Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu przeglądają MPC forum , natknęłem się na jeden artykuł dotyczący dobrze wam znanej "Kwadratowej Masakry" , Osoba która napisała ten temat nie powiódł się projekt , a ludzie zostali zawiedzeni , pomyślałem wtedy że fajnie by było takie coś zrealizować . I stwierdziłem że teraz to niezła pora ponieważ dużo graczy szuka takiego trybu gry .

MOJA PERSPEKTYWA

Cała gra będzie toczyła się w trybie survival, gdzie będzie można zawrzeć nową znajomość , przyjaźń . Razem z innymi osobami bedziecie mogli realizować swoje własne budynki, Pluginy będą ograniczone do minimum, wyłączając jedynie LWC jako jedyne zabezpieczenie. Brak cuboidów , co gwarantuje własną swobode i możliwość budowania w każdym miejscu czego brakuje na innych prywatnych serwerach . Jeżeli ktoś zniszczy waszą budowle zostaje automatycznie przezemnie wyrzucony z serwera . nikt z nas nie będzie mógł budować na Creativ.

Ilość slotów : 15/20

WhiteList : 25/30

Gramy już na wersji : 1.2.3

Nether : Tak

PVP : Nie

ZASADY OBOWIĄZUJĄCE NA SERWERZE

Cały czas serwer będzie objęty White - List , na której znajdą się osoby przezemnie zaproszone , z serwera nie będą płynąć żadne korzyści majątkowe, Poprostu na serwerze ma panowac przyjacielska atmosfera . Jedyny warunek to godne podejście do Gry i nie poniżanie nikogo co na prawie każdym serwerze się dzieje. Całemu serwerowi będzie towarzyszył serwer głosowy TeamSpeak/Mumble . IP serwera oraz czatu głosowego zostaną wysłane na Gadu-Gadu, osobom które zostaną przezemnie wybrane . Aby znaleść się na serwerze nie ma ograniczenia wiekowego , dla mnie możesz mieć 5 nawet 6 lat. waże abys umiał zachować swoją własną dyscyplinę. Ten serwer zostaje stworzony dla ludzi z pasją do budowania i przyjaźni . To wszystko zostaje odwzorowane na zasadach SinglePlayer .

Wzór który jest potrzebny aby dostać się na nasz serwer

Imie :

GG :

Co chciałbym tu znaleść :

Kila słow o sobie :

Serwer zostanie włączony 2012-08-10

Pare słów o mnie.

Imię : Karol

GG : Ja do was napisze ; ).

Co chciałbym tu znaleść : Po pierwsze miłą atmosfere i przyjaznych ludzie którzy umią zachować samo dyscyplinę. Na serwerze nie potrzeba osób które będa się wyzywały od "Dzieciaków" , "Gimbusów". Chodzi o to aby byli ludzie do których można się odezwać i i mieć wspólny temat do pogadania / zrealizowania

Kilka słow o sobie : Uwielbiam jeździć na rowerze , spędzać czas ze znajomymi w domu umiem sobie sam ugotować co mi sie podoba i na co mam apetyt. Po wakacjach idę do ostatiej klasy gimnazjum .

NIE POTRZEBNY PREMIUM

battlefield3u.jpg

Mam zamiar załozyć serwer MineCraft . Poszukuje speca od Forum / TS ; ).

Współpraca z mojej strony mile widziana C ;

Zbieram -

Opublikowano

Imie :Weronika

GG :32268519

Co chciałabym tu znaleść : Miła atmosferę i pomocnych ludzi z kulturą.

Kila słow o sobie :Lubię czytać książki, grać na kompie i oglądać filmy.

Opublikowano

ref @

battlefield3u.jpg

Zbieram -

Opublikowano

Imię: Rafał

GG: 1916951

Co chciałbym tu znaleźć: Miłą atmosferę i dobrą zabawę ;)

Kilka słów o sobie: Lubię programować w różnych językach, grać na komputerze i słuchać muzyki :D

moja ulubiona gra to Minecraft ;)

I love AutoIt3 ;3

Opublikowano

Imię:Daniel

GG:15551192

Co chciałbym tu znaleźć:Miła atmosferę i zawierać nowe przyjaźnie:D

Kilka słów o sobie:Lubię sport, grać na komputerze a najważniejsze jeść.:P

Opublikowano

Imię : Przemek

GG : Nie chciałbym podawać publicznie, gdyż może się okazać , że wiele osób zacznie do mnie spamować itp. Jeżeli "się dostane", to po prostu napisz na PW a ja podam GG.

Co chciałbym tu znaleźć : Chciałbym znaleźć tu ogarnięte osoby, które będą miały jakiekolwiek pojęcie o grze bez modów, dawania itemów itp. Fajnie gdyby na serwerze panowała miła atmosfera, choć będzie o to trochę trudno zadbać , bo będzie trzeba sprawdzić wiele osób.

Kilka słów o sobie: Nazywam się Przemek, mam 14 lat, interesuję się piłką nożna badmintonem oraz grami komputerowymi, w minecrafta gram od wersji beta (nie pamiętam dokładnie, chyba 1.2(?), może wcześniej).

Opublikowano

Imie : Michał

GG : 11218742

Co chciałbym tu znaleść : Nowych przyjaciół, swobodę oraz zasady single player

Kila słow o sobie : Lubię uprawiać sport (mam nawet medal wojewódzki).Bardzo lubię grać w minecrafta. Oraz mam dużo czasu i nie lebię cheaterów

Opublikowano

Imię : Piotrek

GG : Tak jak kolega @pezem, nie chce podawać publicznie, jak coś to na PW podam

Co chciałbym tu znaleść : Miłą atmosfere wśród innych, nowych znajomych, miejsce do spędzania wolnego czasu

Kila słow o sobie : Nazywam się Piotrek, mam 15 lat; interesuje sie grami komputerowymi, i to chyba wszystko, w minecrafta gram od stycznia tego roku.

Opublikowano

Imie : Konrad

GG : 598255

Co chciałbym tu znaleść : Nowych znajomych, gre fair play.

Kila słow o sobie : Lubię podróżować, interesuję się grafiką komp.

W minecrafta gram ponieważ w dzieciństwie nie miałem okazji spotkać się np: z klockami LEGO.

Mimo że gra przeistacza się w alaRPG nie uciekam od niej.

Było by mi bardzo miło gdybym dostał sięna WL :)

Opublikowano

Imię: Krystian

GG: 34543761 (jestem na niewidoczny)

Co chciałbym tu znaleźć: Chciałbym zagrać na "wyjątkowym" serwerze, którego nigdzie nie znajdę.(choć teraz kilka wyszło takich) Wiadomo też, że chciałbym zagrać na serwerze na którym nie ma hacków, griefowania i oszukiwania jak chyba większość. Chcę poznać nowych ludzi z którymi można "normalnie" pograć, pogadać.

Coś o sobie: Siema, mam na imię Krystian i mam 15 lat. Jestem osobą opanowaną i spokojną, jednak są ludzie którzy potrafią wyprowadzić mnie z równowagi. Jestem trochę nieśmiały, ale myślę że to jakoś nie przeszkadza. Co do Minecraft'a to gram do wersji 1.3 lub 1.4. Moje budowle nie są jakoś zachwycająco ładne, ale też nie buduję lepianek z dirtu. :D W grze "staram" się grać uczciwie i nie psuć zabawy innym. Pozdrawiam ChriSu

Opublikowano

Czy ten temat jeszcze żyje? Bo czekam na ten serwer, i czekam. Myśle, że tu też kilka osób będzie rozczarowanych :/

żyje żyje ;).

battlefield3u.jpg

Zbieram -

Opublikowano

Imie : Dawid

GG : 32495099

Co chciałbym tu znaleść : Dobrą zabawę i miła atmosferę

Kila słow o sobie : Jestem osobą ogarnięta i spokojną. Interesuje się grafiką komputerową. Dużo ( wręcz bardzo dużo ) gram w minecraft`a ;]

Opublikowano

Siemka

Imie : Kamil

GG : 12255782

Co chciałbym tu znaleść : Server Moich marzeń w którym poznam wielu przyjaciół . server w którym nikt mnie nie rozwali chamsko mojego domu itp . Miłą atmosferę , osoby na których moje liczyć :D .

Kila słow o sobie : Mam na ile kamil gram w minecraft od 1.2 :D . Jestem uczciwą osobą . trudno mnie zdenerwować . gram w minecraft , lola. cs , bf ,crisa 2 :D

Opublikowano

Imię:jakub

GG:Off

Co chciałbym tu znaleść:Spokój i miła atmosferę, nowych przyjaciół i oczywiście dobrą zabawę.

Kilka słów o sobie : Jestem informatykiem interesują mnie samochody.w minecrafta gram juz od beta 1.2.Jestem uczciwy i nie denerwuje się bez powodu.Na serwerze będę pomagał wszystkim graczom bez różnicy wiekowej ( JA CARITAS :D )

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Imię: Rafał

GG : 4002488

Co chciałbym tu znaleźć : Miłą, ogarniętą administrację, fajnych ludzi, brak tzw. bałaganu.

Kila słów o sobie : Gram w Minecraft'a od wersji 1.7.3, moją pasją jest tworzenie stron WWW i serwerów Minecraft na silniku bukkit. Nie posiadam premium.

Chętnie wejdę na serwer głosowy Mumble/Team Speak 3.

Opublikowano

Imie :Arek

GG :35366621

Co chciałbym tu znaleść :Mila atmosfere i duzo zabawy ! :))

Kila słow o sobie :Jestem ogarniety , Lubie grac w minecrafta , Ide do 1 klasy gimnazjum (mysle ze moj wiek nie sprawi klopotu) ,Oraz lubie ogladac kwadratową masakre u skkf'a :)

Lubie to

Opublikowano

Imie :Kuba

GG :43673652

Co chciałbym tu znaleść : Fajnych kolegów i miłe znajomosci

Kila słow o sobie : Lubie grać w gry Fps oraz czasami w Minecrafta

452ad1a40e39676f8459f2ede44ce642.jpg

Opublikowano

Imie : Kuba

GG : 44115007

Co chciałbym tu znaleść : Spokojną, miłą atmosferę oraz przyjaznych graczy.

Kila słow o sobie : W minecraft'a gram od dwóch lat, umiem zachować kulturę, oraz zawierać nową przyjaźń.

darkth.png

Mówcie do mnie Amadi.

Opublikowano

Imie : Daniel

GG : 13838178

Co chciałbym tu znaleść : Miłą atmoswere wsród graczy ład i porządek :D

Kila słow o sobie : Gram w minecraft 3 lata jestem użytkownikiem premium z nickiem Foreverlife17

Opublikowano

Imię :Damian

GG :44296343

Co chciałbym tu znaleść :Nowych przyjaciół ,miłą atmosferę , zagrać jak na starych serwerach minecraft oraz powrócić do minecrafta w którego dawno nie grałem

Kilka słow o sobie :Lubię podróżować po Polsce , grać w gry komputerowe , kocham psy ale że jestem uczulony nie mogę ich mieć , zawsze dotrzymuje obietnic i bardzo ale to bardzo lubię czytać książki

Do zobaczenie na serwie jeśli mnie przyjmiecie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...