Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasyka polskiego HH

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Wiadomo, że temat jest o polskiej klasyce, ale chyba nie zabronisz mu wypowiadać się tutaj? Lubi Eminem'a to napisał że go lubi, proste :) - czyż nie prawda? Jak też go slucham od bardzo dawna, ale dla mnie polskim klasykiem jest PIH. Co do eminem'a, to miał przesrane życie, wybić się w Ditroy, miedzy czarymi raperami i stanąć na nogi. W dzisiejszych czasach, to Eminema chętnie zapraszają do ft, niż on sam, co o czymś świadczy. Koniec! :)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba nie wszyscy rozumieją treści tego tematu. Czy Metalica to jest HipHop? Jak chcesz się pochwalić czego słuchasz to załóż własny temat/forum/blog cokolwiek i proszę Cię nie krytykuj i nie hejtuj tego co słucham ja czy reszta ludzi w tym temacie. Pozdro

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Chyba nie wszyscy rozumieją treści tego tematu. Czy Metalica to jest HipHop? Jak chcesz się pochwalić czego słuchasz to załóż własny temat/forum/blog cokolwiek i proszę Cię nie krytykuj i nie hejtuj tego co słucham ja czy reszta ludzi w tym temacie. Pozdro

Nazywanie gówna (pl rapu) klasyką? Przesłuchaj sobie NORMALNE klasyki typu. Metallica, Elton John, Elvis Presley, a nie jakieś jebadełka zrobione, żeby pokazać jakim to jest się "mądry" w innym znaczeniu.

Opublikowano

Podaj mi kilka cytatów z tych twoich calych metalic.To jest tak po chuju mądre i z przesłaniem że szał.Wszyscy debile napierdalają na HH że same wyzwiska itd.Jak się słucha RPK albo firmy czy innego gówna to tak.Twoje metalki i inne gówna robione pod publiczke mogą czyścić buty dobremu raperowi;)

Opublikowano

Podaj mi kilka cytatów z tych twoich calych metalic.To jest tak po chuju mądre i z przesłaniem że szał.Wszyscy debile napierdalają na HH że same wyzwiska itd.Jak się słucha RPK albo firmy czy innego gówna to tak.Twoje metalki i inne gówna robione pod publiczke mogą czyścić buty dobremu raperowi;)

Tutaj masz przykład na SOAD:

http://www.youtube.c...h?v=Xgrl9S6HtK8

http://www.youtube.c...h?v=mCmtpBFBMXA

Jakby dał więcej cytatów Metallicy/SOAD'a to nie starczyło by miejsca. Specjalnie dałem ci z tekstem :O

Dorzuciłbym jeszcze Sabaton'a, 30 Second To Mars, Linkin Park, SlipKnot'a, ale to już nie dla ciebie polski hejcie muzyki rockowej/metalu. Nie mogłem wstawić całych filmików, bo są ograniczenia także masz linki.

Opublikowano

Nazywanie gówna (pl rapu) klasyką? Przesłuchaj sobie NORMALNE klasyki typu. Metallica, Elton John, Elvis Presley, a nie jakieś jebadełka zrobione, żeby pokazać jakim to jest się "mądry" w innym znaczeniu.

Czytam 2-gi temat i 2-gi raz z rzędu pokazujesz swój idiotyzm i kompletnie 0 obeznania nt. który sie udzielasz

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Przewiduję ,że ty nie jesteś mądry w żadnym znaczeniu...Są gusta i guściki,jeden słucha rapu,drugi bluesa.Skoro nie słuchasz rapu to się nie udzielaj.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

A słuchasz może rapu?ZNasz coś więcej niż firma i in ne gówno?

Prosze:

Moge tak wymienic jeszce 20 ale mi sie nie chce;)

Jeśli chodzi o porządny rap to przesłuchaj Eminema/2Pac'a :)

Opublikowano

Słoń Szczerze

Sobota Era Frajera ;p

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Jeśli chodzi o porządny rap to przesłuchaj Eminema/2Pac'a :)

Nie ucz ojca dzieci robić, wychowałeś się na rapie więc nie musisz mi o nich przypominać.Chociaż Słonia i 3W zaliczyłbym do najlepszych MC's w Europie, jednak jak dla Ciebie są nieporządni to widać jak się na rapie znasz.

Opublikowano

[media=]

[/media]

Jestem z tym sentymentalnie związany bo pierwszą płyte jaką kupiłem to "Od nas Dla was" to jest dla mnie klasyk ...

Kocham mame

Opublikowano

Bonus w tej piosence zawarł...gówno?Zero przekazu...RPK ma fajne tracki,ale wkurwiony dzieciak to żenada

//Zakaz handlu.

Opublikowano

a ja nabardziej lubie Bonusa RPK i wkurwionego dzieciaka (a lamusy dupa ciho)

to sie nazywa klasyka a nie jakieś wacki typu słonie czy czecie wymiary

Jebać policje kurwy tylko bóg morze nas sądzić!

a ja nabardziej lubie Bonusa RPK i wkurwionego dzieciaka (a lamusy dupa ciho)

to sie nazywa klasyka a nie jakieś wacki typu słonie czy czecie wymiary

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=JF_ohYSMKYw

Jebać policje kurwy tylko bóg morze nas sądzić!

Po 1. Naucz się pisać

Po 2. Bonux hahaha

Opublikowano

Po 1. Naucz się pisać

Po 2. Bonux hahaha

Ty huju mowiles cos do mnie?! ty hyba nawet nie wiesz z kim rozmwiasz, a wyjebac ci gonga cwelu?! Dawaj kurwo do warszawy na solo pedale to sie nie pozbierasz przez miesionc jak ci pierdolne z polobrotu kurwo. Tacy jak ty sa u nas gnembieni na osiedlu.

Tylko Bonus.

Opublikowano

Ty huju mowiles cos do mnie?! ty hyba nawet nie wiesz z kim rozmwiasz, a wyjebac ci gonga cwelu?! Dawaj kurwo do warszawy na solo pedale to sie nie pozbierasz przez miesionc jak ci pierdolne z polobrotu kurwo. Tacy jak ty sa u nas gnembieni na osiedlu.

Tylko Bonus.

Naucz się pisać gimbusie i wypierdalaj hejcie:)

//Zakaz handlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...