Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] SkallCraft [Wojny Gildii][mody][100 slotów][Nowe rudy, bronie i zbroje, EE2][mcMMO][Factions][no-premium][1.2.5] Wystartowalismy!

HultaJ299

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam za duże lagi admini dzieci

Lagi możesz mieć ze swoim komputerem z drewna, serwer chodzi płynnie, bez zarzutu, administracja jest dojrzała a w tym momencie siedze ja, hultaj (19lat) i nie uważam się za dzieciaka. :)

Opublikowano

Nie polecam ze względu Bartka ;)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

NIE POLECAM!!!

Admin tp się do mnie i zniszczyl skrzynie i zabrał all ITY -.-

Nie polecam !!!

Jak się jest "idiotą" i przyjmuje się byle gimbusa do gildii, to potem nie miej pretensji, że ktoś Ci okradł gildię, mógł to zrobić też kto inny - administracja się w taką dziecinadę nie bawi.

Opublikowano

napisz ktoś opinie jak teraz jest ;/ nie chce mi się instalować syfu na marne... zgaduje że tak samo ewentualnie GORZEJ niż było ...

YAY

Opublikowano

Zal ile tych resetow bedzie az poprostu to sie nudne robi jeszcze te lagi ; / to juz naprawde server do dupy wiekszosc itemow jest zablokowanych ; / malo zabezpieczen jest ... po prsotu no szkoda czasu ide szukac nowego takiego serva juz widzialem jednego takiego serva i slyszalem ze jeszcze jeden ma wyjsc wiec tam sobie pogram pewnie lagow nie bedzie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...