Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barcelona - to czego uczą młodych piłkarzy

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem, że Barcelona ograniczyła się z tym aktorstwem, ale jak widać przygotowania do sezonu pełną parom.

Snachez, Cuenca, to według mnie dobrze zapowiadający się piłkarze, tylko sami zobaczcie czego uczą się w Barcelonie. Nawet w meczach towarzyskich, szkoda że uefa jak zwykle machnie na to ręką.

http://www.youtube.com/watch?v=oro3MpQBacU&feature=g-all-xit

mg7k04q.jpg

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dopiero teraz to zauważyłeś? A najlepsze wytłumaczenie kibiców Barcy, "Przecież wina sędziego że gwizdnął, a nie Alexisa" Tylko szkoda że jeszcze czekał na tego karnego..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

W piłce nożnej trzeba mieć to cwaniactwo czyt.umieć wymusić wolny albo karny.

W każdym lepszym klubie tego uczą np w Barcelonie Realu Madryt Valenci Chelsea Bayerne Borrusi Milanie Juve itp.

To jest cwaniactwo,osoby które trenują tyle lat co ja ( 5 Rok mi już leci ) wiedzą że lepiej się położyć i mieć stały fragment niż uderzyć i nie strzelić gola.

random.jpg

Opublikowano

O nie ! Nie pisz jak nie wiesz, co do kilku klubów się nie zgadzam z tym że uczą. Poza tym raz, czy dwa razy okey. Ale cały czas? Jeszcze w towarzyskim? To już jest przesada... -.- I czasem cholernie pojebane.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisze Smalt... Wkurzają mnie osoby, któe piszą tylko, że Barca symuluje a czemu nie piszecie o RM jak smuluje? (jak ktoś napisze, że nie symuluje to śmiech na sali) Albo czemu "fani" RM nie piszą o zwierzaku swojej drużyny? (tak, mówię o Pepe)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Zwierzakiem to jedynie ty możesz być, poza tym mowa teraz o BARCELONIE. I nie mów że fani Realu, bo ja jestem fanem Chelsea. Od dziecka. Poza tym jak pisałem, Real rzadziej symuluję. I jeszcze nigdy w Towarzyskim.. -.-

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Piłka nożna - sport dla prawdziwych facetów. Najlepszy żart w historii. Lekko mu złapie koszulkę, a ten robi 3 przewroty na ziemi. Wszyscy symulują, jedni mniej, drudzy więcej. Ja tam tego syfu nie oglądam.

Sport dla mężczyzn to rugby, hokej albo siatkówka damska, no i koszykówka też jest okej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Barcelona symuluje i co z tego? Dobrze robią, przynajmniej strzelają bramki i wygrywają. Lepiej symulować niż deptać po łapach i grać w 10 do końca meczu ;)

skpUo.png

Opublikowano

Jestem od lat fanem Real'u za czasów Ronald'a Raula Zidan'a.

akurat tutaj sanchez ewidentnie wymusił karnego,ale wątpię żeby sędzia w BBVA ( Liga Hiszpańska ) dał się aż na tak perfidny faul nabrać.

Barcelona wymusza,taki ich styl i tego już nikt nie zmieni gdyż zasady tego nie zakazują.

Pepe jest tak agresywny,ale to nie jego wina taki jego styl.

random.jpg

Opublikowano

Poprzedni sezon aktorstwa prawie nie było, zdarzało sie sporaczynie, jak w kazdym klubie. A tutaj alexis zjebał, sam sie potknął i mógł przyznać, że faulu nie było. Jestem fanem barcy i przyznaje, że zachował sie jak pizda. Ale poprzez 2 czy 1 pilkarza nie oceniajcie całej druzyny

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Jestem od lat fanem Real'u za czasów Ronald'a Raula Zidan'a.

akurat tutaj sanchez ewidentnie wymusił karnego,ale wątpię żeby sędzia w BBVA ( Liga Hiszpańska ) dał się aż na tak perfidny faul nabrać.

Barcelona wymusza,taki ich styl i tego już nikt nie zmieni gdyż zasady tego nie zakazują.

Pepe jest tak agresywny,ale to nie jego wina taki jego styl.

On nie jest agresywny. On jest jebnięty, bo chyba nadepnać korkami komus na ręke, czy po brzuchu, czy kopnac i zdeptac bezczelnie kogos, to jest normalne? btw popatrzcie na swojego analda. Lekko go ktoś popchnie i leci jak dziewczynka :)

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Piłka nożna - sport dla prawdziwych facetów. Najlepszy żart w historii. Lekko mu złapie koszulkę, a ten robi 3 przewroty na ziemi. Wszyscy symulują, jedni mniej, drudzy więcej. Ja tam tego syfu nie oglądam.

Sport dla mężczyzn to rugby, hokej albo siatkówka damska, no i koszykówka też jest okej.

Sport dla prawdziwych facetów, dlatego że, ludzie umierają czasem podczas meczów. Łamią sobie kości, mają mnóstwo kontuzji. Ale są też wyjątki, niestety.

No tak Cristiano latwo to krytykować innych nie patrząc na swój klub. A tak po za tym to Alexis się poślizgnął.

Gdybyś oglądał mecz, to byś zauważył że Alexis jeszcze czekał na karnego :)

On nie jest agresywny. On jest jebnięty, bo chyba nadepnać korkami komus na ręke, czy po brzuchu, czy kopnac i zdeptac bezczelnie kogos, to jest normalne? btw popatrzcie na swojego analda. Lekko go ktoś popchnie i leci jak dziewczynka :)

Taka jego praca, jest twardy bo jest obrońcą. Jest "Twardzielem".

Barcelona symuluje i co z tego? Dobrze robią, przynajmniej strzelają bramki i wygrywają. Lepiej symulować niż deptać po łapach i grać w 10 do końca meczu ;)

Gratuluję :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Pepe nie lubię, to jest dzikus typowy jaskiniowiec xD. Ale prawda jest taka że jest jednym z najlepszych środkowych obrońców na świecie

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Środkowy obrońca powinien być takim twardzielem,Pepe ma warunki i dobrze to robi chociaż czasami robi głupoty xD

random.jpg

Opublikowano

Nie, on nie jest twardzielem, tylko debilem. Można powiedzieć "tchórzem" by teptać kogoś jak leży na ziemi, zamiast powiedziec co mysli prosto w twarz i zalatwic to po mesku.

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Można nazwać kogoś tchórzem kto chamsko kopie piłką w kibiców innej drużyny po czym spierdala jakby nic nie zrobił. - Messi

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Można nazwać kogoś tchórzem kto chamsko kopie piłką w kibiców innej drużyny po czym spierdala jakby nic nie zrobił. - Messi

To był jego jedyny "chujowy moment", no moze jeszcze jak chcial zrobić maradone wbijajać piłke reką. Za to o pepe można mowić bardzo dużo. Poza tym, to piłkarz, któy nigdy nie symuluje, sa filmiki na youtube, kiedy jest kopany, a dalej opierdala wszystkich wokolo i biegnie dalej, podczas gdy analdo zdazylby sie wywaic z 10razy

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Nie mam nic do Barcy ani Realu. Może piłkarzom Barcy płacą za udawanie?

Co do Ronaldo, to prawda, poczuję rękę na plecach ok. 30 metrów od bramki to się kładzie, żeby wolnego strzelić. Gdybym miał takie umiejętnosci jak on do strzelania wolnych to sam bym tak robił.

To jest piłka, tutaj trzeba nie tylko mieć umiejetnosci, ale także mózg.

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...