Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SeamCraft [FreeBuild+ Survival] [No-premium] [PvP-Tak] [No-WL] [35 slotów] [Dedyk]

Moderatorek1221

SeamCraft  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? nasz serwer ?

• Tak !
      2
    • Jest OK.
      1
    • Mo?e by? ...
      3
    • Nie -.-
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ODŚWIEŻAM W IMIĘ ADMINISTRACJI!

Za 1:30h EVENT!

Aby wziąć udział przenieś się na /warp igrzyska o godzinie 18:00!

Pamiętaj aby zdjąć EQ, ponieważ dostaniesz od administracji żelazny set+ łuk z 3 stackami strzał!

Opublikowano

Zapraszam do gry !!!! Reklamujcie serwer na innych forach oraz zapraszajcie znajomych na serwer !

Kliknij Lubię To!

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Oh, haha. Wyrafinowane poczucie humoru! Jesteś na spawnie, widzisz tekst NPCów, którzy uprawiają czynności erotyczne. Genialny pomysł na zainteresowanie użytkowników. SuperVip? Nie jestem wkurzony za kupowane rangi, jednak.. 30 dodatków za 11 zł smsem. Oh, a co w nich? Stack wybranych mikstur, fura pieniędzy czy zmiana nicku. Zmiana nicku? Jeśli się nie mylę - ta komenda może zmieniać nick KAŻDEMU. + Regeneracja full HP co 3 minuty.. Skończyłem grę na tym serverze :)

Opublikowano

@F5

Powtarzam, działki są automatyczne, wystarczy, że naciśniesz PPM na tabliczke [AGENT] przy wolnej działce !

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...