Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Da Się Shackować grę ,,The West,, lub ,,Plemiona,, ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj mi 5zl to ci sie wlamie :D

A ty mi daj 10zł -.-

Dzisiaj się dowiedziałem wielu rzeczy :D

1. Hasła do bazy danych da się "obejść".

2. W sądzie można dostać kare "dożywotniego zakazu korzystania z komputera".

3. Według was każdy mistrz dziedziny to idiota i nie posprząta za sobą, czyli nie usunie logów i nie zmieni sobie IP, proxy i bramki domyślnej.

Każdy w tym temacie chciał się popisać wiedzą, no prawie każdy, a tak na prawdę gówno wiecie i wypisujecie jakieś głupoty, wasze komentarze wołają o pomstę do nieba.

Nie da się obejść hasła, co najwyżej da się je złamać. Nie ma czegoś takiego jak zakaz używania PC do końca życia. Policja nie jest w tym kraju taka świetna, że każdego uchwyci, bo ich tak na prawdę, jeb*ą za przeproszeniem takie sprawy i nie spieszno im do rozwiązywania ich, oczywiście coś tam robią, ale jak nie ma dowodów, to tylko udają, że robią. Stwierdzam, że gówno wiecie o hackowaniu, Polskim sądownictwie i Polskiej nędznej i słabej Policji. Nie mówię tutaj o CBŚ, czy BOA, ale oni na pewno się takimi sprawami nie zajmują :D

Także pozdrawiam was znawcy i mistrzowie, życzę pisania kolejnych udanych komentarzy.

A ty autorze tematu, nie znajdziesz tutaj pomocy, bo nikt tutaj nie ma takiego doświadczenia.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Nie można, ponieważ baza danych w, której zawarta jest twoja wartość punktów, surowców, itd. znajduje się na ich serwerze. Jedyną opcją, którą mógłbyś zrobić to włamać im się na serwer i dodać sobie wartości ;]

@Up:

Dobrze mu się przyjrzyjcie bo mówi dobrze o tym "dożywotnim zakazu korzystania z komputera" moi koledzy taki dostali i mają zakaz zbliżania się do komputera bo ich pilnują ;p a oprócz tego możecie zapłacić jeszcze kare pieniężną więc radzę noobkom nie próbować.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Powiem Ci tak ja mogę być zielony w 1000% ale też w 1000% Ci odpowiem że po pierwsze naucz się grać, po drugie nie graj jak nie umiesz, po 3 nie ,,shackujesz" tej gry bo jezeli by się dało Kamer by to już zrobił. Jeszcze coś? ja to bym zamknął ten temat.

Opublikowano

Ja takie rzeczy za doładowanie 5zł do telefony robię...

Tak na serio to dzieci myślą że cheatengine'm mogą kurwa łamać hasła do bazy danych albo chuj wie co jeszcze, nie ma takiej opcji żebyś złamał hasło do bazy danych, zapomnij o tym i idź pobaw się w piaskownicy z kolegami.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Chłopcze za włamanie się do bazy np. na plemiona to min zabulisz z 500stów a co do tego lepiej tego nie rób bo ci mama wpieprzy paskiem i ci odłączy neta i wywali kompa przez okno i będziesz płakał

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Ahhhh, aż żal sie wylewa... Nikt ci tego nie zrobi za marnego jednego plusika. Opłata za takie coś wynosi według mnie 6-tysięcy złotych. Przecież The West i Plemiona to bardzo duża gra i dużo gra w nią graczy a zarazem dzieci : D

Opublikowano

cheatengine programem to wątpię... a jeśli już to bedzie tak jak by tylko iluzja bedziesz widział np więcej surowców ale tak naprawdę po od świeżeniu strony lub wyłączeniu programu bedzie ta sama wartość co byla przed shackowaniem ;p

nie polecam wbijać sie na haslo/konta administratorów takich kier jak plemiona itp rozpiepszysz caly serwer im i bedze musialo byc wszystko na nowo swiaty,konta wszystko i lipa

Pleminona to nie "kra" lol.

Obejście hasła do bazy danych to dzień roboty może mniej myślę że parę osób na forum w tym ja dali byśmy radę z takim czymś ale nie będe ryzykował dla ciebie bo to co chcesz(o co prosisz) jeśli ci się uda zostaniesz namierzony a sprawa trafi do sądu więc uważam że temat do zamknięcia nikt się takiego czegoś za głupiego plusika nie podejmie :)

Pozdrawiam

Niech żyje skromność informatyku.

@TOP

I co udało Ci się już ? Bo się doczekać nie mogę. Zapewne skończyłeś jakieś studia informatyczne ...

Zastanawiam się czy teraz na forum nie zrobili wszędzie działu "dowcipy".

Kocham mame

Opublikowano

jezu nie mozna zchackowac takich gier poniewaz te dane sa przechowywane na serwerze musial bys zlamaz haslo 20 znakowe co by ci zajelo 300 lat

Ta sygnatura nie istnieje.

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich postów bo mi się chce rzygać na kolejną nazwę tematu:

- Nie włamiesz się, inni też się nie włamią ? czemu ?? bo to są profesjonalne zabezpieczenia gdyby to było takie łatwe już dawno by to padło...

- Admini zmieniają passy co jakiś czas (może co tydzień, może co miesiąc, rok) więc łamanie hasła jest bez sensu...

- Ktoś pisał, że znajdą twoje IP i psy zrobią ci wjazd na chatę. Tak mogą.... Ale jak odpowiednio się zakamuflujesz nic konkretnego ci nie zrobią... (Tor + VPN)

Jak chcesz zrobić kroki w hackingu, poczytaj o RE i ASM. ;)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Kocham te forum.. Kocham moich nobkUF , czuję się tutaj taki mądry :* ,

PER SOO ...

1.Autor został tak pociśnięty, że, aż cnotę stracił ,

2.Nie..? Nie słyszałem o dożytownim zakazie na kompa ( chyba że mamusia :) ( rekord za narkotyki w wieku 14lat - 2 miesiące(nie ja?) ) Bitch me lorda

3.Nie? Cheat Engine działa wizualnie dzieciaczki...

4. Nie słyszałem o czymś takim jak schakować? - zhakować - PRIMO

5. Gdy przypomina mi się słowo schakowac itd... To pamiętam czasy metina, ( Eee GM , Kokosz SCHAKOWAŁ mi mnisią +3 , plsssss pomoż !! , no czego nie odpisujesz !! *Troll. )

6. Nie wiem czemu ja tu jestem ale liżcie mi teraz pięty ,

Co do tematu , Nie nie SCHAKUJE Ci plemion , przepraszam :(

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Oczywiście, że da radę shackować taką grę, tylko trzeba umieć szukać luk w skrypcie, gdzie można się wszczepić przez sql injector. Dużo skryptów, nawet tych potencjalnie zabezpieczonych posiada takie dziury, ponieważ często programista przeoczy jedno, lub dwa zapytania. ;) Można też użyć xss - jest to luka w którą można wsczepic skrypt javascript, nie będę tu już wszystkiego tłumaczył. Tak czy siak to jest karalne i jak koledzy wyżej napisali, dostaniesz paskiem po dupie i tak się skończy. Dobranoc ...

//gif w sygnie

Opublikowano

Ja umiem hackowac zegarkiem (z wskazówkami!!), dobry jestem nie? :D

@Topic

Człowieku, temat do zamkniecia. Robi sie spam, a nikt tutaj nie umie sensownie odpowiedziec.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ludzie dobrze się czujecie? Wypowiedziało się 3 osoby starczy, ale każdy musi dopierd***ć swoje 5 groszy, do takiego głupiego tematu nie widziałem jeszcze tylu głupich komentarzy :)

Opublikowano

po 1 wszytsko jest dla ludzi,wróć dla hakerów.

po 2 zabezpieczenia są po to by je łamać

po 3 jeśli coś się da zabezpieczyć to i da się złamać nawet kody kreskowe na opakowaniu chipsów.

po 4 jeśli ktoś to potrafi to i tak ci nie pomoże (incognito)

po 5 koniec tematu łamania baz danych haseł i innych duperszmitów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...