Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MAM STRASZNY PROBLEM !

Z0z0lekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale np w minecrafta gram i lagów nie mam a ta gra ma spore wymagania albo np cs 1.6 tez gram i bez lagów -_- wiec heh

Opublikowano
I? Na czymś takim możesz co najwyżej w tf1
z tąd a wg słabego kompa nie mam dokładnie nie pamiętam nazwy kary gigabay chyba jakoś tak się nazywała i koleś w sklepie mówi że karta idealna do gier ;] mam tą kartę chyba hmmm 1-2 lata
Opublikowano

Aha. xD Tępy jestem. Ale i tak karty zintegrowane są o wiele słabsze od normalnych. Możesz spróbować w Parametrach startowych wpisać takie coś:

-dxlevel 81

0eab14ddf550.png

Opublikowano

ee ja nie zabardzo kapuje w jakich parametrach startowych ?xD a i wg co

-

dxlevel

81

ma zrobić?

hmm ciekawe wejdę narazie na stronę empika i lookne :) ale proszę kontynuować temat a może jest możliwość za np reklamę albo wchodzenie na strony i rejestracje dostać microsoft point ?

Opublikowano

Zmieni ci wersję directx na 8, co poprawi wydajność gry. A w Parametry wchodzisz: Klikasz prawym na Team Fortress 2, własciwości, parametry startowe i tam to wpisujesz.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Możesz sprubować wyłączyć Synchronizację Pionową w karcie graficznej (w grach typu League of Legends FPS z 60 skaczą do 200)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...