Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 3

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Zmierzch bogow to pomylka a nie gra. Zainstalowalem ja, zaczynam grac i nagle podczas rozmowy w silden bezimienny bez mojej zgody wybral sie na wycieczke o.O Nim zakonczylem rozmowe juz byl u bram geldern...

wywalilem do kosza i do tej pory sie nie zabralem za nia mimo ze jestem milosnikem tej serii.

Opublikowano

Zmierzch Bogów? Niezbyt fajnie się w to grało, nie polecam. Jeśli musisz koniecznie z tych dwóch wybrać jedną, to wybierz normalnego Gothica 3 (aczkolwiek polecam bardziej 1 lub 2).

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Lepiej sam Gothic 3.Grałem w zmierzch bogów i lipa ;/.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jeżeli ktoś chciałby grać w Gothic 3 powinien najpierw zabrać się za pierwszą wersję, bo nie będzie wiedział o co chodzi w tej całkowitej fabule.

1375884335-U390809.png

Blue Member

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tracicie momentami wątek dyskusji : ) Jednak to popieram. Tak jak większość fanów gothic'a czekam na modyfikację IINK pt.: "Złote Wrota". Czekam już ze 4 lata, jednak mam nadzieję, że będzie warto ; )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogółem nie przepadam za 3 częścią ale jednak zagrałem. Co do Zmierzchu Bogów/ Bugów to fani o nas zadbali i stworzyli parę łatek i QuestPack'ów aby jednak gracze mogli poznać dalszy ciąg fabuły.

Tutaj Patch 2.0 do Zmierzchu.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja właśnie instaluje G3+community patch tak mnie naszło żeby porozpierdalać orków :D przegrałem w to jakieś 300 godzin ale ani razu nie przeszedłem do końca xDD świat jest odjebany z 3x większy nawet niż we wiedźminie 2 ... a wiedzmin z 2012 - gothic 2007

Opublikowano

Polecam G3 bez dodatków

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

do gothic 3 polecam Quest pack 4.... o wiele wiecej godzin zabawy + wiele dodatkow jak np. zbroja lowcy smokow znana z II czesci gothica ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Tylko i wyłącznie 3 jak zagrałem w zmierzch to od początku była jakaś nie chęć :/

Bugi itp. W 3 zauważyłem jakby większą swobodę, masz mnóstwo możliwości a 3 z Zmierzch to głównie fabuła

no może parę questów pobocznych z rzadka. Tutaj nie ma co porównywać 3 bo zaraz po włączeniu Zmierzchu

minęły 10-15 min. nim to wyłączyłem. Po tym wszystko prysło :/ Nowe rozdziały, wbijanie lvl. na umki :/

pyhvh7E.png

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

kup albo ściagnij gothic 3 zmierzch bogów edycja roszerzona i gothic 3 comunnity patch 1.74 polecam to sa najlepsze gothycki

ale gothic 3 zmierzch bogów nie robiła piranha bytes tylko nordic games i gothic 3 zmierzch bogów nie bedzie kontyouwany bo PIRANHA BYTES ZROBI GOTHIC 4 WIEC NIE LICZ na kontynuacje zmierzch bogów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie będzie że odkopuje tematy ale nie wiem o co wam chodzi Gothic 3 ZB jest fajny gdy zainstalujesz sobie do wersji roszerzonej to nie ma wcale takich bugów. Mnie się tam podoba ZB. Ale co do pytania brałbym Gothic 3 bo jest dłusza niż ZB. (Za wszelkie błędy ortograficzne przepraszam. Piszę na komórce którą mam 2 dni :))

Opublikowano

Zmierzch Bugów ? Trójka i czwórka ? Trójka nawet nie jest dobra, nie mówiąc o tym dodatku który można użyć do podtarcia się za przeproszeniem :) Nie wyjdzie nigdy lepszy gothic, niż część pierwsza i druga, drugą ci polecam odrazu z dodatkiem Noc Kruka :) W grach RPG nie powinno patrzeć się na grafikę, tylko na fabułę i dopracowanie gry, jeśli chcesz zagrać w najlepszą część . Osobiście powiedziałbym że dwójka pod względem rozgrywki była nieco lepsza od części pierwszej, tyle że w jedynce była głupia fizyka walki (Mianowicie Ctrl+LPM) . Gorąco polecam, nie warto grać w dwójkę, pomijając pierwszą część :) 

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Zmierzch Bugów ? Trójka i czwórka ? Trójka nawet nie jest dobra, nie mówiąc o tym dodatku który można użyć do podtarcia się za przeproszeniem :) Nie wyjdzie nigdy lepszy gothic, niż część pierwsza i druga, drugą ci polecam odrazu z dodatkiem Noc Kruka :) W grach RPG nie powinno patrzeć się na grafikę, tylko na fabułę i dopracowanie gry, jeśli chcesz zagrać w najlepszą część . Osobiście powiedziałbym że dwójka pod względem rozgrywki była nieco lepsza od części pierwszej, tyle że w jedynce była głupia fizyka walki (Mianowicie Ctrl+LPM) . Gorąco polecam, nie warto grać w dwójkę, pomijając pierwszą część :)

Jak dla mnie Gothic 1+2  to jest najlepsza gra wszechczasów ;) Wiadomo nie można w nią grać bez końca, ale jak bym miał 10 dni , i musiałbym wybrać jedną grę w którą miałbym grać, i później miał bym zginąć wybrałbym właśnie ten tytuł :))

signature.png

Opublikowano

Zmierzhc Boów jest pro ... Czego od niego chcesz 

Albo nie grałeś w jedynkę i dwójkę, albo stawiasz wszystko na grafikę . To nie Battlefield tylko Gothic :) Ale każdy ma prawo mieć własne zdanie, i własną opinię na ten temat.

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Albo nie grałeś w jedynkę i dwójkę, albo stawiasz wszystko na grafikę . To nie Battlefield tylko Gothic :) Ale każdy ma prawo mieć własne zdanie, i własną opinię na ten temat.

Chyba nie zauważyłeś sarkazmu w jego wypowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...