Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Da Się Shackować grę ,,The West,, lub ,,Plemiona,, ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obejdziesz lub odgadniesz :) Pewnie mają dużo zabezpieczeń, musiałbyś się pobawić 'oblukać' ich zabezpieczenia i zobaczyć czy się w ogóle da takie coś zrobić

Opublikowano

jeśli jesteś przeciętnym dzieciakiem, co myśli, że wszystko może i wszystko jest takie proste, że wystarczy tutorial, to żegnam, nie uda ci się.

Opublikowano

Sorki za spam ale muszę to napisać. Jak ja kur... nie na widzę jak ktoś w tym dziale pisze " czy da się shackować " ludzie ogarnijcie się.

A mogli byście mi jakoś pomóc? Byłbym bardzo wdzieczny i odegram się plusikami oczywiscie :D

a ten tekst to normalnie mnie rozwalił chce żebyście włamali się do bazy za głupie plusiki OMG.

spacegamingsugnature.jpg

Opublikowano

cheatengine programem to wątpię... a jeśli już to bedzie tak jak by tylko iluzja bedziesz widział np więcej surowców ale tak naprawdę po od świeżeniu strony lub wyłączeniu programu bedzie ta sama wartość co byla przed shackowaniem ;p

nie polecam wbijać sie na haslo/konta administratorów takich kier jak plemiona itp rozpiepszysz caly serwer im i bedze musialo byc wszystko na nowo swiaty,konta wszystko i lipa

Opublikowano

Pomyśl. Chcesz dać komuś plusika za włamanie się do bazy danych. Za takie coś idziesz za kraty ,i dożywotni zakaz korzystania z komputera. Myślisz że ktoś podejmie się takiego ryzyka dla plusika? Wątpię. Po włamaniu zapewne nie pomyślisz o usunięciu logów przez co znają twoje IP. Wiedzą gdzie mieszkasz ,znają dostawcę internetu ,znają twoje imię etc.. Powiadamiają policję o tym co zrobiłeś i papa. Łapią Ciebie ,stawiają przed sądem ,dostaniesz kilka lat i dożywotni zakaz korzystania z komputera ,ponieważ nie jesteś w stanie się wybronić bo znają ip włamującego się. Nie są w stanie pomylić ip z ip admina ,ponieważ je znają. Wciąż myślisz ,że ktoś podejmie się takiego ryzyka???

Co?

Opublikowano

Włamanie do serwerów plemion to nie robota dla żółtodzioba, ochotnika z odpowiednimi umiejętnościami nie znajdziesz (co nie znaczy że ich nie ma) a koszty za taką operację mijają się z celem :) Wolisz za to wykupić KP i grać jak człowiek a nie murzyn.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Dozywotni zakaz komputera od ,,mamy"

jeżeli ci się uda może być sprawa na policji :)

Oczywiście jeżeli obejdziesz hasła do ich baz danych
- tutaj pan zasłużył na nagrodę za obejście haseł.

obejdziesz lub odgadniesz :) Pewnie mają dużo zabezpieczeń, musiałbyś się pobawić 'oblukać' ich zabezpieczenia i zobaczyć czy się w ogóle da takie coś zrobić

cheatengine programem to wątpię... a jeśli już to bedzie tak jak by tylko iluzja bedziesz widział np więcej surowców ale tak naprawdę po od świeżeniu strony lub wyłączeniu programu bedzie ta sama wartość co byla przed shackowaniem ;p
nie polecam wbijać sie na haslo/konta administratorów takich kier jak plemiona itp rozpiepszysz caly serwer im i bedze musialo byc wszystko na nowo swiaty,konta wszystko i lipa
To już nie lepiej firebug'iem?

Pomyśl. Chcesz dać komuś plusika za włamanie się do bazy danych. Za takie coś idziesz za kraty ,i dożywotni zakaz korzystania z komputera. (...)

Jak już to internetu i tylko w odsiadce ew. potem kurator na internet, nie komputer.

Niezłe spamowisko...
Teraz ja.

Nie obejdziesz, taki random jak Ty nie ma sprzętu. Już nie mówiąc o twoim lenistwie bo nie chciało Ci się przeczytać opisu działu:

Cheat Engine jest narzędziem do modyfikacji pamięci uruchomionych gier czyniąc je łatwiejszymi, bądź trudniejszymi w zależności od upodobań. Zawiera w sobie zestaw narzędzi, które pozwalają zrozumieć i podmienić interesujące nas bity pamięci.

Zastanów się teraz czy to jest dział do cheat engine czy do HaCk0wan1a kąt w plemionah?
Nawet jeśli ktoś by shackował tą zasraną bazę to by wyczyścił logi i nie było by żadnej sprawy na policji, omg co za spamowisko.
Słowem podsumowania przeczytaj ostatni cytat (nie.).

#Edit

Wstawiam do największych idiotyzmów, oczywiście autora ma pełen szacunek u mnie, w końcu każdy z Nas też był kiedyś zielony jak ta trawa gdzieś tam daleko za miastem ( xD), beke miałem z odpowiedzi.

@down

Nie znasz się to się nie udzielaj.
Opublikowano

jeżeli ci się uda może być sprawa na policji :)

nie może tylko będzie

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

To tak, są osoby co potrafią to zrobić, może nawet bez większego problemu, tylko to nie są tanie rzeczy i na pewno takich usług za plusa nie dostaniesz, wszystko kosztuje... Znam osobiście osobe zajmująca się tym i jak znajdziesz inna, to licz się z tym, że ich usługi tanie nie są. Mój znajomy powiedział, że za taką robotę co najmniej 9000zł, bo gra jest dość popularna i na 100% dobrze pozabezpieczana. Także powodzenia w szukaniu mistrza dziedziny za plusy ;>

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Za 9000zł to osobiście pojadę do ich serwerów i obsłudze wpierdolę + zabiorę ze sobą cały serwer xD

Co do czego jak by dać 3k do podziału naszym kibolą pewnie by się skusili.

Opublikowano

wojkaka123 można wiedzieć ile masz lat? Podejrzewam że 5/6 bo dalej wierzysz w bajki.

Nikt nie włamie się dla walonego plusika żeby potem przed sądem stanąć.

A już myślałem że dzieci wyrosły z bajek.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Obejście hasła do bazy danych to dzień roboty może mniej myślę że parę osób na forum w tym ja dali byśmy radę z takim czymś ale nie będe ryzykował dla ciebie bo to co chcesz(o co prosisz) jeśli ci się uda zostaniesz namierzony a sprawa trafi do sądu więc uważam że temat do zamknięcia nikt się takiego czegoś za głupiego plusika nie podejmie :)

Pozdrawiam

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...