Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kox ;D

Kleas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobreee , tylko że ćwiczę przez to żeby w wieku 14 lat nie siedzieć przed kompem 5 h i nadupczać w gierki ;)

Opublikowano

Pozdrawiam Twój nie w pełni rozwinięty organizm, który katując wszystkim czym tylko można za kilka lat będzie wyniszczony. Myślisz, że dlaczego NORMALNE siłownie są od 16 roku życia? :F Zostań lepiej przy weiderze i mma/ jakichś ćwiczeniach, nie 'PAKUJ', bo to nie ma sensu, poczekaj aż dojrzejesz fizycznie (i psychicznie ;f)

Opublikowano

dobreee , tylko że ćwiczę przez to żeby w wieku 14 lat nie siedzieć przed kompem 5 h i nadupczać w gierki ;)

kickboxing jest ok, ale z siłownią skończ... lepiej w tym wieku siedzieć przed kompem 5h niż potem mieć problemy z kręgosłupem i być małym skrzatem

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Przestańcie pierdolić wielcy znawcy, bo już nie mogę tego słuchać. Możesz chodzić na siłownię, możesz ćwiczyć tylko nie rób treningów, które oddziałują na kości czy stawy. Np, nie rób przysiadów ze sztangą, a jak się schylasz po hantle to miej plecy wyprostowane i kładź je na stojaku żeby mieć wyżej. Po co masz dźwigać te 10kg (czyli razem 20) i niszczyć sobie stawy kolanowe? W tym wieku nie rób żadnych ćwiczeń na plecy ze sztangą czy hantlami albo na maszynie. Jak chcesz robić plecy to tylko drążek i to jeszcze Ci pomoże urosnąć.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jamajkas 100% racji. Jak chłopak ma coś osiągnąć pompując od 16 roku życia?

Miałem 15 lat poszedłem na boks typ powiedział że OK ale i tak za późno przyszedłem, jeżeli ktoś chce coś osiągnąć to musi zapierdalać od najmłodszych lat... Myślę że przykładów nie będę podawał co można a co nie bo kolega wyżej napisał

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Powiem tylko tyle Inni mieli rację.

Mój brat zaczął pakować w wieku 13lat już nawet w wieku 14lat brał KOX.

W wieku 16lat miał problemy z Krengosłupem teraz nei cwiczy a ma 17lat i garba ^^

Więc wiesz...Na śiłowni możesz cwiczyć od 16-17Lat dla twojego zdrowia .

P.s:To co napisałem to szczera prawda...Poczytaj o tym na onecie itp .

Opublikowano

Przestańcie pierdolić wielcy znawcy, bo już nie mogę tego słuchać. Możesz chodzić na siłownię, możesz ćwiczyć tylko nie rób treningów, które oddziałują na kości czy stawy. Np, nie rób przysiadów ze sztangą, a jak się schylasz po hantle to miej plecy wyprostowane i kładź je na stojaku żeby mieć wyżej. Po co masz dźwigać te 10kg (czyli razem 20) i niszczyć sobie stawy kolanowe? W tym wieku nie rób żadnych ćwiczeń na plecy ze sztangą czy hantlami albo na maszynie. Jak chcesz robić plecy to tylko drążek i to jeszcze Ci pomoże urosnąć.

Ja od czternastego roku życia ćwiczyłem normalnie i urosłem,ale ja trening traktowałem jako uzupełnienie (ćwiczę 110 przez płotki).Robiłem przysiady ze sztangą,ćwiczenia na suwnicy,martwe ciągi itp. i stawy mi nie dokuczają.Jak widzę czasem dzieci na siłowni to mnie szlag trafia.Mają zero techniki,a jak chcesz im powiedzieć ,że źle robią to słyszysz "Nie znasz się".Potem się dziwić,że mają problemy,bo ładują za dużo cięzaru i nie zwracają uwagi na poprawność ćwiczenia.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Można ćwiczyć jak się ma 14 lat tylko trzeba wiedzieć jak i wiedzieć co jeść i najważniejsze zero odżywek, bo za szybko wystzelisz i wtedy chuj bombki strzeli.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

pierdolnij się w mózg masz 13 lat i siłownia hahahahahahaaa, dobre żarty.

Opublikowano

Mój trener od MMA powiedział mi że w ogóle nie mam ćwiczyć ciężarami bo taka siła od sztangi do MMA jest nie potrzebna on mi daje inne ćwiczenia jak podnoszenie się na drążku pompki brzuszki. Oczywiście możesz siłke robić ale po 21 roku życia bo jesteś w tym wieku gdzie cały czas rośniesz. Plus weż zrób se diete bo masz 175cm wzrostu i ważysz 50-55kg masz niedowage musisz mieć diete i normalne ćwiczenia bez siłowni. Ja mam 160-165cm wzrostu i waże 50-55kg.

Jak chcesz to ci moge podać diete dla ciebie jeżeli chcesz dalej ćwiczyć MMA.

2yzq.png

Opublikowano

Wole grać w metina niż wpierdalać sterydy i popisywać się klatą jak jakieś brazylijskie dziecko z autyzmem

no siema

Opublikowano

Lepsze być zdrowym niż siedzieć przed kompem i się spaśic jak świniak i nawet 100m nie przebiegniesz a obronie przed dresami to zapomnij :D.

2yzq.png

Opublikowano

mhm. Mam 15 lat i także ćwiczę już przeszło 6 miechów? Odpowiednia dieta bez koxów i odżywek. Tylko dieta, uczęszczam także na kick boxing.

Robię przysiady itp. i stawy mi nie dokuczają ponadto kiedys chodziłem przygnębiony a teraz moje samopoczucie jest lepsze.

skpUo.png

Opublikowano

Odżywki są wskazane o ile ma się już staż(rok lub dłużej) oraz dietę.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Ehhh , ale wy macie inne życie niż ja . Codziennie mam jakieś solówy lub zadymy z czarnymi ( moresami ) i muszę się bronić przed nimi .. Przed chwilą , dokładnie 20 min . temu wziełem epike i poszliśmy narąbać jednego kozaczka (more) a rzuciło się na nas 4 starszych , oni z butelkami my z pałkami i kastetami .. Dostaliśmy kilka strzałów w ryja , ale też coś powalczyliśmy ..

Opublikowano

Ehhh , ale wy macie inne życie niż ja . Codziennie mam jakieś solówy lub zadymy z czarnymi ( moresami ) i muszę się bronić przed nimi .. Przed chwilą , dokładnie 20 min . temu wziełem epike i poszliśmy narąbać jednego kozaczka (more) a rzuciło się na nas 4 starszych , oni z butelkami my z pałkami i kastetami .. Dostaliśmy kilka strzałów w ryja , ale też coś powalczyliśmy ..

Za dużo GTA -.-

@top

Mam 13lat, jestem od ciebie wyższy i ważę miej więcej tyle co ty, i mogę ci powiedzieć że masz nie dowagę >.<

Pierw nabierz masy, przed nabraniem mięśni bo ci to na dobre wcale nie wyjdzie.

Opublikowano

Haha japierdole, leze i placze. Teraz idz pomoc Big smoko'wi bo go bija w san andreas.

Opublikowano

tylko cipy płaczą , tyle ci powiem . nie musicie wierzyć , to jest po prostu życie a nie no - life przy metinie .

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@top

nie pakuj bo zostanie z ciebie jarzyna

xDDD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A co było jak się obudziłeś?

opowiesz nam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...