Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] SkallCraft [Wojny Gildii][mody][100 slotów][Nowe rudy, bronie i zbroje, EE2][mcMMO][Factions][no-premium][1.2.5] Wystartowalismy!

HultaJ299

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja.png

prezentacja2.png

prezentacja3.png

download.gif

SKAN

[color=#000000]https[/color][color=#666600]:[/color][color=#880000]//www.virustotal.com/file/eb8b798d9414b80c40d2609345e8a750740815914e51fc0c535fb51051d34390/analysis/[/color]

IP TS'a:

HS-GAME.pl

Inne tematy proszę usunąć, ten jest oficjalny. Jeśli moderacja jest "ślepa"

to nie mój problem.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hultaj mi obiecywał na gg że bd nowa mapa i all od nowa. bez lagów podobno <--- Nie wierze ;p

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

He znowu ten server reset itemkow i tyle jesli nikt nie wiezy ze server dla kasy prosze wejsc na forum skllacraft i tam zobaczycie w skargi ze koles sie ladnie wypowiedzial ze server jest dla kasy :)

Opublikowano

Hultaj !

Nowa mapa ? Która już? !

Zablokowane itemy ? No pewnie co all może ?

Kurwa ogarnij !

Się !

Opublikowano

I gitara server to juz dno nie wiem co by hultaj by zrobil i tak server to dno !

1.Lagi znowu na 100% nie kupil nowej maszyny bo lagi byly nawet na survivalu na 1.3.1 na jego serverze i lagi i wszystko wziol dla siebie czyli kase

2.wszystko zablokowane kazdy itemek

3.Nie ogarnia i bendo hakerzy i citerzy i tylw

Server to dno nie wiem jak by sie hultaj staral to i tak server to dno bedzie

Opublikowano

@up "bendo"?Nie zrozumiełem wgl twojej wypowiedzi...A dlaczego wymawiąją się starzy gracze?Hmmm...Zapewniacie o lagach,nie rozumiem...To NOWA odsłona (podobno)serwera,więc skąd wiecie że będą lagi?...

Opublikowano

Człowieku Ogarnij Się! Serwer nawet nie wystartował a ty już krytykujesz...

Muszą być Niektóre itemki zablokowane, chcesz żeby dzieci się w kopiowanie bawiły...

Zobaczy o 14:00 co zrobiła administracja z Serwerem.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Ogólnie to jest tak... na serwerze nie ma anty x-ray'a bo admin twierdzi że do modów się nie da wgrać :P

A tacy ludzie jak: Olej tworzą hacki typu x-ray forge 3.3.7 dostępny na moim chomiku :P chomikuj.pl/kupakurcjus

to nie reklama ale niechaj admin to sprawdzi!

MPC Love<3

Opublikowano

mam jedno pytanie a mianowice .. Jak wgrać tą paczke o konkretnie folder "NVIDA" bo jest to folder cos z chras i ja sie o kompa boje ,żeby cos mi nie zepsulo pls pomocy !!

Opublikowano

jak na serwerze będzie ten mod z tymi całymi amuletami i pierścieniami oraz niezniszczalnymi zbrojami to bedzie porażka.nie dość że mapa będzie jednym wielkim śmietnikiem,to na dodatek co mi to za walki gildi jak kazdy jest niezniszczalny?

Opublikowano

jak na serwerze będzie ten mod z tymi całymi amuletami i pierścieniami oraz niezniszczalnymi zbrojami to bedzie porażka.nie dość że mapa będzie jednym wielkim śmietnikiem,to na dodatek co mi to za walki gildi jak kazdy jest niezniszczalny?

Niektóre rzeczy są zablokowane.

Opublikowano

Pierdol Sie Hultaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...