Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] SkallCraft [Wojny Gildii][mody][100 slotów][Nowe rudy, bronie i zbroje, EE2][mcMMO][Factions][no-premium][1.2.5] Wystartowalismy!

HultaJ299

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi osobiście serwer się podobał zanaczam podobał teraz zmieniłem zdanie.2 Razy w ciągu 2 dni miałem cofkę, przez która straciłem około 20 diaxów, pare stacków żelaza,mythrilu i adamium czy co to tam jest.Tak więc serwera zbyt gorąco nie polecam.

Nie mogę edytować tekstu niestety, więc pisze jeden po drugim.Grałem tutaj z ekipą 5 osobową i każdy miał lagi, więc niech nikt nie pisze, że to przez mój drewniany komputer, bo akurat ten mam dobry.Jak widzicie wiele osób skarży się na lagi, więc jeżeli bierzecie się za ten serwer,trzeba uzbroić się w cierpliwość :)

Opublikowano

Nie Polecam Servera nie Ogarnieta Administracja , gralem 1 dzien i wszystko co zrobilem zniknelo .

Server dobry dla ludzi ktorzy lubia zaczynac co dzien on nowa.

Opublikowano

eliotku czy z łaski swojej możesz komentować komentarze innych graczy?... udowadniasz że jest tak jak było... po opiniach widać co się *zmieniło*...

ps: odświeżaj 12h minimum a nie co w nie których przypadkach pół godziny :)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...