Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube

S0NikX

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. YouTube na MPC

• Tak
      46
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem na NIE. Przecież tutaj na forum raczej nikt nie wie jak promowac filmy na youtubie, więc ten dział zasypany byłby SPAMem. Kazdy by robił sobie swój własny kanał i w każdym temacie pojawiałyby się pytania co wrzcucać i jak to promować. No i oczywiście jak na tym zarobić. Zdecydowanie NIE.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja jestem na NIE. Przecież tutaj na forum raczej nikt nie wie jak promowac filmy na youtubie, więc ten dział zasypany byłby SPAMem. Kazdy by robił sobie swój własny kanał i w każdym temacie pojawiałyby się pytania co wrzcucać i jak to promować. No i oczywiście jak na tym zarobić. Zdecydowanie NIE.

To niech robi kanał.. W czym problem ,że ktoś zrobi sobie kanał?? To ,ze robi kanał i będzie szukał pomocy to znaczy żeby mu nie pomóc? Pomyśl.. każdemu trzeba pomóc kto takiej pomocy szuka.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ja jestem za i szczerze ? Mógłbym się tym zając, bo sporo czasu przesiedziałem na YT, i znam się co nieco na kręceniu let's playi, bądź co bądź, ogarniam też kwestie tworzenia machinimy w grach.

Ale decyzja do wglądu wyżej odemnie, ja tylko mogę poprzeć lub nie. :)

Opublikowano

Jestem Za!

można będzie pomóc początkującym osobą na yt w promowaniu ich kanałów oraz w wytycznie błędów przez nich robionych :)

random.jpg

Opublikowano

Nie umiecie wypromować się na yt to szukacie pomocy tutaj żeby was promowali ?

Japierdziele tu nie chodzi o promowanie mi chodzi bardziej o rozwiązywanie problemów ,bo sam je mam... czym więcej filmów, widzów tym nowe problemy.. Zwykły pospolity człowiek nie korzystający z youtube się odezwał.. kto tu mówi o polecaniu? myslisz ,że ile osób dojdzie komuś na jakiś noobski kanał? wrzucanie filmów do działu poradniki itp. to dobra sprawa lecz ten dział powtórzę jeszcze raz ,bo widzę nie kumate towarzystwo dział miałby służyć do prezentacji kanałów no fakt może i polecanie ale tu bardziej chodzi o skomentowanie kanału jest sporo youtuberów ,których trzeba nakierować na programy ,które mają używać podczas tworzenia filmów i inne podobne rzeczy.. Samotny youtuber nie wie czy robi coś dobrze dlatego takie miejsce byłoby dobre by inni mogli doradzić..

Ja jestem za i szczerze ? Mógłbym się tym zając, bo sporo czasu przesiedziałem na YT, i znam się co nieco na kręceniu let's playi, bądź co bądź, ogarniam też kwestie tworzenia machinimy w grach.

Ale decyzja do wglądu wyżej odemnie, ja tylko mogę poprzeć lub nie. :)

Pomożesz rozwiązywać ludziom problemy z prawami komercyjnymi ? blokowanie filmów w nie których krajach ? itp. ? youtube to nie tylko kręcenie filmów to potrafi dużo osób.. i jest o tym mnóstwo poradników w necie lecz z tym co ma problem dużo osób nie każdy z tym sobie radzi..

Ten dział służyłby do rozwiązania problemów ale również do dyskusji na temat partnerów również sporo można o tym powiedzieć o oszustwach itp. itd. Większość z was nawet nie zdaje sobie sprawy jak wiele można powiedzieć o youtube.. Podczas gdy nawiązujemy partnerstwo podpisujemy umowę roczną przez ten czas możemy paść ofiarą oszustw i nie tylko...I proszę jak ktoś nie wie nic o youtube niech się jak zwyklej przymknie.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Na tak :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Mały odkop chyba, ale:

1. To mi przypomina zagrajmyw.pl,, które miało w założeniu promować mniej znanych jutuberowców, a wypromowała jedną. Kogo? SamtotnąSkałęDwaTysiące.

2. Sami się promujcie

3. To nie wypali

4. Większość kanałów z minesraftem by zalała ten dział, a mądre materiały na koniec.

Opublikowano

Również odkopie. :x

Propozycja jest rozsądna, oraz przydatna. Zawsze przyda się dla młodych youtuberów, tak.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mały odkop chyba, ale:

1. To mi przypomina zagrajmyw.pl,, które miało w założeniu promować mniej znanych jutuberowców, a wypromowała jedną. Kogo? SamtotnąSkałęDwaTysiące.

2. Sami się promujcie

3. To nie wypali

4. Większość kanałów z minesraftem by zalała ten dział, a mądre materiały na koniec.

a.d 1. Taka strona nie istnieje ;)

a.d 2. Wiesz co to youtube ?

a.d 3. Tak wszystko stawiasz z gory na przegraną? Naprawdę? Jak tak to idź się potnij papierem toaletowym

a.d 4. Ni niestety to nieunikione ;/

Opublikowano

@UP

Jest taka strona. Samemu autorowi pomagałem właśnie na tej stronie z szumami.

Co do tematu. Ja jestem neutralny. Gdyby taki dział powstał, przyleciałby każdy dzieciaczek z filmikami z Minecrafta. Jedynie by było to pomocne do spraw technicznych, gdzie coraz więcej zaczyna być w dziale 'Dobre programy'. Czyli mówiąc, dział byłby tylko dla spraw technicznych związanych z nagrywaniem, obrabianiem, YouTube. Innej opcji nie widzę, bo od promowania masz mieć głowę, ew. wcześniej podana strona.

he?

Opublikowano

Jak dla mnie pomysł nie przejdzie, 100 postów na takim forum to jest kilka godzin, uwierzcie mi :) Do tego teraz jest fala "dzieci" które nagrywają byle gówno i się tym chwalą, a MPC to idealne miejsce.

Opublikowano

Pomysł idealny . Sam chciałbym zacząć swoją działalność na YT a jestem w tym zielony . Ten dział by się przydał bardzo wielu osobom i tak jak kolega up powiedział ogarną by spam .

Jestem na TAK

Aha niech dział będzie chociaż od 250 postów ,a subforum z reklamami kanałów ( jeśli takowe powstanie ) od co najmniej 500 postów

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...