Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OpenStealth

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weźcie dzieci free rzeczy wyjdźcie bo jak czytam wasze komentarze to mi się rzygać chcę. Dlaczego? NIE STAĆ WAS NA TO>??? PFFFFFF

Cieszcie się że macie triala 1h, i pbdo bota 1h trial codziennie a nie , ma być free bo było! niby dlaczego? chciał zarobić po jego atakach... tak więc cisza

Tak wiem pierwsze 5% wpłynie na konto :0

Opublikowano

@up jakbyś pomyślał to może być się domyślił że nie którzy wolą kiedyś sprzedać konto z zyskiem nie to samo co wy wywalić 10tyś a sprzedać za pare setek.

Opublikowano

@up jakbyś pomyślał to może być się domyślił że nie którzy wolą kiedyś sprzedać konto z zyskiem nie to samo co wy wywalić 10tyś a sprzedać za pare setek.

haha jestes nupem tyle Ci powiem.. Wiesz co to tarG? umiesz wytargować cenę ? No właśnie.. Dla mnie 20 usd to jak palcem w dupie ... w 3 dni i bedzie miec

Opublikowano

No no no bardzo ciekawe :) Dawno już nie grałem ale trzeba będzie to zobaczyć xD Już to widziałem ale kiedy to było hehe. Dzięki że to pokazałeś.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

jest gdzieś trial na 24 godziny kto wie niech powie a jak nie to najwyżej jutro powiem wam co macie zrobić by uzyskać triala na 24 godziny

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

hm , updatnij bo już nowa wersja .

ja wsumie itak nie gram tylko boce , ale ci co grają powinni się cieszyć bo im więcej jest programów które zbierają palladium , tym macie bardziej czyste pole od alienów , a trial na 24h czy na ile tam jest nie jest zły , zawsze można sobie skorzystać :P

• 1 rok później...
Opublikowano

Nooooo super dzięki za info Adzik, jak wejde na kompa to ściągne. A i zrób update na 1 poście :))

Opublikowano

hohoho , tylko robić statki i bić niewidki :D + będzie chociaż widać co się dzieje na mapie :P

Opublikowano

Jak to ustawić na Firefox? Napisze ktoś krok po kroku?

Dałem poradnik, jak skonfigurować pod wszystkie przeglądarki

Opublikowano

działa wam ten bot ? , u mnie jest czarny ekran

Ja mam to samo Adzik pomóż ;/

Opublikowano

@Edit zrobiłem, a teraz gdzie jest znaczek na zbieranie palladium ? ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...