Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kronos

asiok1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up powinieneś nowy temat do tego założyć. A co do BO3 kolega wyczytał o tym pvp więc pewnie nie ma screenów.

na ofijalnym forum burdelpointu jest screen, zaraz go tu wrzuce

już mam :)

byPic.jpg

@ZaklinaczDeszcz pierwszy :P

0xnng.png
Opublikowano

@up kulturę języka widzę masz na niskim poziomie. A poza tym twój nick i ilość twoich postów sama mówi za ciebie.

no bo kto ma więcej postów ten lepszy nie? typowa mentalność gimbusa. Nick mam anonimowy , a uwierz że napisałem tu więcej postów od ciebie ;3

Opublikowano

no bo kto ma więcej postów ten lepszy nie? typowa mentalność gimbusa. Nick mam anonimowy , a uwierz że napisałem tu więcej postów od ciebie ;3

nie róbmy spamów, widać, że podstawówka lub gimnazjum. PS te gimbusowanie mnie juz denerwuje. Nie odpisuj na to, no spam.
sygnacu.jpg

Opublikowano

nie róbmy spamów, widać, że podstawówka lub gimnazjum. PS te gimbusowanie mnie juz denerwuje. Nie odpisuj na to, no spam.

Mógłbym inaczej napisać, ale twój młody umysł tego nie zrozumie. Z jednej strony to dobrze, ciesz się dzieciństwem póki możesz i nie zjeb sobie zycia jak ja.

Opublikowano

Łapcię nagrodę z wrót...

Jeśli już było to sorry nie patrzę całego zaśmieconego tematu:

- 12.000.000 EP
- 450.000 Ehre
- 25.000 Uridium
- 5.000 RSB-75
- 25.000 UCB-100
- 500 UBR 100 Raketen
- 250 Extra Energie
- 15 Logfiles
- 10 grüne Beutekeys
Do tego dochodzi design Saturn

Opublikowano

jak ktośzrobił wrota kronos i dostał design nie ch tu wklei screena z gry

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Takie pytania

jak ktośzrobił wrota kronos i dostał design nie ch tu wklei screena z gry

Poproś "niemieckich administratorów o fotkę, czyli napisz na serwerze niemcy 1, do supportu o fotkę. Wiesz jaki jest support... jak oczywiście nikt na forum nie da, to wtedy pisz do supportu... Może nie oleje Cię tak jak nasz support, ktoś pisał do nich, że są "gejami" i odpisali mu, że też go kochają B) B)

P.S. Gdzieś widziałem ten design poszukam i dam Ci fotkę,

@Charynza - wyciskam z podwajaczem po 10k urki na godzinke wiec nie wiem skad twoj pesymizm.

Takie pytania kolego zadajemy sobie na PM? nie tutaj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...