Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] Hard-Craft [Ponad 200 slotow] [1.3.1][AUTORSKIE PLUGINY][No-Premium]

Hard-Craft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, miła administracja, pluginy których nie znajdziecie na innym serwerze! Idealnie pasują do RPG! POLECAM

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

No tak pierwsze wrażenie po zobaczeniu prezentacji

"Wow muszeę na nim zagrać"

Niestety po wejściu czego mi brakuje?

*Ludzi, chociażby z citizens co by chodzili,a nawet zwykli wieśniacy z gry

*Większe miasto, bo co to ma być że są 3 domy mieszkalne, ratusz z teleportem do netheru i jakiś pokój strazników

*Drogi po świecie które by prowadziły do wiosek, i innych zamków

*Texturepacka (nie wiem czemu od razu tego nie napisałem) powinien być on automatycznie wgrywany po wejściu na serwer gdyż jest taka możliwość

*Mcmmo bardzo fajnie by się komponował z tym pluginem na siłę, zręczność i obronę.

*Sklep, oooo tak bardzo by się przydał np. dla gildii jak budują zamek dla siebie

*Automatyczne kupowanie działek.

*O wiele lepszy spawn, no proszę ja was bardzo, pierwsze co widzę po wejściu na serwer to spawn, a co mam na monitorze? Pomieszczenie z desek z dwoma tablicami i skrzynkami enderowymi które można otworzyć.

Mam nadzieję że zastosujecie się do tych błędów i umilicie grę innym gracza jak ja.

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

No tak pierwsze wrażenie po zobaczeniu prezentacji

"Wow muszeę na nim zagrać"

Niestety po wejściu czego mi brakuje?

*Ludzi, chociażby z citizens co by chodzili,a nawet zwykli wieśniacy z gry

*Większe miasto, bo co to ma być że są 3 domy mieszkalne, ratusz z teleportem do netheru i jakiś pokój strazników

*Drogi po świecie które by prowadziły do wiosek, i innych zamków

*Texturepacka (nie wiem czemu od razu tego nie napisałem) powinien być on automatycznie wgrywany po wejściu na serwer gdyż jest taka możliwość

*Mcmmo bardzo fajnie by się komponował z tym pluginem na siłę, zręczność i obronę.

*Sklep, oooo tak bardzo by się przydał np. dla gildii jak budują zamek dla siebie

*Automatyczne kupowanie działek.

*O wiele lepszy spawn, no proszę ja was bardzo, pierwsze co widzę po wejściu na serwer to spawn, a co mam na monitorze? Pomieszczenie z desek z dwoma tablicami i skrzynkami enderowymi które można otworzyć.

Mam nadzieję że zastosujecie się do tych błędów i umilicie grę innym gracza jak ja.

Co do spawnu to sie dziwie bo jest dosc konkretny co do npc tworzymy juz to co trzeba bedzie 20 questow.

Zapraszam do na serwer;)

Co do sklepow tak sak raz dziennie obok straganu inne skupy

Zapraszamy;)

Zapraszam serdecznie:)

Opublikowano

Zapraszamy ja pojutrze wracam do domu wiec moze jakis evencik ??

C

Zapraszamy ja pojutrze wracam do domu wiec moze jakis evencik ??

Coś się zrobi ;]

Opublikowano

Polecam serwer dobrze ogarnięty !

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...