Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barcelona - to czego uczą młodych piłkarzy

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On nie jest agresywny. On jest jebnięty, bo chyba nadepnać korkami komus na ręke, czy po brzuchu, czy kopnac i zdeptac bezczelnie kogos, to jest normalne?

Jedno nazwisko Alves :D

btw popatrzcie na swojego analda. Lekko go ktoś popchnie i leci jak dziewczynka :)

Ale zostanie popchnięty i częśto jest faul więc sędzia i tak by musiał odgwizdać ^ ^

Jestem kibicem Manchesteru United - Nie zgadzam się z opiniami, że tylko w barcelonie sięsymuluje choć o niej jest najgłośniej... W każym klubie jest osoba która kiedyś zasymulowała ale jeżeli nie powtarza się to kilkakrotnie to po co mieć pretensje :

Ashley Young - w tym sezonie trochę dodał od siebie przy faulach dzięki czemu były murowane "11" <choć karny się należał :D > w mediach to nagłośnii i po tej sprawie ani razu u niego nie zauważyłem tego typu cwaniactwa to po co mam to rozpamiętywać jeżeli nauczył się, że to jest nieopłacalne

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chuj wam w dupe dziwki jebane. Jebać Barce i Real.

CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Aha, poślizgnął się w korkach przy banalnym zwodzie ? Na dodatek nawet nie próbował nic wyjaśniać. Jak macie tak wyjabne na to to po co tu piszecie ?

CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE. Tak super, świetnie. Od kilku lat jestem kibicem Radomiaka Radom, miejscowego klubu który odstał się do II ligi. Ale wy i tak wiecie więcej

mg7k04q.jpg

Opublikowano

kibicem to sie jest bedac na stadionie a nie przed TV nie wiedzac nawet po ile bilet jest na mecz jebanego realu czy barcy

POLSKA KIBOLSKA

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ja pierdole, czyli np: Kibic najwierniejszy Realu, którego nie stać poprostu na bilet, nie jest kibicem? ..Nie każdego stać na wyjazd do Hiszpanii czy gdzieś na jeden mecz.

Co do mnie, byłem na 2 meczach Realu, a Chelsea? Na Chelsea jestem kilka razy w sezonie :)

Co do cwaniactwa, ktoś pisał. Zgadzam się, ale do cholery ludzie, to już jest choroba.. Trochę, ok. Ale to już za dużo.. -.- Jeszcze w towarzyskim.. Żenada

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jestem wiernym kibicem BARCY ! <3 . Ale również czasami lubię się pośmiać, jak moi ulubieńcy symulują - no cóż taki po prostu już jest w dzisiejszych czasach futbol. Dzisiaj nie liczy się kto dobrze gra, tylko ile zarabia. Wszystko robione jest po publikę ;x

http://www.youtube.com/watch?v=xDvDNeHXI4Y&feature=related

Oczywiście jest więcej, ale mówię, ja to biorę 4fun. Oczywiście też jest o Real'u, Chelsea, Inter etc. Nie lubię hejtować innych klubów bo jestem kibicem a nie pseudo-kibicem. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie, że w poprzednim sezonie Barca prawie w ogóle nie symulowała?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ja pierdole, czyli np: Kibic najwierniejszy Realu, którego nie stać poprostu na bilet, nie jest kibicem? ..Nie każdego stać na wyjazd do Hiszpanii czy gdzieś na jeden mecz.

Co do mnie, byłem na 2 meczach Realu, a Chelsea? Na Chelsea jestem kilka razy w sezonie :)

Co do cwaniactwa, ktoś pisał. Zgadzam się, ale do cholery ludzie, to już jest choroba.. Trochę, ok. Ale to już za dużo.. -.- Jeszcze w towarzyskim.. Żenada

to opowiedz mi cos o Realu z lat 50-60

1xbQbvo.png

Opublikowano

to opowiedz mi cos o Realu z lat 50-60

On ci nic nie opowie bo to napinacz i sezonowiec jest.

On nie jest agresywny. On jest jebnięty, bo chyba nadepnać korkami komus na ręke, czy po brzuchu, czy kopnac i zdeptac bezczelnie kogos, to jest normalne?

Odpierdol się od Pepe. Kto mu kurwa rękę podłożył rękę pod buta? Oczywiście ten kurdupel messi, więc ODPIERDOL SIĘ OD PEPE, tylko zobacz na tą ciotę.

Żeby nie było nie jest fanem żadnej z drużyn(może trochę Arsenalu i Cwelsów)

Opublikowano

Jak dla mnie to po prostu błąd sędziego, bo Alexis się wywrócił, a nie symulował faul, nie było nawet kontaktu. Nie jestem kibicem Barcy jbc.

btw. nie wiem po co ten temat, w każdej drużynie są nurkowie, więc mogę np założyć temat o Nasrim w MC, Busquetsie albo o Welbecku, ale jakie to ma znaczenie ;______________________________________;

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

On ci nic nie opowie bo to napinacz i sezonowiec jest.

Odpierdol się od Pepe. Kto mu kurwa rękę podłożył rękę pod buta? Oczywiście ten kurdupel messi, więc ODPIERDOL SIĘ OD PEPE, tylko zobacz na tą ciotę.

Żeby nie było nie jest fanem żadnej z drużyn(może trochę Arsenalu i Cwelsów)

ODpierdol się kurwa odemnie, jak mogę być sezonowcem Realu, jak ja kibicuję Chelsea? Ja pierdole..

Poza tym to nie jest temat do chwalenia się historią, tylko temat o Barcelonie.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Moze i mi nie wypada ale nie trawie tej barcelony , realu itp . W 100% zgadzam sie z Endymionem , jestem ultrasem Legii Warszawa ale podpatruje sobie Ac Milan pomimo tego nigdy nie mialem okazjii zeby byc w Mediolanie wiec wazniejsza jest dla mnie Duma Sto(L)icy.

WSPIERAJ SWOJ LOKALNY KLUB !

Opublikowano

tak się tepi aktorów.

Pepe, i za to go lubię!

Przykład idiotyzmu pepego.

"Odpierdol się od Pepe. Kto mu kurwa rękę podłożył rękę pod buta? Oczywiście ten kurdupel messi, więc ODPIERDOL SIĘ OD PEPE, tylko zobacz na tą ciotę." Rozjebałes mnie, nawet nic nie pisz więcej, bo jesteś skonczonym tępym cepem

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Heh to kiedyś tak Roberto Carlos, przez 20 metrów się przeturlał i dostał karnego :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Przykład idiotyzmu pepego.

"Odpierdol się od Pepe. Kto mu kurwa rękę podłożył rękę pod buta? Oczywiście ten kurdupel messi, więc ODPIERDOL SIĘ OD PEPE, tylko zobacz na tą ciotę." Rozjebałes mnie, nawet nic nie pisz więcej, bo jesteś skonczonym tępym cepem

Jakiego idiotyzmu? Po przewróceniu się piłkarza z piłką zasłonił on mu piłkę, którą chciał wyjebać i stąd go kopnął przypadkowo./ :)

Opublikowano

Myślałem, że Barcelona ograniczyła się z tym aktorstwem, ale jak widać przygotowania do sezonu pełną parom.

Snachez, Cuenca, to według mnie dobrze zapowiadający się piłkarze, tylko sami zobaczcie czego uczą się w Barcelonie. Nawet w meczach towarzyskich, szkoda że uefa jak zwykle machnie na to ręką.

http://www.youtube.com/watch?v=oro3MpQBacU&feature=g-all-xit

Tak Wy fani Realu, nie umiecie przyznac ze Barcelona jest lepsza tylko to ze oszukuje itp. a prawda jest taka ze Real jest i tak gorszy. Macie i ode mnie filmik. I jeszcze jedno Real nei umie przyegrywac.

http://www.youtube.com/watch?v=wbJ_c889Wjc

Opublikowano

A tak gra twój real propsy

http://www.youtube.c...h?v=wbJ_c889Wjc

@top Barcelona i Real to legendy futbolu nie rozumiem sprzeczek bo co mnie interesuje 11 ludzi którzy kopią piłkę i spór o to która 11-ska jest lepsza..

Dla mnie to jest dziwactwo bo piłkarze to też ludzie i każdemu z nich strzeli czasem do głowy żeby zasymulować dla dobra swojej drużyny.

Symulacja nieco psuje piękno futbolu ale tutaj grają ludzie a nie roboty a nie każdy piłkarz jest święty.

O czym ja pierdole?

A tak, dla mnie spór który klub jest lepszy jest bezsensowny a filmiki o aktorstwie etc. zostawcie dla siebie bo dla mnie takie "aktorstwo" pokazuje jak jakiemuś piłkarzowi zależy na swoim klubie i bierze winę na swoje barki jeśli mu coś nie wyjdzie.

Viva Liverpool!

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

O jak miło znaleźliście 2 minutowe filmiki o Realu, wow \/

Taktyka Barcy :

Symulować podczas jakiegokolwiek kontaktu z przeciwnikiem , cały team leci do sędziego, wstaje ławka rezerwowcyh, wywierają presje na arbitrze który karze zawodnika przeciwnej drużyna.

I to Barcelona nie umie przegrywać ;)

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...