Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOSTALE SE

matiol22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , dzisiaj zrobilem sobie konto na nostale koreanskim [sE]

i mam wszystko git, normatlnie loguje sie na stronce ale na nostale jak wchodze w gre i pisze dane to nie wchodzi mi, ktos wie czemu?

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

a mozna wiedziec jak to zrobic? i czy bedzie mozna grac na pl na ip tym koreanskim?

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

GothRain i Tego W Tobie Nienawidzę ,,Trzeba Zmienic ip na Koreanskie" Dodałbyś może do tego link jak zmienić

http://www.mpcforum.pl/topic/682535-tut-jak-zagrac-w-nostalese-v1v2/ Matiol22 tu masz link Polecam 2 Sposób ale 1 tez nie jest zły

a co do pytania tego 2 nie będziesz Mógł na Plu Grać Dopóki Nie Wyłączysz Programu jak Włączysz ten program to możesz w Se grać ale wtedy nie w PL wiec żeby Zagrać byś musiał wyłączyć Program

Opublikowano

line_top.gif Tytuł: [Poradnik] Wyłączenie nieaktywnych kont w celu ograniczenia dostępu do informacji jest reorganizacja. line_top.gif Data: 25/07/2012 Odwiedzin: 11275 line_normal.gif

Halo Pełna alpiji Północna Ogon SE jest zawsze Północna Ogon SE dotyczące używania szczerze podziękować Północną Tail se w informacji o koncie klienta bezpiecznie do ochrony dłuższy niż 6 miesięcy dostępu, jeśli nie są "uśpione konto" klasyfikowany jako połączenie ograniczają. sklasyfikowany jako nieaktywnych kont przez następujących procedur nie znam żadnego trivia deulkkeseo swój stan nieaktywnych kont , dzięki czemu można wyłączyć wyłączyć nieaktywnych kont w celu ograniczenia dostępu do informacji, chciałbym zostać zreorganizowane. nieaktywnych kont w celu ograniczenia dostępu do informacji dotyczących osób niepełnosprawnych tymi instrukcjami, należy dotyczą. ????nieaktywnych kont w celu ograniczenia dostępu off Przewodnik reorganizacji ??? Dotyczy : Północnej SE Tail ostatecznego połączenia od dnia więcej niż sześć miesięcy upłynęło nieaktywnych kont ?? Jak wyłączyć : domową na później i moich informacji od Modyfikuj menu hasło zmienić , jeśli ????????nieaktywne konta zostaną wyłączone. ? Aby uniknąć szkód spowodowanych kradzieżą tożsamości, aby zmienić hasło okresowo i będą zalecane. nieaktywnych kont, nawet jeśli zestaw mieć stronę główną, możesz zalogować się normalnie, a on w tym względzie jakichkolwiek pytań lub, Jeśli nie normalnie wyłączyć w dowolnym momencie, 1:01 wysłać do nas pytania lub contact center klienta pomoże deuridorok. bardziej przyjemne otoczenie, dzięki czemu można korzystać z usługi na wszelkich starań SE Północna będzie ogon. Szanowny kliencie jest zawsze szczęśliwe rzeczy przychodzą pełne Mam nadzieję, hasigil możliwe. Dziękuję.

OPSSY WIDOCZNIE, KONTA ZOSTAŁY ZBLOKOWANE...

Opublikowano

1. Wchodzimy na stronę http://www.flyvpn.com

2. Wchodzimy w zakładkę download i pobieramy program

3. Kiedy go zainstalowaliśmy wchodzimy na stronę http://www.flyvpn.com/freetrial

4. Mamy tam podane hasło i login. Kopiujemy je do FLYVPN

5. Logujemy się i czekamy chwile

6. Wyświetli nam się panel serwerów wybieramy na górze zakładkę 'Asia' i szukamy

serwera z nazwą KOR (nie ma znaczenia czy to np. KOR 9)

7. Jeżeli znaleźliśmy to wybieramy serwer i klikamy connect

8. Czekamy chwilę

9. Możemy grać w NosTaleSE!

UWAGA:

Można grać 3 razy dziennie po 20 minut na JEDNO IP. Czyli jeżeli zmienimy IP to będziemy mogli kolejne 3 razy.

UWAGA 2:

Jeżeli masz testowe konto to po 20 minutach wylogowywuję cię z gry i musisz czekać 5

minut. Po minięciu określonego czasu pojawi nam się nowe hasło na stronie: www.flyvpn.com/freetrial

Sposoby na zmienne IP:

1. Odłącz kabel

By Kubaman

Wchodzisz na stronę www.twojeip.wp.pl następnie odłączasz router/lub kabel od internetu w głównym komputerze. Czekasz jakieś 2min (nie konieczne) i powinno ci się zmienić IP!

2. Starsza wersja programu

By Matorable

Instalujesz starszą wersję programu ponieważ wtedy nie było limitu i można grać.

UWAGA:

Sposób już nie działa.

SPOSÓB 2:

1. Wchodzimy na stronę: http://www.proxifier...xifierSetup.exe i pobieramy.

2. Po pobraniu uruchamiamy Proxifier i klikamy na szarą ikonkę w prawym górnym rogu.

3. Teraz na górze koło napisu ''File'' klikamy w komputer z tak jakby notesem.

4. Teraz zaczyna się cała zabawa czyli IP

5. Wchodzimy na stronę: http://hidemyass.com/proxy-list/ i szukamy Koreanśkiego IP

UWAGA:

Przy szukaniu Koreanśkiego IP musi być HTTPS!

Po znalezieniu IP klikamy w opcję ''Add...'' teraz w adres wpisujemy IP a w port wpisujemy port. Zaznaczamy też opcję HTTPS. Po dodaniu klikamy OK i w zakładce Proxy Servers wyświetli nam się IP. Klikamy OK, uruchamiamy NosTaleSE i gramy!

Opcja 1:

Masz problemy z grą?

Na przykład: Lagi

Odp: To zależy od IP. Niektóre mają słabe łączenie i tak dalej. Ja używam takiego IP: 220.88.76.197

Port: 808

Typ: HTTPS

I jestem z niego zadowolony.

Opcja 2:

Nie mogę kliknąć 'Start' przy uruchamianiu gry ponieważ IP nie wczytuje strony...

Odp: Jest na to sposób. Wystarczy że najpierw zamkniesz program Proxifier potem uruchomisz NosTaleSE (nie klikając w przycisk 'Start') i włączysz Proxifier z zmienionym IP. Teraz możesz grać w NosTaleSE!

Opcja 3:

Jak się loguję to gra się zacina i nie mogę wpisać loginu,hasła itp.

Odp: Próbuj aż do skutku! Nie zniechęcaj się ponieważ stracisz mnóstwo zabawy. Ja musiałem się szczerze powiem męczyć z jakieś 2 min ponieważ raz przy wybieraniu serwera mnie wywaliło i tak dalej.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...