogółem to jej nowy in-game art się średnio podoba.

Heh, faktycznie dźwięk całkiem podobny :) Ja czekam na patch żebym mógł napisać że mi się nie podoba i mi może oddadzą kasę xD

Game Over

Opublikowano

Zmieniają eve, twitcha, katarine a biedna karma czeka ;/

Ty mi tu won od Karmy! Gram nią i ona zdecydowanie nie potrzebuje remake'u jak sie ogarnia.

@Topic

Dafuq tak na serio?

Q jak u akali

W w końcu będzie useful

E jak było tak jest

Ulti maks w 3 targety..

Reklamacja postaci po remaku is coming =.=

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

obejrzyjcie filmik dopiero cos pierdolcie jak sie umie grac to kata jest totalnie useless i zawsze sie ciesze gdy jest w przeciwnym teamie teraz to jest cos lepszego i ma nadzwyczajna farme w polaczeniu z Q i W

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

@diaz7321

Przed remakiem, ulti tez jest tylko na 3 targety.

Nie rozumiem tych co pisza ze kata jest useless. Jesli wy ta postacia nie umiecie grac to nie znaczy ze jest useless.

Specjalne counterpickowanie katariny psuje tylko team.

;)

Opublikowano

@diaz7321

Przed remakiem, ulti tez jest tylko na 3 targety.

Nie rozumiem tych co pisza ze kata jest useless. Jesli wy ta postacia nie umiecie grac to nie znaczy ze jest useless.

Specjalne counterpickowanie katariny psuje tylko team.

Jeśli przed remake też to sorry , ale nie grałem Katą zbyt często.

Co do counterpick katy to wystarczy pick support z cc... stun taric stun leona czy wybicie alistara i kata staje sie uselss w TF :P

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...