Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] Hard-Craft [Ponad 200 slotow] [1.3.1][AUTORSKIE PLUGINY][No-Premium]

Hard-Craft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Grałem na tym serwerze przez kilka dni. Myślałem, że jest do fajny serwer na którym moge zostać dłużej ale sie pomyliłem. Mapa wygląda jakby była robiona na odpierdol. Totalny brak ładnych i epickich budowli. Na dodatek powstawały niezłe lagi na serwerze, które jeszcze bardziej zniechęcały do grania. Administracja to dzieci z którymi nie da rady sie dogadać...

Na dodatek mają na serwerze max 10 graczy. W tym 5 to administracja a reszta to Ich znajomi .

Jeszcze jedno.

Autorskie pluginy ???

Kto sie na to nabierze... Przecież to są zwykłe pluginy ściągnięte z neta ze zmienioną nazwą i spolszczone.

Nie polecam.

Opublikowano

@Up

Proszę Cię.....

Mamy sporo dobrych budowli, które cieszą się zainteresowaniem graczy. Nie chcesz nie graj.

Co do pluginów są autrskie znajdz mi np plugin na clrpg o tym samym działaniu

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Tak, fajnie że grałeś na serwerze parę dni. Serwer ruszył 2012.08.08 dla graczy, pewnie nawet nie grałeś na serwerze. Administracja to nie dzieci, każdy ma 15-19 lat. Budowle robiona na odpierdol? to ty chyba nie wiesz co gadasz. Lagi ? nie ma. Autorskie pluginy? nie wszystkie, ale są. ;]

//reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...