Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xXx-PaSeB-xXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten server to totalne dno i porazka administrator ma 14 lat rozdaje eq swoim znajomym a takze lvl-e exp jest tak zalosny ze zeby wbic 100 lvl trzeba tam grac jakies 2 dni na 75 lvl nie bylo mnie nawet stac na stalke powodzenia dla administracji jak bede chcial zagrac na serverze hard to poszukam dedyka

Dasz + super

Dasz - tez fajnie

Opublikowano

hahahaha sztabki leca dobrze zalosny ejstes koles na v2 zarobilem 8 sztabek na 80 lvl nie ma gdzie expic administracja to same szczeniaki zabijaja na wolnym olewaja graczy polecam serva dla dzieci neo ktorzy lubia expic dluuuugo na serverze hamachi

Dasz + super

Dasz - tez fajnie

Opublikowano

Serwer niczym nie przyciąga . Nic szczególnego .

~Pozdrawiam

feik.png

- Ej , wiesz co ?

- Co ?

- Nic , Ha ha.

- Bardzo śmieszne.

Opublikowano

Witam, zaczne od tego, iż może by zrobić forum serwerowe? Serwer się podoba, dobrze... Ale forum mogło by powstać, bo po wejściu na tą strone nic nie wiem.

07004517375762015529.png

'' Zawiść to broń, nienawiść w naboju... ''

Opublikowano

Witam, zaczne od tego, iż może by zrobić forum serwerowe? Serwer się podoba, dobrze... Ale forum mogło by powstać, bo po wejściu na tą strone nic nie wiem.

- Dobrze, spróbujemy odpalić forum. I zrobił serwer według graczy. Taki jaki wam się spodoba ,będziemy dodawali/edytowali i usuwali razem. Zobaczymy co wyjdzie.

@blizniak1991

~ Dno i wodorosty to ty masz w głowię. Żeby na {80lv} nie zrobić stalki to trzeba być pro elo kozakiem. Co inni gracze mianowicie "Archer/CZebaCZepac2/KingGold" mieli na 40-70lv już stalkę(już kupioną).

Z.B.U.K.U - Skreślony apostoł

Opublikowano

- Dobrze, spróbujemy odpalić forum. I zrobił serwer według graczy. Taki jaki wam się spodoba ,będziemy dodawali/edytowali i usuwali razem. Zobaczymy co wyjdzie.

@blizniak1991

~ Dno i wodorosty to ty masz w głowię. Żeby na {80lv} nie zrobić stalki to trzeba być pro elo kozakiem. Co inni gracze mianowicie "Archer/CZebaCZepac2/KingGold" mieli na 40-70lv już stalkę(już kupioną).

no tak oni ja mieli bo taki idiotyczny gm ( czyli ty ) ich sponsoruje jestes poprostu zalosny szczeniak 14 letni ktory gowno sie zna na prowadzeniu servera idz lepiej z rodzina pograj w bierki a nie za prowadzenie servera sie lapiesz dziecino

Dasz + super

Dasz - tez fajnie

Opublikowano

no tak oni ja mieli bo taki idiotyczny gm ( czyli ty ) ich sponsoruje jestes poprostu zalosny szczeniak 14 letni ktory gowno sie zna na prowadzeniu servera idz lepiej z rodzina pograj w bierki a nie za prowadzenie servera sie lapiesz dziecino

- Jak nie wiesz ile mam lat , to zamknij się.

Z.B.U.K.U - Skreślony apostoł

Opublikowano

hahah chyba tylko takie zalosne dzieciaki jak wy czyli ty i ten smieszny GA serv jest dno i tyle wracaj dalej do tego gowna co nazywasz serverem i baw sie dalej z kolega milej zabawy

Dasz + super

Dasz - tez fajnie

Opublikowano

Bez jaj.. Itemy ze Spellforce'a?! :F Tyle ikonek w necie, a tu taki zonk. No, no..

Serwer ciekawy. Przetestuję.

Edit. Sieci przeciążone? Eh, to nowe hamachi - 5 osób na sieć.

Opublikowano

Wracamy

1 Września. Z własnymi plikami ;D

Temat close.

Zamykam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...