Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kox ;D

Kleas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ehhh , ale wy macie inne życie niż ja . Codziennie mam jakieś solówy lub zadymy z czarnymi ( moresami ) i muszę się bronić przed nimi .. Przed chwilą , dokładnie 20 min . temu wziełem epike i poszliśmy narąbać jednego kozaczka (more) a rzuciło się na nas 4 starszych , oni z butelkami my z pałkami i kastetami .. Dostaliśmy kilka strzałów w ryja , ale też coś powalczyliśmy ..

Ostro...14 letni kolo musi grzać się z gimbusami oco ?

....

Gruby exp musiałeś mieć ;)

Jak coś "powalczyłeś" o ile to zrobiłeś =D

1. Smoki też były .

2. Big Smok też wbił do nas , ale bał się more .

3. Napierdalać to se możesz gruche kilofem .

System rozjebany xDD

Smoki były najs...ale że "Big Smok" z GTA to kosa.

Za dużo GTA, coś mi się wydaje że opowiadasz o gierce a nie o "swoim życiu" xD

...

Wiecie ... A co wy wiecie ? Przecież wy nic o życiu nie wiecie

;)

Rozjebane x3

14'latek mówi że zna się na życiu.Pro.

Krótko mówiąc ostro tam macie na tej dzielni, zaproś wszystkich do piaskownicy niech ogarną butelki z piaskiem i kilofa do drefna.

;/

Cool Story Bro & Nowy Hiro w mieście.

Co do tematu poważnie siłke sobie odpuść mam na myśli te ćwiczenia "cięższe" , no chyba że chcesz potem być niski i bd Ci czegoś brakowało ;/

Poczekaj aż podrośniesz, twój organizm nie potrzebuje do mięśni energi ale do rozrostu ;X

Opublikowano

Siema . Mam prawie 14 lat , przez 2 miechy już pakuje , obecne wyniki to 15 na jedną rękę i 60 na klatę . Robie 6 Weidera i ABS poziom 1 i 2 przez 2 miechy , więc kalorek nawet jakiś tam jest . Od 2 tyg. dni chodzimy z kumplami na more itp. ( na zabuję ) . Chcę podlepszyć sw. technikę bicia . Chodzę na kick - boxing / mma od tygodnia ale do grupy dla dzieci bo nie mam skończonych 14 lat i za bardzo się nie nauczę ... Znacie jakieś fajne filmiki na yt , na których podlepsze technike itp. Waże coś koło 50-55 kg , wzrost prawie 175 cm .

Jak chuj w tym wieku i przy takiej wadze podnosisz 60kg na klatę...

No chyba że tutaj...

3-gtasa03.jpg

25kr0nq.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

1. Smoki też były .

2. Big Smok też wbił do nas , ale bał się more .

3. Napierdalać to se możesz gruche kilofem .

Wiecie ... A co wy wiecie ? Przecież wy nic o życiu nie wiecie http://www.mpcforum.pl/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/wink.png

willy-wonka-meme-you-must-be-new-here-i1

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

dobreee , tylko że ćwiczę przez to żeby w wieku 14 lat nie siedzieć przed kompem 5 h i nadupczać w gierki ;)

W takim razie znajdz sobie pasje i po sprawie. 

Sądzisz że osoby które nie chodzą na siłownie są lumpami którzy siedzą 24/7 przed monitorem komputera :D? proszę cię 

Bo jak chwilowo to ty sobie ryjesz banie siłownią twój organizm ledwo się nie rozwinął dobrze a ty już trujesz sobie dupę siłownia.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...