Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Spolszczenia exe

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Nie nie nie - podmieniasz w edytorze hexowym bo normalny popsuje ci plik.

Okey, pomyłka.

Systemowy notatnik to gówno na patyku i to, czego nie potrafi odczytać zamieni na jakieś farmazony(przy zapisywaniu również).

Ale notepad++ spokojnie wystarczy do tego zadania.

Weteran
Opublikowano

hex, notepad w oby dwóch mam jakieś szlaczki i nie mogę znaleźć tego czego szukam :(

Jeżeli w całym pliku nie ma tych znaków, których szukasz, to znaczy że zostały zakodowane.

Nie znam się na Autoit, ale właściwie jest tak bardzo wysokopoziomowy, że to jest to całkiem możliwe.

Opublikowano

Musiałbyś napisać osobny program, który by otworzył ci tego bota 'w sobie' a wtedy robisz nakładkę z grafiki...

Przynajmniej tylko to mi przychodzi na myśl :/

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Aha :/ A nie ma czegoś takiego już zrobionego ?

A nie ma czegoś takiego, że mogę zobaczyć źródła programu ? Chodzi mi coś na style badania elementów w googl`ach, że najeżdam na tekst a od pokazuje mi co to jest.

sygnacu.jpg

Opublikowano

hmmm.... wydaje mi się, że to nie będzie aż takie trudne dlaczego ? Bo cały program wygląda tak

beznazwy5kopiak.jpg

- To co zaznaczyłem na szaro chce przetłumaczyć, i żeby nie zakładać nowego tematu, da się zmienić belkę tytułową ? Tzn napis, jeśli to jest grafika to grafikę ;)

@up dzięki za uznanie ;) Jestem Polakiem więc moim obowiązkiem jest pamięć o bohaterach.

To autoit.

Wrzuć sobie to w decompiler i pozmieniaj.

Btw. wrzuciłem tego kod z konta Sekhmet, poszukaj w DarkOrbit - Tutoriale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...