Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaka nacja ( ARTYLERII ) jest waszym zdaniem najlepsza ?

JoJoY

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka nacja ( ARTYLERII ) jest waszym zdaniem najlepsza ?

• ZSRR
      10
    • USA
      18
    • NIEMCY
      14
    • FRANCJA
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie Jaka nacja ( ARTYLERII ) jest waszym zdaniem najlepsza ? '

Do wyboru

--> ZSRR

--> USA

--> NIEMCY

--> FRANCJA

PS.Uzasadnij wypowiedz.

Jak dla mnie NIEMIECKA arta jest najlepsza z tego punku iż ma to za przeproszeniem pierdolnięcie, i wszystko położy.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Sorki ale tutaj sie z Tobą nie zgodzę. Jeśli chodzi o jebnięcie to USA rządzi. Oprócz statystyk działa powinieneś patrzeć również na amunicje GW Typ E ma 1500-2500dmg i 7m splasha a USA T92 ma 1688-2813 i 9.14m splasha więc sobie porównaj. Nie dość ze ma największy power to jeszcze jak chybisz większy zasięg splasha a to jest dla mnie najważniejsze. Pozdro

Opublikowano

osobiście podoba mi się Francuska Art ponieważ jest mobilna szybko szczelna dobre działa jak na niektóre tiery

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

osobiście francuzami nie mam wiecej jak 4tier choc przyznam ze jest mobilna ale na dobra sprawe nic to nie daje bo jak cie wrog wypatrzy to nie uciekniesz zbytnio. gdyby magazynek mialy jak np medy czy ht po 5hitow to bylo by fajnie ale slyszalem że są tylko 3 pestki no i 4m splash to dla mnie mega wada. arta nie tylko jest na randomy for fun dlatego splash sie dla mnie liczy. mapa do inwazji w afryce to glownie piaszczysta rzeka czasami arta musi lutnac w domki zeby zrobic pole strzalu dla ht`ków a wtedy splash jest genialny. nie pobawisz sie francuzem takze w szukanie obcej arty a oddac kilka strzalow w 1 cel pod rzad bez przemieszczenia (a to kusi przy 2sec reload miedzy peskami) to na wysokich tierach jak samobojstwo. zaleta zaś jest cena pestek polowe mniej od odpowiednikow innej nacji. nie wiem tez ile kosztuje naprawa francuza ale miedzy USA a Niemcem jest 7,5k (niemiecka drozsza w naprawie)

Opublikowano

Pierdolniecie to ma T92 z 240mm, gdyz ma najwieksze dmg i spalsha. Polecam usa. Podoba mi sie jeszcze francuska i ten 8 tier z wieza i magazynkiem . Raz jak Cb dopadnie to lezysz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak na CW to USA

Jak na random to reszta ;)

Na CW chodzi bardziej GW Typ E, zastanawiasz sie dlaczego ?? Sam robię T92 ale jak strzeli to ładuje coś około 40s

Francuska co z tego że nie ma splasha po to jest tak mobilna żeby mieć ten strzał na czołg

T92 ma te pierdolniecie ale jak trafi dlatego dali jej tak duzy splash

Ruska tera jest w tak zwanej du*** wypiera ja Francuska arta

a co Niemieckiej jest porostu wyśrodkowana :) trochę mniejsze dmg ale za to strzela znazcnie szybciej od t92

gdzie ty oddasz na GW 3 strzały a t92 tylko 2

Opublikowano

[quote name=Metin2 :)' timestamp='1344415605' post='5011698]

Na CW chodzi bardziej GW Typ E, zastanawiasz sie dlaczego ?? Sam robię T92 ale jak strzeli to ładuje coś około 40s

Francuska co z tego że nie ma splasha po to jest tak mobilna żeby mieć ten strzał na czołg

T92 ma te pierdolniecie ale jak trafi dlatego dali jej tak duzy splash

Ruska tera jest w tak zwanej du*** wypiera ja Francuska arta

a co Niemieckiej jest porostu wyśrodkowana :) trochę mniejsze dmg ale za to strzela znazcnie szybciej od t92

gdzie ty oddasz na GW 3 strzały a t92 tylko 2

Dobrze wiem co biorą na CW GW Typ E bierze się tylko w ostateczności na CW tylko T92

GW Typ E sprawdza się w randomach najlepiej ale na CW T92

Na CW liczy się splash i pierdolnięcie nie ważne ile przeładowuje jak jest zgranie drużyny to będą potrafili tak długo utrzymywać pozycje aż arta przeładuje

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Popieram przedmówce. T92 nie wiem skąd wytrzasnąłeś GWtypE, to nie jest random gdzie 2-3scouty leca na baze i targaja arte. Tutaj nikt nie broni arty 15m od niej tylko 150m przed zeby zatrzymac przeciwnika. Choc na randomach T92 tez jest rewelacyjny bo stoja jeden przy drugim i dobrze sie ich wtedy klepie

Opublikowano

Powiem wam tak.... sam nie wiem czym grac... bo mam takiego pierdolca.. dzisiaj mało co kompa nie rozjebałem wynik 9 kili i nie żyje i 2 było obok bazy wroga dosłownie już przejmowali i nagle coś im się upierdoliło i pojechali na naszą bazę bo nam przejmowali a było 2 ( naszych ) na 1 ( wroga ) to kurwa dostałem taką furie że kurwa, biała gorączka to przy tym nic... I sam nie wiem czym grac..... Ruskie to w ogóle odpadają no nie wiem pomęczę się tym TD USA bo mi się nimi dobrze gra ale jak mówię trafią się takie dzieci jebane to szok.

Opublikowano

Tak to jest jak sie gra na europejskim. Raz zagralem na US tam to sa ludzie na poziomie. Po prostu jest za duzo 10 latkow ktorzy nie wiedza na czym polega gra i nie ogarniaja jej.

Opublikowano

Powiem wam tak.... sam nie wiem czym grac... bo mam takiego pierdolca.. dzisiaj mało co kompa nie rozjebałem wynik 9 kili i nie żyje i 2 było obok bazy wroga dosłownie już przejmowali i nagle coś im się upierdoliło i pojechali na naszą bazę bo nam przejmowali a było 2 ( naszych ) na 1 ( wroga ) to kurwa dostałem taką furie że kurwa, biała gorączka to przy tym nic... I sam nie wiem czym grac..... Ruskie to w ogóle odpadają no nie wiem pomęczę się tym TD USA bo mi się nimi dobrze gra ale jak mówię trafią się takie dzieci jebane to szok.

To nie jest temat od żalenia się

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Bo co zaraz znowu mi dasz ostrzeżenie i co ban ?

Opublikowano

Bo co zaraz znowu mi dasz ostrzeżenie i co ban ?

A czy ja ci dałem jakieś ostrzeżenie?

Nie jestem Moderatorem tylko KidModeratorem ja tylko pilnuje porządku i zgłaszam nie regulaminowe zachowania więc ani bana ani ostrzeżenia dać ci nie moge.

Jeżeli masz jakiś problem pisz na PW a nie niepotrzebnie spamujesz

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Bo co boisz się prawdy ? Jak masz coś do napisania to nie pisz tu tylko na PW

Opublikowano

Bo co boisz się prawdy ? Jak masz coś do napisania to nie pisz tu tylko na PW

Jakiej prawdy co ty pierniczysz?

Ja cie tylko upomniałem że to nie jest temat od żalenia się i spamowania od tego tu jestem.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Polecam iść w T92 narazie jestem na M41 i jestem zadowolony:)

Na nim gralem ostatnio ale juz mam m12 tylko jeszcze nie kupione. Mnie kiedys m41 wkurzalo bo ma wolny tor lotu pociskow i marne dmg.

Opublikowano

A mam jeszcze do was jedno pytanko Czy normalnie zarabia się EXP i KREDYTY na arcie ? I jaki to średni wynik ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...