Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kronos

asiok1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu się narobiło, nie wiedziałem nawet, że BO-2 są, a tu BO-3. A o co chodzi z tym designem? Jak złożyć te wrota?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mała, bardzo mała. Ale design całkiem fajny :)

Co tu się narobiło, nie wiedziałem nawet, że BO-2 są, a tu BO-3. A o co chodzi z tym designem? Jak złożyć te wrota?

Gdzie ty byłeś, BO2 są od początków gry :x

Opublikowano

Zaraz może dadzą wyrzutnie co wali 10 rakiet.

To by było dobre :D 80k z wyrzutni w alieny na cytadelce.

Ale kubiki by padały :)

Opublikowano

też jestem przeciwny nowością ale co wy ludzie piszecie?! większość z was (ja też) gram na bocie więc sobie bardzo ułatwiamy gre, szybciej możemy niż inni gracze zdobyć te BO3 a wy tak narzekacie?! nie ma nawet oficialnego ogłoszenia że wgl taki generator będzie! gram na PBDO bocie i jeśli by wprowadzili ten generator zarobienie na niego by mi zajęło około 3-4 dni,a bez bota tyle zarabiałem na BO2. tak sobie ułatwiacie grę i jeszcze narzekacie..... moge zrozumieć jedynie tych co już mają full BO2 i maksymalnie ulepszone....

Opublikowano

też jestem przeciwny nowością ale co wy ludzie piszecie?! większość z was (ja też) gram na bocie więc sobie bardzo ułatwiamy gre, szybciej możemy niż inni gracze zdobyć te BO3 a wy tak narzekacie?! nie ma nawet oficialnego ogłoszenia że wgl taki generator będzie! gram na PBDO bocie i jeśli by wprowadzili ten generator zarobienie na niego by mi zajęło około 3-4 dni,a bez bota tyle zarabiałem na BO2. tak sobie ułatwiacie grę i jeszcze narzekacie..... moge zrozumieć jedynie tych co już mają full BO2 i maksymalnie ulepszone....

, ale chodzi o to , że zanim będziemy mieli nowego dresa do golca , to już będziemy musieli zbierać na bo-3 , a jak będziemy już chcieli ulepszać , to znów coś dodadzą i tak w kółko

Opublikowano

od kiedy do japi** cholery rep 4 na handlu? co to jest za gra? darkorbit z 2015 roku na 2012? moze jeszcze ammo, 1 sztuka za 100 uri i na hita bierzesz all... pie* nie robie

juz nie wiem czy w ogole oplaca mi sie kupowac kbota GG.... spoko

Opublikowano

Nikomu nie dogodzisz :rolleyes:

dokładnie! ;d

płowa z nich pisała mnóstwo pewnie postów na darkorbit forum w dziale gdzie sie pisze swoje pomysły a teraz tak wybrzydzają nowościami ;)

, ale chodzi o to , że zanim będziemy mieli nowego dresa do golca , to już będziemy musieli zbierać na bo-3 , a jak będziemy już chcieli ulepszać , to znów coś dodadzą i tak w kółko

zanim zdobędziesz ten dres to musisz dużo wrót zrobić za które uri będziesz miał dużo

Opublikowano

dokładnie! ;d

płowa z nich pisała mnóstwo pewnie postów na darkorbit forum w dziale gdzie sie pisze swoje pomysły a teraz tak wybrzydzają nowościami ;)

zanim zdobędziesz ten dres to musisz dużo wrót zrobić za które uri będziesz miał dużo

nie jeśli składasz wrota za uri :)

Opublikowano

Kiedyś:

o niee k..a ja pie...le ide sie zabicz , profil pilota wprowadzili i nowa amunicje RSB-75, nawet na bocie nie zarobie na to, pierdole dopisuje [DaDG] przed nickiem , jedyny sposob na przeforsowanie starego DO xDxD

Dzisiaj:

trudno, przecież my mamy boty co nie? nie bede sie klocil , przeciez mamy boty hehe , szybciej zarobimy na to od uczciwych graczy xDxDxD

Opublikowano

kronosgate.gif

- tak będą wyglądać wrota

designsaturn.gif

- a tak desing.

We wrotach nie będzie NPC tylko statki.

ciekawie się zapowiada , stateczki :) ciekawe czy będą się do rankingu liczyć ?

,a co do dresu to ujdzie trochę mi przypomina te które kupuje się za kase , ale może być

Opublikowano

A ja tam nawet sie ciesze,bedzie wiecej oslon,nie ulepszalem b02 i mi to wisi,4 dni pobocilem wiec prawie 700k urki jest.Wiec jak beda po 50k to kupie z 14.

Opublikowano

No, zobaczy się, może kiedyś te wrota spróbuję :) Wyglądają ciekawie, może wreszcie wrota znów będą jakimś wyzwaniem, a nie od kiedy nowy klient jest, są banalne.

@up 700k urki w 4 dni... co jeszcze?

@topic chociaż jeden nowy design który wygląda jak golec ;d

700/4=175k dziennie.

To daje 7,2k na godzine... Możliwe :)

Na bitewnej na koncie pod zbieranie ( PP, pet z protokołami, podwajacz ), da się zrobić 300-350 tys dziennie.

Opublikowano

No, zobaczy się, może kiedyś te wrota spróbuję :) Wyglądają ciekawie, może wreszcie wrota znów będą jakimś wyzwaniem, a nie od kiedy nowy klient jest, są banalne.

700/4=175k dziennie.

To daje 7,2k na godzine... Możliwe :)

Na bitewnej na koncie pod zbieranie ( PP, pet z protokołami, podwajacz ), da się zrobić 300-350 tys dziennie.

aż mi się nie chce wierzyć , że w ciągu jednego dnia wyciągasz ponad 300 tys, uri na pvp ,a zbierasz ty czy bot ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...