Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xXx-PaSeB-xXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak co do serwa jest spoko a jak komuś nie masuje to niech nie gra...

Atlalantyda v3 działa już ze 3 dni.

Exp jest mniej więcej 250%.

Osobiście gram na serwie i mi się bardzo podoba jest pół hard system ulepszeń nie jest zły bo ulepszacze do ulepszeń dla broni do 100 lvl'a są u rybaka po 1k, a perełki są od 500k do 1kk.

Yang nie dropia lecz sztabki od 500k do 2kk.

Zachęcam do gry na tym serwie.

By KingGood

Opublikowano

RyKoX V2 gotowiec .... kolejny exp na Hamachi pozdro i nuda ;] ogar te expy naprawdę mamy PL'a od expienia i dedyki ;]

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

A ja zagram i to na pewno, serwer przypadł mi do gustu, Gotowiec? I co z tego na początek to i dobrze a z czasem pewnie będzie rozwijany, każdego kto lubi trochę poexspić i powalczyć serdecznie zapraszam. Oficjalny Start o 12:00.

7yglGoJ.png

Opublikowano

a czemu miał być off będzie serv dzisiaj grałeś wczoraj o 23 jak był event ?? jaki nick masz

Jeszcze tutaj nie gralem.

Opublikowano

RyKoX V2 gotowiec .... kolejny exp na Hamachi pozdro i nuda ;] ogar te expy naprawdę mamy PL'a od expienia i dedyki ;]

Popieram. Żall .. Po co robicie exp hamachi? Chcecie expa to wypier na Dedyki/Pl'a

Popieram. Żall .. Po co robicie exp hamachi? Chcecie expa to wypier na Dedyki/Pl'a

DAWAJ MINUSA

Opublikowano

dorób sieci

Sieci są jeszcze wolne np ( 10,11,12,13 ) bo jest do ***/20.

Boshe jeżeli komuś nie pasuję to niech przynajmniej nie krytykuję. I zatrzyma to dla siebie , jeżeli ktoś chcę sobie pograc z epikami i (niedługo) dobrym i dopasowanym klientem to niech wbija. Zostanie dużo rzeczy na serwerze zmienionych. Na razie musimy mieć więcej osób. Więc zapraszam wszystkich + GamePlay dorobiony!

Z.B.U.K.U - Skreślony apostoł

Opublikowano

zagrał bym sobie na jakimś pvp a nie takie expy same... co do serwera nie zagram no bo exp...

to poco to tu mówisz że zagrał byś sobie ja ci tylko mówie że ten server jest fajny bo sam na nim gram

4kbucl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...