Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagrać w NosTaleSE v1+v2

Krael:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZIAŁAJĄCE IP:

IP: 61.104.94.208

Port: 80

Typ: HTTPS

[TuT] Jak zagrać w NosTale SE v1+v2 razem!

V1 - FLYVPN

Ocena: Średni

[TuT] Jak zagrać w NosTaleSE

1. Wchodzimy na stronę http://www.flyvpn.com

2. Wchodzimy w zakładkę download i pobieramy program

38399626.png

3. Kiedy go zainstalowaliśmy wchodzimy na stronę http://www.flyvpn.com/freetrial

31198006.png

4. Mamy tam podane hasło i login. Kopiujemy je do FLYVPN

29593657.png

5. Logujemy się i czekamy chwile

6. Wyświetli nam się panel serwerów wybieramy na górze zakładkę 'Asia' i szukamy

serwera z nazwą KOR (nie ma znaczenia czy to np. KOR 9)

93172566.png

7. Jeżeli znaleźliśmy to wybieramy serwer i klikamy connect

8. Czekamy chwilę

9. Możemy grać w NosTaleSE!

UWAGA:

Można grać 3 razy dziennie po 20 minut na JEDNO IP. Czyli jeżeli zmienimy IP to będziemy mogli kolejne 3 razy.

UWAGA 2:

Jeżeli masz testowe konto to po 20 minutach wylogowywuję cię z gry i musisz czekać 5

minut. Po minięciu określonego czasu pojawi nam się nowe hasło na stronie: www.flyvpn.com/freetrial

Sposoby na zmienne IP:

1. Odłącz kabel

By Kubaman

Wchodzisz na stronę www.twojeip.wp.pl następnie odłączasz router/lub kabel od internetu w głównym komputerze. Czekasz jakieś 2min (nie konieczne) i powinno ci się zmienić IP!

V2 - Proxifier

Ocena: Dobry

[TuT] Jak zagrać w NosTaleSE v2

1. Wchodzimy na stronę: http://www.proxifier...xifierSetup.exe i pobieramy Proxifier.

2. Po pobraniu uruchamiamy Proxifier i klikamy na szarą ikonkę w prawym dolnym rogu.

71137569.png

3. Teraz kiedy program się uruchomi szukamy ikonki z komputerem, następnie klikamy ją.

27618972.png

4. Teraz musimy znaleźć IP koreańskie, w tym celu wchodzimy na stronę: http://hidemyass.com/proxy-list/ i szukamy Koreanśkiego IP.

UWAGA:

Przy szukaniu Koreanśkiego IP musi być HTTPS!

Po znalezieniu IP klikamy w komputer a następnie ''Add...''

65580138.png

Teraz w adres wpisujemy IP a w port wpisujemy port. Zaznaczamy też opcję HTTPS. Po dodaniu klikamy OK i w zakładce Proxy Servers wyświetli nam się IP. Klikamy OK, uruchamiamy NosTaleSE i gramy!

90865976.png

Opcja 1:

Masz problemy z grą?

Na przykład: Lagi

Odp: To zależy od IP. Niektóre mają słabe łączenie i tak dalej. Ja używam takiego IP: 220.88.76.197

Port: 808

Typ: HTTPS

I jestem z niego zadowolony.

Opcja 2:

Nie mogę kliknąć 'Start' przy uruchamianiu gry ponieważ IP nie wczytuje strony...

Odp: Jest na to sposób. Wystarczy że najpierw zamkniesz program Proxifier potem uruchomisz NosTaleSE (nie klikając w przycisk 'Start') i włączysz Proxifier z zmienionym IP. Teraz możesz grać w NosTaleSE!

Opcja 3:

Jak się loguję to gra się zacina i nie mogę wpisać loginu,hasła itp.

Odp: Próbuj aż do skutku! Nie zniechęcaj się ponieważ stracisz mnóstwo zabawy. Ja musiałem się szczerze powiem męczyć z jakieś 2 min ponieważ raz przy wybieraniu serwera mnie wywaliło i tak dalej.

ntPNG_xhxqsrh.PNG

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja go znalazłem pierwszy wiec powinieneś to uwzględnić. Twoi koledzy nic nie zdziałają, bo widać datę na poście kiedy dodałem. W regulaminie MPC jest jasno napisane ZAKAZ KOPIOWANIA PORADNIKÓW wiec lepiej nie przywłaszczaj sobie go.

Opublikowano

Myślę że się przyda, więc podpinam, lecz czuwaj nad nim.Spór z Adrianem załatw na PW z jakimś Global Moderatorem.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Siemka

Używam 2 sposobu i gdy robie tak jak w instrukcji , wpisuje passy i wyskakuje mi jakaś Message z chińskimi znaczkami . Hasło jest napewno poprawne , ponieważ na stronie działa.

Opublikowano

Siemka

Używam 2 sposobu i gdy robie tak jak w instrukcji , wpisuje passy i wyskakuje mi jakaś Message z chińskimi znaczkami . Hasło jest napewno poprawne , ponieważ na stronie działa.

Może dasz zdjęcie? bo są różne komunikaty.

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

@Califerno123.Skąd masz tego ssa bo w nowszej wersji nt se nie ma pustyni tylko wulkan a pozatym są chińskie znaki a nie kwadraciki.Chcesz kogoś tu wrobić??

@Down.Aha to niewiem o co chodzi

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

@Califerno123.Skąd masz tego ssa bo w nowszej wersji nt se nie ma pustyni tylko wulkan a pozatym są chińskie znaki a nie kwadraciki.Chcesz kogoś tu wrobić??

Przybliż te zdjęcie i zobacz że jest po po Polsku.

34e451j.png

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

To chyba jakąś starszą instalke ściągnełeś lepiej ściągnij przez torrent

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

a wie ktoś może czy działa dalej ten hack z NosMallem itemki z niego za darmo?

//Double Post 5%. //szymek111

Nie działa, jeżeli wyjdzie nowa wersja to będzie działać.

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

1. Masz za słaby internet.

2. Sygnał do serwera NostaleSE idzie ok. 1 sekundy wiec tego nie da się zmienić. Więc opóźnienie sklilli będzie wynosiło ok. 1 sek.

3. Sprawdź sobie ping do Korei (1000 milisekund=1 sekunda).

4. IP potrzebne do zalogowania nie ma wpływu na lagi w grze!

Opublikowano

1. Prędkość można mieć dużą, a mieć słaby ping.

3. Ciężko pomyśleć i wpisać w google: pingtest i wybrać jakąś stronę? np. www.pingtest.net

4. Ja na moim ip ledwo się loguję ale gra się dobrze. Można najpierw włączyć grę, potem proxifiera i dopiero się zalogować. Oszczędzając czas na sprawdzenie aktualizacji ze zmienionym ip.

Opublikowano

co do tego 2 posobu loguje sie ponad 15 min bez przerwy i mnie niechce połączyć dlaczego ????

co do tego 2 sposobu loguje sie ponad 15 min bez przerwy i mnie niechce połączyć dlaczego ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...