Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OpenStealth

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko za darmo na 24

Zaktualizowałem poradnik

Chwilowo OS jest chyba za darmo, bo nie mam możliwości kupna.

Opublikowano

z tego co widze to nie ma niestety opcji do zbierania palladium a szkoda.. :/

Ma natomiast funkcje zbierania skrzynek. Również przydatne

Opublikowano

Widze ze ma taka funkcje ale niestety nie przyda mi sie bo uzywam innego bota do zbierania boxow bez koniecznosci logowania sie w grze,bez zadnych ustawien proxy itp :)) no ale dla kogos kto nie posiada nawet bota do zbierania boxow sie przyda ;))) jak jest mozliwosc to prosze o info co z tym palladium czy bedzie czy nie

Opublikowano

Zbieranie skrzynek tez jest dobre ale szkoda ze nie ma zbieranie palladium

@OFFTOPIC

Może mi ktoś podać jakiegoś bota na palke, żeby tylko zbierał palke a nie sprzedawał

Uwaga nie Palla by Palavia. Bo nie mam alfy i hangaru

Opublikowano

Jak z wykrywalnością ? bo mam nowe konto lecz nie chce bana dostać bo już trochę jest zrobione :P

Jednak poczekam :))

Opublikowano

a u mnie wszystko działa lecz mam ciągle łączenie na mape, i tak juz od 10 min

używam chrome moj windows to xp sp3

proxy skonfigurowałem

xjet9312pgj7.png

Opublikowano

bot na razie nie działa

czerwona lampka

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

W niedalekiej przyszłości ponownie zostanie wprowadzone zbieranie Palla i robienie wrót.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Mi coś nie śmiga ...

Proxy dodałem program odpaliłem i dupa blada :) okno jest ale nic nie smiga.

Opublikowano

Mi coś nie śmiga ...

Proxy dodałem program odpaliłem i dupa blada :) okno jest ale nic nie smiga.

Bo jest aktualizacja

Opublikowano

No właśnie byłem na stronie autora lecz nic nie widziałem aby było aktualizacja.. Mógłbyś odpisać na privka? :)

Opublikowano

No właśnie byłem na stronie autora lecz nic nie widziałem aby było aktualizacja.. Mógłbyś odpisać na privka? :)

dołączam się

proszęo priv

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Czy ta wersja jest dostępna tylko na 24h? Bo chce to kupić lecz jak daję Buy to jest napisane ibot OFF a opensteal nie mozna kupić ..

Opublikowano

Czy ta wersja jest dostępna tylko na 24h? Bo chce to kupić lecz jak daję Buy to jest napisane ibot OFF a opensteal nie mozna kupić ..

Jest chwilowo za darmo.

Opublikowano

bot jest jeszcze lekko niedojebany, ale jestem dobrej myśli

edit: na cheat engine juz jest lepiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...