Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kwadratowy survival. [30 slotów] [Whitelist] [Coś w stylu Kwadratowej Masakry]

RafiMine

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie LiveMC ?

• Tak
      15
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imię: Artur

GG: 37000774

Co chciałbym tu znaleźć: Najlepszy fun pod słońcem.

Coś o sobie: Lubię grać w MC i Silkroada , ogarnięty.

Ile gram w minecrafta: od bety 1.3

Opublikowano

Imię: Patryk

GG: 35033112

Co chciałbym tu znaleźć: Milą atmosferę, miejsce do pogrania na ' prawdziwym ' multi ( bez cuboidów, z ogarniętymi graczami )

Coś o sobie: Jestem spokojnym i ogarniętym ' dzieciakiem ' grającym w gry

:)

Ile gram w minecrafta: Hmm.. od Halloween update

Opublikowano

Imię: Damian

GG: 31441716

Co chciałbym tu znaleźć: ogarniętych ludzi, fajne budowle no i dobra zabawę.

Coś o sobie: jestem pozytywnie pier... no dobra lubie se pograc w rozne gierki :D i od czasu do czasu zrobic jakis przypal lub cos :D zeby bylo smiesznie

Ile gram w minecrafta: od wersji BETA!!! 1.2 ;p

Opublikowano

Imię: Bartek

GG: 42511664

Co chciałbym tu znaleźć: Od dawna szukałem takiego serwera gdzie nie ogranicza mnie cuboid oraz ataki grieferów. Chciałbym swobodnie pograć z nowymi poznanymi znajomymi i razem z nimi tworzyć piękne budowle i piękną mapę. Oczywiście bym tez chciał ujrzeć na serwerze budynki które są ładne i przemyślane (a nie domki z dirtu i wielkie skiny z penisem). Mam nadzieje że dostane się do gry i będę mógł zasilić szeregi serwera.

Coś o sobie: Co by tu powiedzieć, na początku grałem na wielu serwerach, tych lepszych i gorszych, jednak nigdzie nie zostałem na dłużej niż tydzień bo zawsze trafiały się nooby które zniechęcały do gry. Głownie interesuje się sportem (piłka nożna, siatkowa i koszykówka) oraz informatyką (tworzenie stron www jednakże dopiero zaczynam naukę) w minecraft bardzo lubię zwiedzać jaskinie oraz budować budynki (przeważnie domki modern) i to chyba wszystko.

Ile gram w minecrafta: 2 lata

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

Imię: Hubert

GG: brak :(

Co chciałbym znaleść: Przedewszystkim miłą atmosfere, ogarnietych ludzi do gry i dobrej zabawy.

Ile gram w minecrafta: gram od alfy 1.2

Opublikowano

Nie opłaca się grać gracz toporek ciągle obraża i czasami zaczyna bluzgać .

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Imię:Aleksander

GG: 44186566

Co chciałbym tu znaleźć: Miłą atmosferę i dobrą zabawę :>

Coś o sobie : Jestem ogarnięty,nie griefuje

Ile gram w minecrafta : Minecraft Beta 1.4

Opublikowano

Imię:Gabriel

GG:44091257

Co chciałbym tu znaleźć:milo atmosferę miejsce w kturym moge sie wyluzowac

Coś o sobie:jestem mili uwielbiam pracowac w grupie mam doswiaczenie w tym bo jestem harcerzem

Ile gram w minecrafta:2 lata

Opublikowano

Imię:Paweł

GG:44185175

Co chciałbym tu znaleźć:Nową Przyjaźń Oraz Dobrą Zabawę

Coś o sobie:Lubię Uprawiać Sport Oraz Grać Na Komputerze

Ile gram w minecrafta:Ponad Rok

25791024046699505251.png

Opublikowano

Imię: Konrad

GG: 598255

Co chciałbym tu znaleźć: Nigdy nie grałem na takim servie, miałem pare okazji no ale cóż.... oczywiście się nie dostawałem.

Mam nadzieję że tutaj mi się lecz juz widze full miejsc także lipa.

Coś o sobie: Dużo podróżuję ale nie bede sie rozpisywac no bo po co to komu potrzebne...

Ile gram w minecrafta: Od wersji 1.3 beta

Opublikowano

Imię:Kacper

GG:Nie mam ale jesli bedzie trzeba zrobie :)

Co chciałbym tu znaleźć:Miłą,stmosfere,Fajnie sobie pograc dla przyjemnosci z kolegami .

Coś o sobie:Jestem Ogarniety ,mily,fajny :P

Ile gram w minecrafta:Od Bety 1.3 .

Opublikowano

Imię:Paweł nick w grze makos18

GG:13587240

Co chciałbym tu znaleźć:Sporo Zabawy

Coś o sobie:Lubie pograć w minecraft , jeździć na rowerze ,

Ile gram w minecrafta: Gram od 0,5 roku

Opublikowano

Imię: Kamil ;D

GG: 8380345

Co chciałbym tu znaleźć: Hmm, ludzi z którymi można coś fajnego zbudować oraz miło spędzić czas ;). Liczę także na miłą atmosferę :>

Coś o sobie: Hmm, aktualnie to są wakacje także lubię imprezować ;D W wolnym czasie zbudować coś w minecraft xD

Ile gram w minecrafta: Od bety 1.4

Opublikowano

Imię: Mateusz

GG: 3707026

Co chciałbym tu znaleźć: Chciałbym znaleźć miłych, kulturalnych ludzi, którzy pomagają sobie nawzajem. Miłą atmosferę. Ludzi, którzy budują ładne budowle i nie niszczą projektów drugiej osoby.

Coś o sobie: Tak jak wspomniałem nazywam się Mateusz i mam 14 lat. Lubię sport, piłkę nożną... Interesuję się także informatyką, zaczynam przygodę z językami programowania, umiem HTML. Tak jak każdy, lubie sobię pograć. W Minecraft'a już gram długo. Umiem budować ładne budowle. Jestem miły, pomocny i kulturalny. Mam poczucie humoru. Nagrywam także filmiki na YouTube, mam na chwilę obecną ok. 90 widzów, może coś bym nagrał także z tego serwera. Mam nadzieję, że dostanę się na WhiteListe tego serwera i rozpocznę przygodę z fajnymi i zabawnymi ludźmi. :>

Ile gram w minecrafta: W grę jaką jest Minecraft gram od ok. końca Alphy, a początkiem Bety.

Pozdrawiam Velibox

PS. Zawsze marzyłem, aby zagrać na serwerze, coś w rodzaju Kwadratowej Masakry. Mam nadzieję, że moje marzenie się spełni ;)

Znawca
Opublikowano

Imię: Patryk

GG:11264289 ( często jestem nie widoczny )

Co chciałbym tu znaleźć: Graczy z którymi miło spędze czas

Coś o sobie: Jestem dobrym graczem minecraft'a, nie jestem typem ''nie ogara'', potrafie się dogadać z wszystkimi. Chętnie bym pograł z podobnymi ludzmi ;]

Ile gram w minecrafta: Oj długo.. ok. półtora roku

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Imię:Kuba (OlsenCraft w grze)

GG:43596364

Co chciałbym tu znaleźć:Miłych graczy z którymi będe mógł miło pograć.

Coś o sobie:Jestem dość ogarniętym nastolatkiem, lubię grać w gry, piłkę nożną oraz uwielbiam łowić ryby.

Ile gram w minecrafta:Około rok. Od wersji 1.7.3

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...